Ухвала
від 11.11.2015 по справі 2а-6011/11/0170
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

11 листопада 2015 року 2а-6011/11/0170

Суддя Київського окружного адміністративного суду Щавінський В.Р., розглянувши в порядку письмового провадження в м. Києві питання про відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі №2а-6011/11/0170 за позовом Державної податкової інспекції у Сімферопольської районної Автономної Республіки Крим до Садівничого товариства В«ПольотВ» про стягнення заборгованості,-

в с т а н о в и в:

Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 28.01.2013 р. відкрито касаційне провадження за касаційної скарги Сімферопольської міжрайонної державної податкової інспекції Автономної Крим на постанову Севастопольського апеляційного адміністративного суду від 12.12.2013 р. у справі №2а-6011/11/0170 за позовом Державної податкової інспекції у Сімферопольської районної Автономної Республіки Крим до Садівничого товариства В«ПольотВ» про стягнення заборгованості.

Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 21.10.2015 р. витребувано справу №2а-6011/11/0170 з Київського окружного адміністративного суду та за відсутності вказаної справи вирішити питання про можливість відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі.

28.10.2015 р. вказана ухвала Вищого адміністративного суду України від 21.10.2015 р. надійшла до Київського окружного адміністративного суду та відповідно до вимог статті 15-1 Кодексу адміністративного судочинства України передана на розгляд судді Щавінському В.Р.

Щодо вимоги Вищого адміністративного суду України про витребування справи №2а-6011/11/0170, судом досліджено додані до направленої Київському окружному адміністративному суду ухвали документи, а також здійснено моніторинг автоматизованої системи документообігу суду В«Діловодство спеціалізованого судуВ» , за результатами чого з’ясовано, що названа адміністративна справа перебувала у провадженні Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим і Севастопольського апеляційного адміністративного суду, до Київського окружного адміністративного суду така справа не надходила і в суді не обліковується.

У зв’язку із цим, виконання вимог про витребування справи з Київського окружного адміністративного суду не є можливим.

За правилами статті 274 Кодексу адміністративного судочинства України втрачене судове провадження в адміністративній справі може бути відновлене за заявою осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду.

Ухвалою суду від 29.10.2015 року призначено судове засідання з розгляду питання про відновлення втраченого судового провадження у справі №2а-6011/11/0170 на 11.11.2015 р.

Крім того, вказаною ухвалою суду зобов’язано сторін надати у строк до 11.11.2015 р. усі наявні у них оригінали та копії матеріалів справи, ухвалених судами рішень, апеляційних скарг тощо.

Зміст ухвали був розміщений на офіційному веб-порталі В«Судова влада УкраїниВ» в розділі В«Інформація про розгляд справ, сторони у яких знаходяться в АР КримВ» Київського окружного адміністративного суду (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/spravu/) та в Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua).

За приписами частини першої статті 278 Кодексу адміністративного судочинства України під час розгляду справи щодо відновлення втраченого провадження суд використовує ту частину провадження, що збереглася, документи, видані із справи фізичним чи юридичним особам до втрати провадження, копії цих документів, інші довідки, папери, відомості, що стосуються справи, виконавчого провадження.

За змістом частин першої та другої статті 279 Кодексу адміністративного судочинства України на підставі зібраних і перевірених матеріалів суд ухвалює рішення про відновлення втраченого провадження повністю або в частині, яку, на його думку, необхідно відновити. У рішенні суду про відновлення втраченого судового провадження зазначається, на підставі яких конкретно даних, поданих до суду і досліджених у судовому засіданні за участю всіх учасників адміністративного процесу з втраченого провадження, суд вважає установленим зміст відновленого судового рішення, наводяться висновки суду про доведеність того, які докази досліджувалися судом і які процесуальні дії вчинялися з втраченого провадження.

При цьому, суд зазначає, що матеріали справи у Київському окружному адміністративному суді містять лише примірник касаційної скарги та копії рішень, які є недостатніми для відновлення втраченого провадження.

У зв’язку із цим, суд констатує, що додані до адміністративної справи з відновлення втраченого судового провадження документи є недостатніми для відновлення втраченого провадження. Таким чином, вчинені судом дії не дають змоги відновити провадження у справі №2а-6011/11/0170 за позовом Державної податкової інспекції у Сімферопольської районної Автономної Республіки Крим до Садівничого товариства В«ПольотВ» про стягнення заборгованості.

Разом з цим, суд підкреслює, що жодних доказів втрати судового провадження в адміністративній справі №2а-6011/11/0170 за позовом Державної податкової інспекції у Сімферопольської районної Автономної Республіки Крим до Садівничого товариства В«ПольотВ» про стягнення заборгованості до Київського окружного адміністративного суду не подано.

За нормами частини третьої статті 279 Кодексу адміністративного судочинства України у разі недостатності зібраних матеріалів для точного відновлення втраченого судового провадження суд ухвалою закриває розгляд заяви про відновлення провадження і роз'яснює особам, які беруть участь у справі, право на повторне звернення з такою самою заявою за наявності необхідних документів.

З огляду на викладене, суд приходить до висновку, що розгляд питання про відновлення втраченого судового провадження підлягає закриттю.

Суд також звертає увагу сторін у справі на те, що вони мають право у подальшому звернутися із заявою про відновлення втраченого провадження за наявності необхідних документів.

Керуючись статтями 160, 165, 273-277 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

Закрити провадження з розгляду питання про відновлення втраченого провадження в адміністративній справі №2а-6011/11/0170 за позовом Державної податкової інспекції у Сімферопольської районної Автономної Республіки Крим до Садівничого товариства В«ПольотВ» про стягнення заборгованості.

Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070).

Особам, які беруть участь у справі, роз’яснити, що ознайомитись з текстом ухвали можна у Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua), або звернувшись за копією ухвали безпосередньо до канцелярії Київського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м. Київ, бул. ОСОБА_1, буд. 26, 11 поверх.

Копію ухвали надіслати Вищому адміністративному суду України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Щавінський В.Р.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.11.2015
Оприлюднено14.12.2015
Номер документу54167119
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6011/11/0170

Ухвала від 11.11.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Щавінський В.Р.

Ухвала від 29.10.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Щавінський В.Р.

Ухвала від 21.10.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Ланченко Л.В.

Ухвала від 28.01.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Ланченко Л.В.

Ухвала від 14.01.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Ланченко Л.В.

Постанова від 12.12.2012

Адміністративне

Севастопольський апеляційний адміністративний суд

Дудкіна Тетяна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні