Ухвала
від 14.01.2016 по справі 816/4471/15
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

14 січня 2016 рокум. ПолтаваСправа №816/4471/15

Полтавський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Канигіної Т.С.,

за участю:

секретаря судового засідання - Скорика С.В.,

представника позивача - ОСОБА_1,

представника відповідача - ОСОБА_2,

позивача Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробнича компанія "Біопрепарат" до відповідача Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Полтавській області

про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення

ВСТАНОВИВ:

27 жовтня 2015 року Товариство з обмеженою відповідальністю "Виробнича компанія "Біопрепарат" звернулось до Полтавського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Полтавській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

Ухвалами Полтавського окружного адміністративного суду від 26 листопада 2015 року провадження в справі відкрито, закінчено підготовче провадження в справі та призначено справу до судового розгляду.

Відповідно до частини другої статті 69 Кодексу адміністративного судочинства України докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

У ході судового розгляду справи з'ясовано, що для повного та всебічного розгляду справи необхідно отримати від Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробнича компанія "Біопрепарат" докази на підтвердження того, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Станта", а не позивач, знайшло покупців, з якими в подальшому укладені договори купівлі-продажу інокулянтів протягом січня-квітня 2014 року; виписку з банківських рахунків позивача, що відображають дату надходження коштів від продажу інокулянтів; розрахунки сум плати Товариству з обмеженою відповідальністю "Станта" за кожним актом прийому-передачі наданих послуг за період з травня по липень 2014 року з урахуванням курсу НБУ в гривневому еквіваленті.

У судовому засіданні 14 січня 2016 року від представника позивача надійшло клопотання про зупинення провадження у справі у зв'язку з наданням часу для надання додаткових доказів у справі.

Відповідно до пункту 4 частини другої статті 156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд зупиняє провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

З урахуванням викладеного, суд вважає за необхідне зупинити провадження у справі №816/4471/15.

Керуючись статями 69, 71, 156, 158, 160, 165, 167 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Витребувати від Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробнича компанія "Біопрепарат" наступні документи:

- докази на підтвердження того, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Станта", а не позивач, знайшло покупців, з якими в подальшому укладені договори купівлі-продажу інокулянтів протягом січня-квітня 2014 року;

- виписку з банківських рахунків позивача, що відображають дату надходження коштів від продажу інокулянтів;

- розрахунки сум плати Товариству з обмеженою відповідальністю "Станта" за кожним актом прийому-передачі наданих послуг за період з травня по липень 2014 року з урахуванням курсу НБУ в гривневому еквіваленті.

Зазначені документи надати до суду в строк до 22 січня 2016 року.

Ухвала в цій частині оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Клопотання представника позивача про зупинення провадження у справі задовольнити.

Провадження у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробнича компанія "Біопрепарат" до Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Полтавській області про скасування податкового повідомлення-рішення зупинити до 16 години 00 хвилин 26 січня 2016 року.

Ухвала в частині зупинення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Якщо строк апеляційного оскарження буде поновлено, то вважається, що ухвала суду не набрала законної сили.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Полтавський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали з одночасним надісланням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції.

Суддя Т.С. Канигіна

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.01.2016
Оприлюднено19.01.2016
Номер документу54980920
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/4471/15

Постанова від 12.03.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Шипуліна Т.М.

Ухвала від 07.03.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Шипуліна Т.М.

Ухвала від 19.02.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Шипуліна Т.М.

Ухвала від 21.10.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Ухвала від 21.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Зайцев М.П.

Ухвала від 23.03.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Зайцев М.П.

Ухвала від 14.01.2016

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Т.С. Канигіна

Ухвала від 14.01.2016

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Т.С. Канигіна

Ухвала від 21.12.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Т.С. Канигіна

Ухвала від 26.11.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Т.С. Канигіна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні