Ухвала
від 03.04.2007 по справі 3/322
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

3/322

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                        83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157

                                                             У Х В А Л А  

                                ПРО ВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

03.04.07 р.                                                                           Справа № 3/322                     

За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Міленіум” м. Кривий Ріг

до відповідача 1: Приватного підприємства “МК Белер” м. Вишгород

до відповідача 2: Товариства з обмеженою відповідальністю “Ніка Груп” м. Кривий Ріг

до відповідача 3: Товариства з обмеженою відповідальністю “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг

до відповідача 4: Комунального підприємства Єнакіївської міської ради “Єнакіївське бюро технічної інвентаризації” м. Єнакієве

до відповідача 5: Державного підприємства “Інформаційний центр” Міністерства юстиції України

за участю: Прокурора м. Дебальцеве Донецької області

за участю: Відкритого акціонерного товариства “Дебальцівський завод металургійного машинобудування”

за участю: Регіонального відділення фонду державного майна України по Донецькій області

про: визнання договорів дійсними, спонукання здійснити державну реєстрацію право чинів, визнання права власності на цілісний майновий комплекс та спонукання зареєструвати право власності.

                  Суддя господарського суду Донецької області  Мартюхіна Н.О.

За участю:

Прокурора: не з”явився

представниківи сторін:

від позивача: Булатові Т.А. – за довір.

від відповідача 1: не з”явився

від відповідача 2: не з”явився

від відповідача 3: не з”явився

від відповідача 4: Мірошниченко С.О. – за довір.

від відповідача 5: Гладкіх О.В. – за довір.

ВАТ “Дебальцівський завод металургійного машинобудування”: Зайцев Д.С. – за довір.

Регіональне відділення фонду державного майна України по Донецькій області: Маркуц Г.В. – за довір.

Позивач, Товариство з обмеженою відповідальністю “Міленіум” м. Кривий Ріг, звернувся до господарського суду Донецької області з позовом до відповідача 1: Приватного підприємства “МК Белер” м. Вишгород, до відповідача 2: Товариства з обмеженою відповідальністю “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, до відповідача 3: Товариства з обмеженою відповідальністю “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг, до відповідача 4: Комунального підприємства Єнакіївської міської ради “Єнакіївське бюро технічної інвентаризації” м. Єнакієве, до відповідача 5: Державного підприємства “Інформаційний центр” Міністерства юстиції України за участю Прокурора м. Дебальцеве Донецької області, Відкритого акціонерного товариства “Дебальцівський завод металургійного машинобудування”, Регіонального відділення фонду державного майна України по Донецькій областіпро визнання договорів дійсними, спонукання здійснити державну реєстрацію право чинів, визнання права власності на цілісний майновий комплекс та спонукання зареєструвати право власності.

Позивач підтримує позовні вимоги.

Відповідач 1 - Приватне підприємство “МК Белер” м. Вишгород, відповідач 2 - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, відповідач 3 -Товариства з обмеженою відповідальністю “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг явку своїх представників у судове засідання не забезпечили.

Прокурора м. Дебальцеве Донецької області у судове засідання не з”явився.

Відповідач 4 Державне підприємство “Інформаційний центр” Міністерства юстиції України проти задоволення позовних вимог заперечує, надавши відзив, відповідно до якого просить відмовити позивачу у задоволенні позовних вимог, що стосується ДП “Інформаційний центр” Міністерства юстиції України.

02.04.2007 р. від Товариства з обмеженою відповідальністю “Спецметмаш”                   м. Дебальцеве надійшла заява про вступ у справу як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, посилаючись на те, що прийняття рішення по справі може суттєво вплинути на його інтереси.   

02.04.2007 р. від Закритого акціонерного товариства “Машинвест” м. Дебальцеве надійшла заява про вступ у справу як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, посилаючись на те, що прийняття рішення по справі може суттєво вплинути на його інтереси.  

02.04.2007 р. від Відкритого акціонерного товариства “Дебальцівський завод металургійного машинобудування” м. Дебальцеве надійшла заява про вступ у справу як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, посилаючись на те, що прийняття рішення по справі може суттєво вплинути на його інтереси.

Розглянувши вищезазначені заяви, суд дійшов висновку про їх задоволення, та залучення у якості третіх осіб які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю “Спецметмаш”                   м. Дебальцеве, Закрите акціонерне товариство “Машинвест” м. Дебальцеве, Відкрите акціонерне товариство “Дебальцівський завод металургійного машинобудування”                         м. Дебальцеве.

В зв”язку з неявкою у судове засідання представників відповідачів, та необхідністю надання додаткових доказів суд дійшов висновку про відкладення розгляду справи.

На підставі викладеного, керуючись ст. 27, п. 1, 3 ст. 77, ст. 86 ГПК України, суд

У Х В А Л И В:

    

         Відкласти розгляд справи на 13:30 год.  24.04.07 року.

1. Залучити у якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Спецметмаш”                   м. Дебальцеве (84700, Донецька область, м. Дебальцеве, вул. Октябрська, 84).

2. Залучити у якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Закрите акціонерне товариство “Машинвест” м. Дебальцеве (84700, Донецька область, м. Дебальцеве, вул. Октябрська, 84).

3. Залучити у якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Відкрите акціонерне товариство “Дебальцівський завод металургійного машинобудування” м. Дебальцеве (84700, Донецька область, м. Дебальцеве, вул. Октябрська, 84).

4. Направити запит до Державного комітету статистики України про включення до Єдиного Держаного Реєстру Підприємств та Організацій України: Товариство з обмеженою відповідальністю “Міленіум” м. Кривий Ріг (код ЄДРПОУ 30642999), Приватне підприємство “МК Белер” м. Вишгород (код ЄДРПОУ 21707100), Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніка Груп” м. Кривий Ріг (код ЄДРПОУ 33265016), Товариство з обмеженою відповідальністю “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг (код ЄДРПОУ 32264493), Товариство з обмеженою відповідальністю “Спецметмаш” м. Дебальцеве (код ЄДРПОУ 33225366), Закрите акціонерне товариство “Машинвест” м. Дебальцеве (код ЄДРПОУ 33225298), Відкрите акціонерне товариство “Дебальцівський завод металургійного машинобудування” м. Дебальцеве (код ЄДРПОУ 00187381).

5. Направити запит до Державної нотаріальної контори м. Дебальцеве про надання витягу з Державного реєстру правочинів про реєстраційні внесення та інші відомості відносно майна, що знаходиться за адресою (84700, Донецька область, м. Дебальцеве, вул. Октябрська (Жовтня), 84) окремо по кожному з об”єктів з 16.01.2005 р. по теперішній час.

6. Направити запит до Державного підприємства “Інформаційний центр” Міністерства юстиції України про надання розширеного витягу з Єдиного державного реєстру заборон відчуження об”єктів нерухомого майна, з Єдиного державного реєстру обтяжень рухомого майна, з Єдиного державного реєстру застав нерухомого та рухомого майна за адресою (84700, Донецька область, м. Дебальцеве, вул. Октябрська (Жовтня), 84) та за Закритим акціонерним товариством “Машинвест” м. Дебальцеве, Товариством з обмеженою відповідальністю “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, Приватним підприємством “МК Белер” м. Вишгород, Товариством з обмеженою відповідальністю “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг, Товариством з обмеженою відповідальністю “Міленіум” м. Кривий Ріг.

7. Направити запит до Комунального підприємства Єнакіївської міської ради “Єнакіївське бюро технічної інвентаризації” м. Єнакієве про надання витягу з Реєстру прав власності на нерухоме майно за адресою (84700, Донецька область,  м. Дебальцеве, вул. Октябрська (Жовтня), 84) з 28.03.2005 р. по теперішній час.

8. Зобов”язати ТОВ “Міленіум” м. Кривий Ріг, ПП “МК Белер” м. Вишгород,                   ТОВ “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг,  ТОВ “Спецметмаш” м. Дебальцеве, ЗАТ “Машинвест” м. Дебальцеве, ВАТ “Дебальцівський завод металургійного машинобудування” м. Дебальцеве надати суду усі право установчі документи (статут, установчий договір, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРОПУ та інше).

9. Зобов”язати ТОВ “Міленіум” м. Кривий Ріг надати письмові докази та пояснення на підставі яких право установчих документів було встановлено наявність право власності на спірне майно у продавця ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг.

10. Зобов”язати ТОВ “Ніка Груп” м. Кривий Ріг надати письмові докази та пояснення на підставі яких право установчих документів було встановлено наявність право власності на спірне майно у продавця ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг.

11. Зобов”язат ПП “МК Белер” м. Вишгород та ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг надати суду докази виконання обов”язку за договорами щодо передання технічної документації, право установчих документів на спірне майно покупцям та надати письмові пояснення у виконання п. 4.4 договору.

12. Зобов”язати ТОВ “Міленіум” м. Кривий Ріг, ПП “МК Белер” м. Вишгород,                   ТОВ “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг надати документи у підтвердження повноважень осіб що підписували спірні договори з письмовими поясненнями до них.

13. Зобов”язати ПП “МК Белер” м. Вишгород, ТОВ “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг  надати письмові пояснення стосовно причин та підстав невиконання обов”язку за спірними договорами здійснення нотаріального посвідчення та проведення державної реєстрації з підтвердженням відповідними документами.  

14. Зобов”язати ПП “МК Белер” м. Вишгород, ТОВ “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг надати докази повідомлення покупців за спірними договорами про відсутність заборони, арештів, застав та податкової застави на спірне майно.

15. Зобов”язати ТОВ “Міленіум” м. Кривий Ріг, ТОВ “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг надати докази з”ясування ними як покупцями спірного майна, даних зведеного реєстру заборон, обтяжень, відчуження, державного реєстру застав рухомого та нерухомого майна, Реєстру право власності на спірне майно.

16. Зобов”язати Прокурора визначити процесуальний статус в даній справі Регіонального відділення фонду державного майна України по Донецькій області; надати процесуальні документи які підтверджують розслідування кримінальної справи № 31-14555 станом на теперішній час.

17. Зобов”язати сторони надати суду податкові накладні тв інші документи на виконання спірних договорів.

18. Зобов”язати Комунальне підприємство Єнакіївської міської ради “Єнакіївське бюро технічної інвентаризації” м. Єнакієве надати письмові докази звернень ТОВ “Міленіум” м. Кривий Ріг, ПП “МК Белер” м. Вишгород, ТОВ “Ніка Груп” м. Кривий Ріг, ТОВ “Міленіум Груп” м. Кривий Ріг з вимогами про державну реєстрацію права власності на спірне майно за спірними договорами купівлі – продажу та письмові відповіді БТІ на такі звернення.

19. Роз'яснити  сторонам,  що  за  ухилення  від  вчинення  дій,  покладених  судом  на  сторону, з винної сторони стягується штраф у розмірі до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.       

20. В разі неможливості надати витребувані судом документи, або знаходження зазначених документів у інших осіб, або взагалі їх відсутність, зобов”язати сторони надати письмові пояснення з цього приводу.          

22. Визнати обов'язковою явку представників у судове засідання.

Суддя                                                                       Мартюхіна Н.О.                               

Дата ухвалення рішення03.04.2007
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу551048
СудочинствоГосподарське
СутьВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ 03.04.07 р.                                                                           Справа № 3/322                      За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Міленіум” м. Кривий Ріг

Судовий реєстр по справі —3/322

Постанова від 07.07.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Постанова від 07.07.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Постанова від 07.07.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Постанова від 07.07.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 06.07.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 25.02.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 25.02.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 24.02.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 24.02.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 08.05.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні