Ухвала
від 26.05.2016 по справі 461/1019/16-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/1019/16-к

Провадження № 1-кс/461/2553/16

УХВАЛА

26.05.2016 року м. Львів

слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , з участю слідчого ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 розглянувши клопотання слідчого слідчої групи СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_2 , про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів,-

В С Т А Н О В И В :

слідчий слідчої групи СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_2 звернувся до суду з клопотанням у кримінальному провадженні за № 12016140000000181 від 08.02.2016, за ч.3 ст.191 КК України, погодженим прокурором прокуратури Львівської області ОСОБА_3 про надання (забезпечення) слідчому СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_2 , слідчому СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_5 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_6 , або у відповідності до вимог ст. 40 КПК України за дорученням останніх на працівників УЗЕ у Львівській області ДЗЕ НП України, або у відповідності до вимог ст. 218 КПК України за постановою слідчого на орган досудового розслідування під юрисдикцією якого знаходиться територія, на якій розташована установа, де необхідно здійснити тимчасовий доступ, тимчасового доступу до речей і документів та дати розпорядження про надання можливості вилучення (здійснення виїмки) речей і документів, які становлять банківську таємницю, які перебувають у володінні ПАТ АКБ " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (МФО НОМЕР_1 , ЄДРПОУ: НОМЕР_2 ), що за адресою: АДРЕСА_1 , а саме комп`ютерної роздруківки руху коштів з повною щохвилинною розшифровкою платежів (дата і сума платежу, призначення платежу, відправник платежу, отримувач платежу, банківські установи отримувача та відправника) по рахунках № НОМЕР_3 , № НОМЕР_4 , № НОМЕР_5 , № НОМЕР_6 , які належить КВП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_7 ) за період з 23.11.2015 року по час виконання ухвали, в паперовому та електронному вигляді.

Подане клопотання мотивує тим, що з матеріалів кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, дані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у вказаному кримінальному провадженні, а тому необхідно отримати тимчасовий доступ до вказаної документації та інформації і їх вилучення.

Зважаючи на вимоги ч.4 ст.163 КПК України вважаю можливим розглядати клопотання у відсутності особи, у володінні якої можуть знаходитись речі та документи, тимчасовий дозвіл на доступ до яких та можливість їхнього вилучення просить слідчий.

Заслухавши думку слідчого, який просить задовольнити подане клопотання, дослідивши матеріали клопотання та докази, додані до такого, приходжу до наступного висновку.

Згідно ч.5 ст.163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: 1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; 2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні .

Зважаючи на вказані вище обставини, те, що вищезазначена документація, сама по собі та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження має суттєве значення для встановлення важливих обставин у вказаному кримінальному провадженні, а також те, що іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів неможливо, приходжу до висновку, що клопотання підставне та його слід задовольнити частково.

Керуючись ст.ст. 159, 162-166 КПК України, слідчий суддя ,-

У Х В А Л И В :

клопотання слідчого слідчої групи СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_2 задовольнити частково.

Надати (забезпечити) тимчасовий доступ до речей і документів та дати розпорядження про надання слідчому СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_2 , слідчому СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_5 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_6 , або у відповідності до вимог ст. 40 КПК України за дорученням останніх на працівників УЗЕ у Львівській області ДЗЕ НП України, або у відповідності до вимог ст. 218 КПК України за постановою слідчого на орган досудового розслідування під юрисдикцією якого знаходиться територія, на якій розташована установа, де необхідно здійснити тимчасовий доступ, тимчасового доступу до речей і документів та дати розпорядження про надання можливості вилучення (здійснення виїмки) речей і документів, які становлять банківську таємницю, які перебувають у володінні ПАТ АКБ " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (МФО НОМЕР_1 , ЄДРПОУ: НОМЕР_2 ), що за адресою: АДРЕСА_1 , а саме комп`ютерної роздруківки руху коштів з повною щохвилинною розшифровкою платежів (дата і сума платежу, призначення платежу, відправник платежу, отримувач платежу, банківські установи отримувача та відправника) по рахунках № НОМЕР_3 , № НОМЕР_4 , № НОМЕР_5 , № НОМЕР_6 , які належить КВП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_7 ) за період з 23.11.2015 року по час виконання ухвали, в паперовому та електронному вигляді.

Виконання ухвали слідчого судді Галицького районного суду м. Львова покласти на слідчого СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_2 , слідчого СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 , старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_5 , старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_6 , або у відповідності до вимог ст. 40 КПК України за дорученням останніх на працівників ІНФОРМАЦІЯ_1 , або у відповідності до вимог ст. 218 КПК України за постановою слідчого на орган досудового розслідування під юрисдикцією якого знаходиться територія на якій розташована установа де необхідно здійснити тимчасовий доступ.

Строк дії ухвали один місяць з дня її постановлення

Роз`яснити наслідки невиконання ухвали, передбачені ст.166 КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення26.05.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу57974622
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —461/1019/16-к

Ухвала від 05.08.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

Ухвала від 05.08.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

Ухвала від 05.07.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 05.07.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 21.06.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

Ухвала від 10.06.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

Ухвала від 26.05.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

Ухвала від 16.05.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

Ухвала від 11.05.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

Ухвала від 24.03.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні