Ухвала
від 29.12.2015 по справі 554/14377/15-к
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 29.12.2015 Справа № 554/14377/15-к

УХВАЛА

про проведення обшуку

29 грудня 2015 р. слідчий суддя Октябрського районного суду м. Полтави ОСОБА_1

за участю прокурора ОСОБА_2

при секретарі ОСОБА_3

розглянувши клопотання прокурора відділу прокуратури Полтавської області молодшого радника юстиції ОСОБА_2 про проведення обшуку

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних

матеріалах, заслухавши думку слідчого,-

В С Т А Н О В И В:

В ході досудового розслідування встановлено, що: службові особи Полтавської митниці ДФС за попередньою змовою із суб`єктами господарської діяльності, зловживаючи службовим становищем, протягом 2013-2015 років вносять завідомо не правдиві відомості до офіційних документів.

Під час досудового розслідування, надійшла відповідь на доручення про те, що в ході відпрацювання інформації щодо порушення чинного законодавства суб`єктами господарської діяльності, які здійснюють свою діяльність у сфері зовнішньо економічних відносин стало відомо, що у м. Полтава за адресою вул. Паризької Комуни, 29 знаходиться приміщення в якому невстановленими громадянами здійснюється зберігання реалізація алкогольних напоїв на яких відсутні марки акцизного збору встановленого зразка.

Відповідно до чинного законодавства ввезення на митну територію України, зберігання, транспортування, прийняття на комісію з метою продажу на митній території України не маркованих в установленому порядку алкогольних напоїв та тютюнових виробів забороняється.

Враховуючи викладене, а також те що продаж даної продукції здійснюється приховано, із підсобного приміщення, а також те що шляхом огляду встановити та вилучити дану продукцію без згоди власника приміщення не можливо, з метою припинення незаконної протиправної діяльності та для встановлення всіх обставин справи виникла необхідність у проведенні обшуку в приміщенні за адресою: м.Полтава, вул. Паризької Комуни, 29, в якому невстановлені особи здійснюють зберігання реалізація алкогольних напоїв на яких відсутні марки акцизного збору встановленого зразка. За даною адресою зареєстровано та фактично знаходиться ТОВ «Лік» ЄДРПОУ 13944263.

На підставі викладеного з метою, з метою відшукання та вилучення, продукції, а саме: алкогольних напоїв та тютюнових виробів, які на митній території України, зберігається, транспортується, реалізуються при цьому не прийняті на комісію з метою продажу на митній території України не мають відповідних маркувань в установленому порядку, не мають документів про походження продукції та інших бухгалтерських документів, що стосується придбання, виготовлення; чорнових записів, щодо кількості виготовлених, закуплених та реалізованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів; документів на підставі, яких здійснюється, придбання, зберігання, транспортування, продукції; печаток, штампів, бланків бухгалтерських документів суб`єктів господарської діяльності, щодо придбання, зберігання, транспортування, реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів; комп`ютерної техніки та електронних носіїв інформації на яких міститься інформація стосовно придбання, зберігання, транспортування, реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів; грошових коштів отриманих від реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без належних документів та підроблених документів; та інших документів, які мають відношення до придбання, зберігання, транспортування та реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів, виявлення підроблених документів, марок акцизного збору, торгових марок виробників та з подальшим проведенням почеркознавчої та технічної експертизи, документів спрямованих на встановлення осіб, котрі вносили недостовірні відомості до офіційних документів реєстраційних справ платника податків та виготовляли підроблені марки акцизного збору та торгові марки виробників, з метою подальшого проведення економічної експертизи, з метою нарахування збитків завданих державі вважаю за доцільне провести обшук за адресою: м. Полтава, вул. Паризької Комуни, 29, за якою невстановлені особи здійснюють зберігання реалізація алкогольних напоїв на яких відсутні марки акцизного збору встановленого зразка, яка у відповідності до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, відомості відсутні.

За даною адресою, а саме: м. Полтава, вул. Паризької Комуни, 29 зареєстровано та фактично знаходиться ТОВ «Лік», яке є орендодавцем усіх офісних приміщень в даній будівлі.

Приймаючи до уваги достатні підстави вважати, що алкогольні напої та тютюнові вироби на яких відсутні марки акцизного збору встановленого зразка можуть знаходиться за вказаним місцем розташування та є ймовірність їх знищення тому, керуючись ст. 234 КПК України,

УХВАЛИВ:

Надати прокурору відділу прокуратури Полтавської області молодшому раднику юстиції ОСОБА_2 та старшому слідчому СУ ГУ НП в Полтавській області ОСОБА_4 дозвіл на проведення обшуку будівель, гаражів, складів, офісних та інших житлових та нежитлових приміщень, які знаходяться за адресою: м. Полтава, вул.Паризької Комуни, 29, за якою зареєстроване та фактично знаходиться ТОВ «Лік» ЄДРПОУ 13944263, з метою відшукання та вилучення, продукції, а саме: алкогольних напоїв та тютюнових виробів, які на митній території України, зберігається, транспортується, реалізуються при цьому не прийняті на комісію з метою продажу на митній території України не мають відповідних маркувань в установленому порядку, не мають документів про походження продукції та інших бухгалтерських документів, що стосується придбання, виготовлення; чорнових записів, щодо кількості виготовлених, закуплених та реалізованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів; документів на підставі, яких здійснюється, придбання, зберігання, транспортування, продукції; печаток, штампів, бланків бухгалтерських документів суб`єктів господарської діяльності, які придбання, зберігання, транспортування, реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів; комп`ютерної техніки та електронних носіїв інформації на яких міститься інформація стосовно придбання, зберігання, транспортування, реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів; грошових коштів отриманих від реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без належних документів та підроблених документів; та інших документів, які мають відношення до придбання, зберігання, транспортування та реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів, виявлення підроблених документів, марок акцизного збору, торгових марок виробників.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Строк дії ухвали 1 місяць.

Слідчий суддя Октябрського

районного суду м. Полтави ОСОБА_1

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення29.12.2015
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу54812967
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —554/14377/15-к

Ухвала від 29.12.2015

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 14.12.2015

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 14.12.2015

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 29.12.2015

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 07.12.2015

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні