Ухвала
від 17.02.2016 по справі 522/26178/15-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер провадження: 22-ц/785/1982/16

Головуючий у першій інстанції Тарасов А. В.

Доповідач Фальчук В. П.

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17.02.2016 року м. Одеса

Колегія суддів судової палати з цивільних справ апеляційного суду Одеської області у складі:

головуючого судді: Фальчук В.П.

суддів: Таварткіладзе О.М, Кравця Ю.І.,

при секретарі Книгиницького О.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання Приватного акціонерного товариства Виробниче договірне об'єднання Асоціація Південна про проведення судового засідання в режимі відео конференції у справі за апеляційною скаргою Приватного акціонерного товариства Виробниче договірне об'єднання Асоціація Південна на ухвалу Приморського районного суду м. Одеси від 29 грудня 2015 року, в цивільній справі за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Новотект-Інфо до ОСОБА_3, Приватного акціонерного товариства Виробниче договірне об'єднання Асоціація Південна про стягнення боргу,-

встановила:

ТОВ Новотект-Інфо звернувся до суду із позовом до ОСОБА_3, ПАТ Виробниче договірне об'єднання Асоціація Південна про стягнення боргу.

Ухвалою Приморського районного суду м. Одеси від 29 грудня 2015 року заяву про забезпечення позову ТОВ Новотект-Інфо задоволено.

В апеляційній скарзі апелянт просить ухвалу скасувати та прийняти нову ухвалу, якою у забезпеченні позову відмовити.

16.12.2015 року ТОВ Новотект-Інфо звернувся до суду із клопотанням про забезпечення проведення судового засідання в режимі відеоконференції, в зв'язку з неможливістю прибуття у судове засідання, оскільки він знаходиться в іншій області. Суд, в якому можливо забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції є Кіровоградський районний суд Кіровоградської області.

Відповідно до ч. 1 ст. 158-1 ЦПК України суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Як встановлено судом, позивач знаходиться за межами Одеської області, а саме в с. Бережинка Кіровоградського району, що значно ускладнює своєчасність його прибуття до суду та потребує витрачання значних коштів.

Враховуючи значну відстань від місця перебування позивача (Кіровоградська область) до місця знаходження суду, де відбуватиметься засідання (м. Одеса, вул. Гайдара, 24-А), значний обсяг витрат, пов'язаних з прибуттям позивача до суду та з метою забезпечення оперативності судового провадження, суд приходить до висновку про наявність причин для розгляду справи в режимі відеоконференції у приміщенні Кіровоградському районному суду Кіровоградської області.

На підставі викладеного та керуючись ст. 158-1, 210 ЦПК України, -

ухвалила:

Призначити цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Новотект-Інфо до ОСОБА_3, Приватного акціонерного товариства Виробниче договірне об'єднання Асоціація Південна про стягнення боргу до судового розгляду в режимі відеоконференції через Кіровоградському районному суду Кіровоградської областіна 24 лютого 2016 року на 09:30 год.

Доручити Кіровоградському районному суду Кіровоградської області забезпечити проведення відеоконференції з апеляційним судом Одеської області 24 лютого 2016 року на 09:30 год.

Копію даної ухвали негайно направити до Кіровоградського районного суду Кіровоградської областідля її виконання, та сторонам для відома.

Роз'яснити Приватному акціонерному товариству Виробниче договірне об'єднання Асоціація Південна про можливість явки до приміщення Кіровоградському районному суду Кіровоградської областідля участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції, за адресою: м. Кіровоград, вул. Кільцева 34-а.

Про проведення судового засідання в режимі відеоконференції повідомити сторони.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Судді апеляційного суду Одеської області: В.П.Фальчук

О.М.Таварткіладзе

Ю.І.Кравець

СудАпеляційний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.02.2016
Оприлюднено28.03.2016
Номер документу56605420
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —522/26178/15-ц

Ухвала від 07.02.2017

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Тарасов А. В.

Ухвала від 30.06.2016

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Тарасов А. В.

Ухвала від 15.06.2016

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Варикаша О. Д.

Ухвала від 17.02.2016

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Фальчук В. П.

Ухвала від 29.12.2015

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Тарасов А. В.

Ухвала від 29.12.2015

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Тарасов А. В.

Ухвала від 29.12.2015

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Тарасов А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні