Ухвала
від 31.05.2016 по справі 914/1279/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

31.05.2016 р. Справа №914/1279/16

Господарський суд Львівської області у складі

Суддя Фартушок Т.Б. при секретарі Полюхович Х.М.

Керівник Львівської місцевої прокуратури №2 в інтересах держави в особі

Позивач: Регіональне відділення Фонду Державного майна по Львівській області, м.Львів,

Відповідач: Публічне акціонерне товариство В«Львівський міський молочний заводВ» , м.Львів,

про зобов'язання вчинити певні дії

Представники:

прокурор: Куцик В.Б.- прокурор (посвідчення № 011165);

позивача: ОСОБА_1- представник (довіреність № 18-11-07795 від 02.12.2015);

відповідача: не зВ»явився

ВСТАНОВИВ:

Господарським судом Львівської області розглядається справа за позовом Керівник Львівської місцевої прокуратури №2 в інтересах держави в особі: Позивач : Регіональне відділення Фонду Державного майна по Львівській області до Публічного акціонерного товариства В«Львівський міський молочний заводВ» про зобов'язання вчинити певні дії.

Ухвалою Господарського суду Львівської області по даній справі від 16.05.2016 р. позовну заяву прийнято до розгляду, порушено провадження у справі та призначено її до розгляду в судовому засіданні на 31.05.2016р.

Учасникам оголошено права та обов'язки, передбачені ст.ст.20, 22, 28, 29, 38, 59 ГПК України.

Заяв про відвід судді не надходило.

Прокурор в судове засідання з»явився, позовні вимоги підтримав в повному обсязі, в судовому засіданні подав пояснення по суті спору .

Представник Позивача в судове засідання з»явилась, позовні вимоги підтримала повністю, в судовому засіданні подала довіреність по справі та пояснення по суті спору.

Представник Відповідача в судове засідання не з»явився, про причини неявки не повідомив, був належним чином повідомлений про дату, час та місце проведення судового засідання; вимог ухвали Господарського суду Львівської області по даній справі про порушення провадження у справі не виконав, про причини невиконання не повідомив.

З метою повного, всебічного та об'єктивного дослідження всіх обставин справи, забезпечення принципу змагальності та представлення сторонами доказів у справі, керуючись ст. 33, п.1ч.1 ст.77, ст.86 ГПК України, суд -

У Х В А Л И В :

1. Розгляд справи відкласти на : 14.06.16 р. на 10:30год.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: м.Львів, вул.Личаківська, 128, 2-й поверх.

2. Учасникам:

- виконати вимоги ухвал суду по справі № 914/1279/16;

- надати письмові пояснення причини невиконання ухвали про порушення провадження у справі;

- явка повноважного представника в судове засідання обов'язкова.

Учасникам процесу пояснення по суті спору викласти письмово, а письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст.36 ГПК України та п.5.27 Держстандарту України №4163-2003 В«Уніфікована Система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлювання документівВ» , який зокрема передбачає, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів В«Згідно з оригіналомВ» , назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.

У зв'язку із запровадженням автоматизованої системи документообігу у господарському суді, заяви, клопотання, пояснення та інші документи необхідно подавати (через канцелярію суду) не пізніше, ніж за день до судового засідання (для забезпечення своєчасного надходження їх до судді та ознайомлення з ними). При надсиланні кореспонденції через орган поштового зв'язку - враховувати нормативні строки пересилання.

З врахуванням вимог ст.2 1 ГПК України, суд приймає лише ті документи, які надійшли у канцелярію (при особистому поданні чи через орган поштового зв'язку) і пройшли обов'язкову реєстрацію в автоматизованій системі документообігу суду.

Доводжу до відома сторін, що:

- згідно п.5 ст.83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від виконання дій, покладених господарським судом з винної сторони стягується штраф;

- відповідно до вимог ч.2 ст.4 5 ГПК України, невиконання вимог рішень, ухвал, постанов господарських судів тягне відповідальність, встановлену цим Кодексом та іншими законами України;

- права та обов'язки учасників визначені ст.ст.20, 22, 28, 29, 38, 59 ГПК України;

- у випадку непредставлення відповідних документів, справу може бути розглянуто у відповідності до ст. 75 Господарського процесуального кодексу України;

- звернути увагу учасників процесу на необхідність дотримання ними вимог ст.ст.33,34 ГПК України;

- згідно вимог ст.28 ГПК України, керівники підприємств та організацій, інші особи, повноваження яких визначені законодавством або установчими документами, подають господарському суду документи, що посвідчують їх посадове становище; представниками юридичних осіб можуть бути також інші особи, повноваження яких підтверджуються довіреністю від імені підприємства, організації; довіреність видається за підписом керівника або іншої уповноваженої ним особи та посвідчується печаткою підприємства, організації (за наявності); повноваження адвоката як представника можуть також посвідчуватися ордером, дорученням органу (установи), уповноваженого законом на надання безоплатної правової допомоги, або договором; до ордера обов'язково додається витяг з договору, у якому зазначаються повноваження адвоката як представника або обмеження його прав на вчинення окремих процесуальних дій. Витяг засвідчується підписом сторін договору;

- відповідно до п.5 ч.1 ст.81 ГПК України, господарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник позивача не з'явився на виклик у засідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджає вирішенню спору.

Суддя Фартушок Т. Б.

Дата ухвалення рішення31.05.2016
Оприлюднено07.06.2016
Номер документу58071925
СудочинствоГосподарське
Сутьзобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —914/1279/16

Рішення від 06.07.2016

Господарське

Господарський суд Львівської області

Фартушок Т. Б.

Ухвала від 31.05.2016

Господарське

Господарський суд Львівської області

Фартушок Т. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні