Ухвала
від 30.12.2015 по справі 822/5717/15
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 822/5717/15

У Х В А Л А

30 грудня 2015 рокум. Хмельницький

ОСОБА_1 окружний адміністративний суд

в складі :головуючого-суддіОСОБА_2 при секретарі за участі: ОСОБА_3 представника стягувача розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду заяву стягувача про виправлення помилки у виконавчому листі, виданого по адміністративні справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Союз Транс Лайн-1" до ОСОБА_1 об'єднаної Державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Хмельницькій області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, -

В С Т А Н О В И В :

На адресу суду 24 грудня 2015 року надійшла заява товариства з обмеженою відповідальністю "Союз Транс Лайн-1" про виправлення помилки у виконавчому листі, в якій заявник просить виправити помилку, допущену при оформленні виконавчого листа у відповідності до вимог ст.259 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), обґрунтовуючи таку заяву помилкою у визначенні боржника.

Представник стягувача в судовому засіданні підтримала подану заяву, просила суд задовольнити заявлені вимоги.

Боржник в судове засідання уповноваженого представника не направив, проте надіслав клопотання про відкладення розгляду заяви стягувача.

У відповідності до вимог ч.3 ст.259 КАС України суд розглядає заяву в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника і постановляє ухвалу. Неприбуття у судове засідання стягувача і боржника, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду, не перешкоджає судовому розгляду.

Враховуючи вказані вище положення ч.3 ст.259 КАС України, а також те, що відповідач належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду заяви стягувача, суд вважає за можливе розгляд справи у відсутність представника боржника.

Заслухавши пояснення представника стягувача , дослідивши подану заяву, матеріали справи, проаналізувавши докази у їх сукупності, суд дійшов наступних висновків.

Постановою Хмельницького окружного адміністративного суду від 24 вересня 2015 року задоволено позов товариства з обмеженою відповідальністю "Союз Транс Лайн-1" до ОСОБА_1 об'єднаної Державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Хмельницькій області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень та присуджено на користь товариства з обмеженою відповідальністю "Союз Транс Лайн-1" судові витрати в сумі 486734 (чотириста вісімдесят шість тисяч сімсот тридцять чотири) грн. 58 коп., за рахунок бюджетних асигнувань ОСОБА_1 об'єднаної Державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Хмельницькій області.

За заявою позивача 01 грудня 2015 року судом видано виконавчий лист, в якому боржником визначено Державний бюджет України.

Суд також встановив, що при оформленні виконавчого листа по справі №822/5717/15 допущена помилка.

Відповідно до ч.1 ст.259 КАС України виконавчий лист має відповідати вимогам до виконавчого документа, встановленим Законом України "Про виконавче провадження".

За п.3 ч.1 ст.18 Закону України "Про виконавче провадження", у виконавчому документі зазначається, повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, власне ім'я та по батькові) (для фізичних осіб) стягувача і боржника, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності стягувача та боржника (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер стягувача та боржника (для фізичних осіб - платників податків) або номер і серія паспорта стягувача та боржника для фізичних осіб - громадян України, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття ідентифікаційного номера, офіційно повідомили про це відповідні органи державної влади та мають відмітку в паспорті громадянина України, а також інші дані, якщо вони відомі суду чи іншому органу, що видав виконавчий документ, які ідентифікують стягувача та боржника чи можуть сприяти примусовому виконанню, зокрема, дата народження боржника та його місце роботи (для фізичних осіб), місцезнаходження майна боржника, рахунки стягувача та боржника тощо;

Згідно з відомостями Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, ОСОБА_1 об'єднана Державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Хмельницькій області, ідентифікаційний код 38775981, знаходиться за адресою: вул. Кам'янецька, 257/1, м. Хмельницький, Хмельницька область, 29021.

Відповідно до ч.2 ст. 259 КАС України суд, який видав виконавчий лист, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі. Згідно з ч.4 ст. 259 КАС України суд ухвалою вносить виправлення до виконавчого листа.

Враховуючи вищевикладене, заява товариства з обмеженою відповідальністю "Союз Транс Лайн-1" про виправлення помилки у виконавчому листі підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.165, 259 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В :

Заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Союз Транс Лайн-1" про виправлення помилки у виконавчому листі задовольнити.

Внести виправлення у виконавчий лист, виданий ОСОБА_1 окружним адміністративним судом по адміністративній справі №822/5717/15, вказавши боржником ОСОБА_1 об'єднану Державну податкову інспекцію Головного управління ДФС у Хмельницькій області (вул. Кам'янецька, 257/1, м. Хмельницький, Хмельницька область, 29021, ідентифікаційний код 38775981).

Ухвала суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через ОСОБА_1 окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 254 КАС України.

Повний текст ухвали виготовлено 30 грудня 2015 року 12:58..

Суддя /підпис/ОСОБА_2 "Згідно з оригіналом" Суддя ОСОБА_2

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.12.2015
Оприлюднено06.01.2016
Номер документу54765181
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —822/5717/15

Ухвала від 30.12.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Шевчук О.П.

Ухвала від 25.12.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Шевчук О.П.

Ухвала від 09.12.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Маринчак Н.Є.

Ухвала від 16.11.2015

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Матохнюк Д.Б.

Ухвала від 22.10.2015

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Матохнюк Д.Б.

Ухвала від 11.09.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Шевчук О.П.

Постанова від 24.09.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Шевчук О.П.

Ухвала від 15.09.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Шевчук О.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні