Ухвала
від 22.12.2015 по справі 910/20857/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

22.12.2015 справа № 910/20857/15

За заявою публічного акціонерного товариства "АКБ "КИЇВ"

до товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГОВИЙ ДІМ "ГАЗ-ДНІПРО"

(ідентифікаційний код 31353807)

про банкрутство

Суддя Пасько М.В.

Представники:

від заявника Прядко А.М. - предст. за дов.

від боржника не з'явились,

В судовому засіданні приймав участь: Реверук П.К. - розпорядник майна боржника

Присутні: Кравчук В.О. - предст. за дов. ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві

ВСТАНОВИВ:

Заявник звернувся до суду з заявою про порушення справи про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГОВИЙ ДІМ "ГАЗ-ДНІПРО" (ідентифікаційний код 31353807), оскільки останній неспроможний сплатити борг.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 29.10.15 прийнято заяву про порушення справи про банкрутство до розгляду та призначено підготовче засідання суду на 10.11.15.

02.11.15 від арбітражного керуючого Реверука П.К. надійшла заява про участь у справі в якості розпорядника майна боржника.

09.11.15 від арбітражного керуючого Клименка Д.Б. надійшла заява про участь у справі в якості розпорядника майна боржника.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 10.11.15 порушено провадження у справі, призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Реверука П.К. та призначено наступне - попереднє засідання суду у справі 910/20857/15 на 22.12.15.

04.12.15 від публічного акціонерного товариства "АКБ "КИЇВ" надійшла заява з грошовими вимогами до боржника на суму 442.811, 46 грн.

10.12.15 від Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Києві надійшла заява з грошовими вимогами до боржника на суму 33, 28 грн.

07.12.15 від ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві надійшло клопотання про зупинення провадження у справі.

14.12.15 від Київського міського центру зайнятості надійшла заява з грошовими вимогами до боржника на суму 137.76, 00 грн.

21.12.15 від Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Києві надійшли докази сплати судового збору.

21.12.15 від розпорядника майна боржника надійшов реєстр вимог кредиторів з письмовими висновками до нього.

22.12.15 від розпорядника майна боржника надійшло клопотання про витребування довідки з Державного реєстру нерухомого майна.

22.12.15 від розпорядника майна боржника надійшло клопотання про витребування документів від боржника.

У судовому засіданні, розглянувши клопотання ліквідатора боржника про витребування довідки з Державного реєстру нерухомого майна, суд встановив наступне.

Відповідно до ст. 38 Господарського процесуального кодексу України сторона або прокурор у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування господарським судом доказів. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує необхідні докази. Господарський суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону.

Враховуючи викладене вище, суд вважає за доцільне задовольнити подане клопотання.

Також, у судовому засіданні, розглянувши клопотання розпорядника майна боржника про витребування документів від боржника, суд встановив наступне.

Відповідно до ст. 38 Господарського процесуального кодексу України сторона або прокурор у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування господарським судом доказів. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує необхідні докази. Господарський суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону.

Враховуючи викладене вище, суд вважає за доцільне задовольнити подане клопотання.

Керуючись ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом, ст. ст. 38, 53, 86 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

1.Задовольнити клопотання розпорядника майна боржника.

2.Зобов'язати Реєстраційну службу Головного управління юстиції у м. Києві надати суду відомості (у формі інформаційної довідки) щодо прав товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГОВИЙ ДІМ "ГАЗ-ДНІПРО" (ідентифікаційний код 31353807) на нерухоме майно та їх обтяжень, які містяться в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Реєстрі прав власності на нерухоме майно, Єдиному реєстрі заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та Державному реєстрі іпотек.

3.Зобов'язати Боржника (04080, м. Київ, вул. Фрунзе, 86; ідентифікаційний код 31353807), в особі керівника товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГОВИЙ ДІМ "ГАЗ-ДНІПРО" Колихалова Віталія Опанасовича організувати та забезпечити проведення інвентаризації майна Боржника та визначити його вартість, а також письмово повідомити розпорядника майна товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГОВИЙ ДІМ "ГАЗ-ДНІПРО" арбітражного керуючого Реверука П. К. (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 783 від 08.04.13; 04071, м. Київ, 71) про наслідки проведення такої інвентаризації та визначення вартості майна.

4.Зобов'язати Боржника (02093, м. Київ, вул. Бориспільська, 11-А; ідентифікаційний код 32488350), в особі керівника товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГОВИЙ ДІМ "ГАЗ-ДНІПРО" Балянова Олега Геннадійовича надати розпоряднику майна товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГОВИЙ ДІМ "ГАЗ-ДНІПРО"арбітражному керуючому Реверуку П.К. (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 783 від 08.04.13; 04071, м. Київ, 71) копії документів за попередні три календарні роки, які необхідні для проведення аналізувати фінансово-господарської діяльності товариства, а саме:

1.Загальні відомості:

1.1. Інформацію про фінансово-господарську діяльність (опис бізнесу);

1.2.Інформацію про структурні підрозділи, які розташовані не за місцем знаходження боржника, а також про відокремлені підрозділи (філії, представництва тощо);

1.3.Довідку про засновників підприємства, учасників та їх частки в статутному капіталі;

1.4.Довідку про суб'єктів господарювання щодо яких боржник є засновником або учасником;

1.5.Копії установчих документів (установчий договір, статут тощо);

1.6.Копію довідки статистики про внесення до ЄДРПОУ та відомості про керівника га головного бухгалтера;

1.7.Довідку про розмір середньомісячної заробітної плати керівника підприємства за останні дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство.

2.Відомості щодо особового складу:

2.1.Штатний розклад підприємства;

2.2.Відомості про чисельність працівників підприємства.

2.3.Відомості щодо заборгованості з виплати заробітної плати працівникам з наданням належним чином затверджених копій податкових звітів форми 1 ДФ за період виникнення заборгованості із заробітної плати.

3.Щодо майнового стану підприємства:

3.1.Список розрахункових та інших рахунків підприємства із зазначенням наявних на них грошових коштів, банківських установ, що здійснюють розрахунково-касове обслуговування підприємства;

3.2.Виписку про рух грошових коштів по рахункам підприємства за три роки, що передували порушенню справи про банкрутство;

3.3.Дані про загальну суму заборгованості перед кредиторами, в тому числі по податках і зборах (обов'язкових платежах);

3.4.Відомості про майнові активи підприємства;

3.5.Копії правовстановлюючих документів на землю (право власності, право користування, оренди тощо);

3.6.Копії правовстановлюючих документів на об'єкти нерухомості підприємства;

3.7.Копії правовстановлюючих документів на транспортні засоби, механізми та інші технологічні засоби;

3.8.Довідку про наявність або відсутність об'єктів промислової та/або інтелектуальної власності, зареєстрованих за боржником;

3.9.Довідку про відсутність (наявність) за межами України валютних цінностей та майна;

3.10.Зведену довідку щодо договорів, угод про передачу основних засобів підприємства в оренду, заставу, внесення зазначеного майна як внеску до статутного капіталу іншої юридичної особи або розпорядження таким майном іншим чином;

3.11.Зведену довідку щодо договорів, угод на отримання та видачу кредитів (позик);

3.12.Зведену довідку, а також копії договорів, угод поруки, у ступки права вимоги, перевід боргу, передачу у довірче управління майна, які було укладено боржником;

3.13.Зведену довідку щодо діючих на даний час договорів, угод.

3.14.Відомості інвентаризації товарно-матеріальних цінностей за останні 3 роки, що передували порушенню провадження у справі про банкрутство (копії актів інвентаризації).

3.15.Копії актів на списання основних засобів підприємства за останні 3 роки, що передували порушенню провадження у справі про банкрутство (копії актів інвентаризації);

3.16.Копії актів аудиторських (податкових) перевірок за останні 3 роки, що передували порушенню провадження у справі про банкрутство;

3.17.Копії актів про знищення у встановленому порядку документальних матеріалів підприємства, які було складено протягом 3 -х років, що передували порушенню провадження у справі про банкрутство.

4.Щодо положення підприємства на товарних ринках:

4.1.Довідку про відвантаження продукції та/або надання послуг за останні 3 роки, що передували порушенню провадження у справі про банкрутство, у розрізі - найменування продукції, контрагент, сума, вид розрахунків (готівковий, безготівковий, бартер тощо), підстава (номер, дата договору, угоди);

4.2.Калькуляція собівартості продукції (послуг), що виробляється (надаються);

4.3.Копії договорів, угод зовнішньоекономічної діяльності підприємства.

5.Звітні документи підприємства (фінансова, статистична, бухгалтерська звітність підприємства) за 2012, 2013 та 2014 роки:

5.1.Баланс підприємства (Ф-1);

5.2.Звіт про фінансовий результат (Ф-2), розшифрування до нього;

5.3.Звіт по рух грошових коштів (Ф-3). з розшифруванням;

5.4.Звіт про власний капітал (Ф-4);

5.5.Примітки до річної звітності (Ф-5);

5.6.Звіт про наявність та рух основних фондів, амортизацію (знос) (Ф-11-03):

5.7.Обстеження технологічних інновацій промислового підприємства (Ф-1 - інновація);

5.8.Техніко-економічні баланси руху готової продукції (виробництво, внутрішньозаводська потреба, відвантаження), сировина, енергоресурсів, матеріалів, питомі витрати, коефіцієнти сировини, енергоресурсів, матеріалів на одиницю продукції (фактичні, планові), структура формування чистих збитків підприємства;

5.9. Звіт з праці (Ф-1ПВ);

5.10. Звіт про стан умов праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами

прані;

5.11. Звіт про використання робочого часу.

4.Копію ухвали надіслати заявнику, боржнику, кредиторам, розпоряднику майна боржника та Реєстраційній службі Головного управління юстиції у місті Києві.

Суддя М.В. Пасько

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення22.12.2015
Оприлюднено30.12.2015
Номер документу54603187
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —910/20857/15

Ухвала від 06.07.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 06.07.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 26.06.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 04.08.2016

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 05.07.2016

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 22.12.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 22.12.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 10.11.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 29.10.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Постанова від 16.09.2015

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Доманська М.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні