Ухвала
від 14.12.2015 по справі 805/16190/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

14 грудня 2015 р.                                         Справа № 805/16190/13-а

                                                                                                              

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

постановлено у нарадчій кімнаті

суддя Донецького окружного адміністративного суду Троянова О.В., розглянувши матеріали заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Добропіллявугілля” про заміну сторони у виконавчому провадженні по адміністративній справі №805/16190/13-а за позовом Державного підприємства “Національна енергетична компанія “Укренерго” в особі Відокремленого підрозділу “Держенергонагляд у Донбаському регіоні” до Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Добропіллявугілля” про стягнення штрафу у сумі 1020,00 грн.,

                    

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Добропіллявугілля” звернулося до Донецького окружного адміністративного суду із заявою про заміну сторони у виконавчому провадженні по адміністративній справі №805/16190/13-а за позовом Державного підприємства “Національна енергетична компанія “Укренерго” в особі Відокремленого підрозділу “Держенергонагляд у Донбаському регіоні” до Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Добропіллявугілля” про стягнення штрафу у сумі 1020,00 грн.

У вересні 2014 року представниками незаконних озброєних формувань ДНР було захоплено приміщення Донецького окружного адміністративного суду під час проведення антитерористичної операції, у зв'язку із чим адміністративна справа №805/16190/13-а була втрачена і вирішити питання про видачу виконавчого листа на даний час не можливе.

Відповідно до ст. 273 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що відновлення повністю або частково втраченого судового провадження в адміністративній справі, закінченій ухваленням судового рішення або в якій провадження закрите, проводиться в порядку, встановленому цим Кодексом.

Статтею 274 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що втрачене судове провадження в адміністративній справі може бути відновлене за заявою осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду.

Враховуючи вищенаведене суд вважає за необхідне призначити судове засідання для вирішення питання про часткове відновлення втраченого провадження за власною ініціативою.

Керуючись ст.ст. 121,160, 273,274 КАС України,           

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження з питання про відновлення втраченого провадження №805/16190/13-а за позовом Державного підприємства “Національна енергетична компанія “Укренерго” в особі Відокремленого підрозділу “Держенергонагляд у Донбаському регіоні” до Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Добропіллявугілля” про стягнення штрафу у сумі 1020,00 грн. призначити до судового розгляду о 11 годині 00 хвилин 24 грудня 2015 року.

Явку повноважних представників сторін визнати обов'язковою.

Витребувати від Позивача:

-          всі матеріали, що збереглися по адміністративній справі №805/16190/13-а, а саме позовну заяву з додатками до неї, а також судові рішення по справі;

-           оригінали документів на підставі яких діє позивач для огляду в судовому засіданні та їх належним чином завірені копії для залучення до матеріалів справи (установчий акт, статут або засновницький договір, нормативно-правовий акт, положення, свідоцтво про державну реєстрацію наказ про призначення керівника тощо);

-          повноваження на представника, що підтверджує його право на введення справи в суді, із зазначенням права на вчинення від імені довірителя усіх процесуальних дії, які може вчиняти представник або документ який посвідчує особу.

Витребувати від Відповідача:

- всі матеріали, що збереглися по адміністративній справі №805/16190/13-а, а саме позовну заяву з додатками до неї, заперечення проти позову, якщо такі надавались або заява про його визнання(разом з додатками), а також судові рішення по справі;

- повноваження на представника, що підтверджує його право на введення справи в суді, із зазначенням права на вчинення від імені довірителя усіх процесуальних дії, які може вчиняти представник або документ який посвідчує особу.

Справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом , у складі: головуючого судді Троянової Олени Вікторівни, за адресою:84112, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1.

Про час та місце судового розгляду повідомити сторін.

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                             Троянова О.В.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.12.2015
Оприлюднено31.12.2015
Номер документу54575723
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/16190/13-а

Ухвала від 14.12.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Троянова О.В.

Постанова від 12.12.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Череповський Є.В.

Ухвала від 14.11.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Череповський Є.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні