Ухвала
від 01.06.2016 по справі 908/1509/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 33/45/16

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

01.06.2016 Справа № 908/1509/16

Суддя господарського суду Запорізької області Мірошниченко М.В., розглянувши матеріали

за позовом «Спеціалізованої державної експертної організації – Центральної служби Української державної будівельної експертизи» в особі філії ДП «Укрдержбудекспертиза» в Запорізькій області (юридична адреса: 69006, м. Запоріжжя, вул. 40 років Радянської України, 3; фактична адреса: 69001, м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 42)

до відповідача: Комунального підприємства «Приморська центральна районна лікарня» Приморської районної ради Запорізької області (72100, м. Приморськ Приморського району Запорізької області, вул. Морська, буд. 74)

про стягнення суми,

визнав надані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.          Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі № 908/1509/16. Присвоїти справі номер провадження 33/45/16.

2.          Призначити розгляд справи на 14.06.2016 р. о 12-30 год. в судовому засіданні, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. С. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 1.

3.          В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати:

Сторони – терміново, за ініціативою позивача провести звірку взаєморозрахунків за договором № 08-02965-12 від 13.12.2012 р., детальний (з посиланням на відповідні документи первинного бухгалтерського обліку – рахунки, платіжні доручення тощо) двосторонній підписаний акт звірки завчасно надати суду.

Позивача – надати оригінали документів, доданих до позовної заяви; детальний розрахунок суми позовних вимог; Витяг з ЄДРПОУ, виданий Державним реєстратором у підтвердження місцезнаходження відповідача; докази повної або часткової оплати заборгованості відповідачем – за наявності; довідку про розмір заборгованості відповідача за спірний період, станом на дату розгляду справи; листування з відповідачем по суті спору з доказами надсилання та/або вручення; довідку про платіжні банківські реквізити; належним чином оформлене доручення на представника (оригінал суду –для огляду, належним чином завірену копію - до справи), забезпечити явку компетентного та повноважного представника.

Відповідача – надати нормативно та документально обґрунтований письмовий відзив на позовну заяву, документи в обґрунтування відзиву, заперечень, докази повної або часткової оплати заборгованості - за наявності, у разі незгоди з розрахунком позивача надати контррозрахунок та докази в його обґрунтування; довідку про платіжні банківські реквізити; належним чином засвідчені копії: правовстановлюючих документів (Статут/Положення, Витяг з ЄДРПОУ), листування з позивачем по суті спору; докази направлення відзиву позивачу; належним чином оформлене доручення на представника (оригінал суду –для огляду, належним чином завірену копію - до справи), забезпечити явку компетентного та повноважного представника.

Письмові пояснення та належним чином завірені копії витребуваних документів надати до суду завчасно.

Подання письмових доказів сторонами має здійснюватися до дня судового засідання з супровідним листом через службу діловодства суду.

Суд звертає увагу сторін на те, що вимоги до змісту та розташування реквізитів документів встановлені п. 5 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003), затвердженої Наказом Держспоживстандарту України 07.04.2003 N 55.

Пунктом 5.27 цієї Уніфікованої системи встановлено, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту 23.

Зазначені положення Уніфікованої системи необхідно обов'язково враховувати учасникам судового процесу при засвідченні копій документів, що подаються до суду.

Явку уповноважених представників сторін визнати обов'язковою.

Копії ухвали направити сторонам у справі.

Попередити сторони, що за ухилення від вчинення вказаних господарським судом дій з винної сторони стягується штраф у порядку і розмірі, передбаченому п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України.

          Суддя                     М.В. Мірошниченко

Дата ухвалення рішення01.06.2016
Оприлюднено07.06.2016
Номер документу58074573
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення суми, визнав надані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —908/1509/16

Рішення від 14.06.2016

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Мірошниченко М.В.

Ухвала від 01.06.2016

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Мірошниченко М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні