Рішення
від 30.06.2009 по справі 2-1718-09
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

КОПІЯ

Справа № 2-1718-09

Р І Ш Е Н Н Я

іменем України

30 червня 2009 р. м. Дні продзержинськ.

Заводський районний су д м. Дніпродзержинська Дніпр опетровської області у склад і:

головуючого, судді ІЗОТО ВА В.М.

при секретарі КРЕН А.К.,

з участю позивача ОСОБ А_1 та відповідачки ОСОБА_ 2 розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про розірвання шлюбу,

в с т а н о в и в:

Позивач просить розірва ти шлюб з відповідачкою, заре єстрований 05.08.2006 р., від якого ма ють малолітню дочку ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 р. народжен ня, посилаючись на те, що він з відповідачкою мають різні п огляди на життя, що їх відноси ни стали напруженими, виника ли часті сварки та скандали, щ о між ними утрачено почуття л юбові і поваги один до одного . В січні 2009 р. вони припинили су місне проживання і подружні відносини, мешкають окремо. П озивач вважає, що їх сім' я ро зпалася остаточно і відновле на бути не може, тому їх шлюб н еобхідно розірвати.

Відповідачка позовні вим оги визнала й пояснила, що їх ш люб розпався остаточно і збе регти його неможливо, так як м іж ними пропало почуття любо ві і поваги один до одного, що вона з позивачем не живе і від новляти шлюбні відносини нем ає наміру. Просить шлюб розір вати.

Сторони наполягають на р озірванні шлюбу.

Суд вислухав сторони, вив чив матеріали справи і встан овивши, що подальше спільне ж иття подружжя і збереження ш любу з урахуванням їх взаєми н неможливі і суперечать інт ересам сторін і їх дитини, том у позовні вимоги позивача є о бґрунтованими і підлягають з адоволенню.

Витрати, зв' язані з реєстр ацією розірвання шлюбу в орг анах РАЦС, суд вважає за необх ідне покласти на позивача, ке руючись ст.ст. 3-5, 10, 60, 212 ЦПК Україн и и ст.ст. 110, 112 ч.2 Сімейного кодек су України, суд

в и р і ш и в :

Позов задовольнити.

Шлюб між ОСОБА_1 та ОС ОБА_2 зареєстрований 05.08.2006 р. у Дніпровському відділі РАЦС Дніпродзержинського місько го управління юстиції Дніпро петровської області, актовий запис НОМЕР_1 від якого ст орони мають малолітню дочку, розірвати.

При реєстрації розірвання шлюбу в органах реєстрації а ктів цивільного стану, стягн ути з ОСОБА_1 судові витра ти в доход держави в сумі 17 гри вень, ОСОБА_2 від сплати су дових витрат звільнити.

Рішення може бути оскарж ене в апеляційному порядку ч ерез Заводський районний суд м. Дніпродзержинська шляхом подачі в 10-денний строк з дня п роголошення рішення заяви пр о апеляційне оскарження і по данням після цього протягом 20 днів апеляційної скарги, з п одачею її копії до апеляційн ої інстанції, або в порядку ч. 4 ст. 295 ЦПК України.

Суддя В.М.ІЗОТОВ.

СудЗаводський районний суд м.Дніпродзержинська 
Дата ухвалення рішення30.06.2009
Оприлюднено14.06.2010
Номер документу5710930
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1718-09

Рішення від 17.12.2009

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева Оксана Валентинівна

Рішення від 30.06.2009

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні