Ухвала
від 04.09.2015 по справі 200/17932/15-к
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 11-п/774/641/15 Справа № 200/17932/15-к Головуючий у 1 й інстанції - Доповідач - ОСОБА_1

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04 вересня 2015 року м. Дніпропетровськ

Колегія суддів судової палати по кримінальним справам апеляційного суду Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

секретаря ОСОБА_4 ,

розглянула у відкритому судовому засіданні в залі апеляційного суду, ухвалу Бабушкынського районного суду м. Дніпропетровська щодо вирішення питання підсудності кримінального провадження відносно обвинуваченого

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Дніпропетровська, не одруженого, громадянин України, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимого,

обвинуваченого у скоєнні кримінального правопорушенння, передбаченого ч. 2 ст. 205 КК України,

В с т а н о в и л а:

02 вересня 2015 року до апеляційного суду Дніпропетровської області надійшло кримінальне провадження щодо ОСОБА_5 , обвинуваченого у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 205 КК України з ухвалою Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська про вирішення питання підсудності кримінального провадження, в якій зазначено, що суддя дослідивши матеріали справи у підготовчому засіданні прийшов до висновку про неможливість призначення судового розгляду на підставі наданого суду обвинувального акту, оскільки данне кримінальне провадження не підсудне Бабушкінському районному суду м. Дніпропетровська оскільки зличин було скоєно по АДРЕСА_2 , тобто на території Кіровського району м. Дніпропетровська.

Заслухавши суддю - доповідача, дослідивши ухвалу Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська, колегія суддів приходить до наступного.

Відповідно до вимог ч.1 ст.32 КПК України кримінальне провадження здійснює суд, у межах територіальної юрисдикції якого вчинено кримінальне правопорушення. У разі якщо було вчинено декілька кримінальних, кримінальне провадження здійснює суд, у межах територіальної юрисдикції якого вчинено більш тяжке правопорушення, а якщо вони були однаковими за тяжкістю - суд, у межах територіальної юрисдикції якого вчинене останнє за часом кримінальне правопорушення.

Згідно ч.1 ст.34 КПК України до початку судового розгляду у виняткових випадках кримінальне провадження може бути передано на розгляд іншого суду.

Відповідно до ч. 2 ст. 34 КПК України, питання про направлення кримінального провадження з одного суду до іншого в межах юрисдикції одного суду апеляційної інстанції вирішується колегією суддів відповідного суду апеляційної інстанції за клопотанням сторін не пізніше п`яти днів з дня внесення такого клопотання, про що постановляється вмотивована ухвала.

Судом апеляційної інстанції встановлено, що кримінальне правопорушення передбачене ч. 2 ст. 205 КК України, в якому обвинувачується ОСОБА_5 було скоєно у Кіровському районі м. Дніпропетровська, у зв`язку з чим, для забезпечення найбільш повного і об`єктивного розгляду, колегія суддів вважає за необхідне задовольнити подання і направити кримінальне провадження до Кіровського районного суду м. Дніпропетровська, для розгляду кримінального провадження по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 32, 34, 405 КПК України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Ухвалу Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська задовольнити.

Матеріали кримінального провадження щодо ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , обвинуваченого у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 205 КК України направити до Кіровського районного суду м. Дніпропетровська для розгляду кримінального провадження по суті.

Судді:

СудАпеляційний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення04.09.2015
Оприлюднено22.03.2023
Номер документу54143081
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —200/17932/15-к

Ухвала від 20.12.2017

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Смольняков О. О.

Ухвала від 09.11.2016

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Смольняков О. О.

Ухвала від 04.09.2015

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Іванченко О. Ю.

Ухвала від 01.10.2015

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Смольняков О. О.

Вирок від 21.09.2015

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Смольняков О. О.

Ухвала від 16.09.2015

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Смольняков О. О.

Ухвала від 31.08.2015

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Татарчук Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні