Ухвала
від 20.04.2016 по справі 814/3176/15
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

----------------------

У Х В А Л А

20 квітня 2016 р.м.ОдесаСправа № 814/3176/15

Категорія: 8.1 Головуючий в 1 інстанції: Марич Є. В.

Колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного суду у складі:

головуючого судді - Вербицької Н.В.,

суддів - Джабурії О.В.,

- Крусяна А.В.,

розглянувши в порядку письмового провадженні апеляційну скаргу Державної податкової інспекції у Центральному районі м.Миколаєва на постанову Миколаївського окружного адміністративного суду від 06 жовтня 2015 року по справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Центральному районі м.Миколаєва до реєстраційної служби Миколаївського міського управління юстиції Миколаївської області, товариства з обмеженою відповідальністю Сахара Рай про визнання недійсним установчих та реєстраційних документів та припинення юридичної особи,-

В С Т А Н О В И Л А :

31 серпня 2015 року ДПІ у Центральному районі м.Миколаєва звернулась з адміністративним позовом до реєстраційної служби Миколаївського міського управління юстиції Миколаївської області, товариства з обмеженою відповідальністю Сахара Рай , в якому просила визнати недійсними установчі та реєстраційні документи ТОВ Сахара Рай з моменту реєстрації юридичної особи та припинити ТОВ Сахара Рай .

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що засновник ТОВ Сахара Рай не здійснював від імені підприємства безпосередньої самостійної діяльності, направленої на отримання прибутку, через що таку діяльність не можливо вважати підприємницькою.

Постановою Миколаївського окружного адміністративного суду від 06 жовтня 2015 року в задоволені адміністративного позову відмовлено.

Ухвалою Одеського апеляційного адміністративного суду від 16.03.2016 від ДПІ у Центральному районі м.Миколаєва витребувано додаткові докази, необхідні для розгляду справи.

Враховуючи, що відповідач не надав витребувану інформацію, для повного та всебічного розгляду адміністративної справи колегія суддів вважає за необхідне витребувати від Слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Миколаївській області наступні відомості:

- за яких обставин та в рамках якої перевірки ОСОБА_2 написана заява від 23.07.2015, на підставі якої ДПІ у Центральному районі м.Миколаєва звернулась до суду з вимогами про визнання недійсними установчих та реєстраційні документи ТОВ Сахара Рай та припинення ТОВ Сахара Рай ;

- щодо наявності кримінального провадження відносно ОСОБА_2. стосовно створення нею фіктивного підприємництва.

Відповідно до ст.190 КАС України суд витребує зазначені відомості за власною ініціативою, оскільки в них міститься інформація, що матиме значення при розгляді даної апеляційної скарги.

Керуючись ст.190 КАС України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А :

Витребувати від Слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Миколаївській області відомості за яких обставин та в рамках якої перевірки ОСОБА_2 написана заява від 23.07.2015 року, на підставі якої ДПІ у Центральному районі м.Миколаєва звернулась до суду з вимогами про визнання недійсними установчих та реєстраційні документи ТОВ Сахара Рай та припинення ТОВ Сахара Рай .

Витребувати від Слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Миколаївській області відомості щодо наявності кримінального провадження відносно ОСОБА_2 стосовно створення нею фіктивного підприємництва.

Призначити справу до розгляду в судовому засіданні на 01 червня 2016 року на 12.00 годин.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: Н.В.Вербицька

Суддя: О.В.Джабурія

Суддя: А.В.Крусян

Дата ухвалення рішення20.04.2016
Оприлюднено22.04.2016
Номер документу57258550
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання недійсним установчих та реєстраційних документів та припинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —814/3176/15

Постанова від 01.06.2016

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 20.04.2016

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 13.01.2016

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Постанова від 06.10.2015

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Марич Є. В.

Ухвала від 31.08.2015

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Марич Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні