Ухвала
від 02.06.2016 по справі 461/1070/16-ц
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/1070/16-ц

Провадження № 2/461/774/16

У Х В А Л А

про призначення судового засідання в режимі відеоконференції

02.06.2016 року м. Львів

Галицький районний суд м.Львова в складі:

головуючого судді - Романюка В.Ф.,

при секретарі - Куц Н.З.

з участю: позивача - ОСОБА_1

представника позивача - Огородник І.І.

представника відповідача ТзОВ ТРК "Львівська хвиля" - Мощинської О.В.

представника відповідача ТзОВ " Агенція інформації та аналітики "Гал-Інфо" - Бардина Р.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м.Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «Львівська хвиля», Приватного підприємства Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», товариства з обмеженою відповідальністю "Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про захист честі, гідності та ділової репутації,

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до Галицького районного суду м. Львова із позовом до відповідачів Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «Львівська хвиля», Приватного підприємства Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», товариства з обмеженою відповідальністю "Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про захист честі, гідності та ділової репутації, з підстав, викладених у позовній заяві.

У судовому засіданні позивач ОСОБА_1 заявив клопотання про виклик свідків у наступне судове засідання. Разом з тим, позивач ОСОБА_1 просив свідка ОСОБА_5 допитати в судовому засіданні шляхом дистанційного судового провадження у режимі відеоконференції під час трансляції з приміщення Сєверодонецького міськрайонного суду Луганської області, що знаходиться за адресою: 93400, м. Сєверодонецьк, бульвар Дружби Наробів, 19. Оскільки, ОСОБА_5 несе службу у 73-й морському центрі спеціалізованих операцій ВМС ЗСУ, Гарнізон/ Штаб за адресою: Миколаївська область, м.Очаків, в/ч НОМЕР_1 . Просив клопотання задоволити.

Представник позивача Огородник І.І. у судовому засіданні заявлене клопотання підтримала, просила суд таке задоволити.

Представник відповідача ТзОВ ТРК "Львівська хвиля" Мощинська О.В., представник відповідача ТзОВ "Агенція інформації та аналітики "Гал-Інфо"- Бардин Р.І. у судовому засіданні вирішення заявленого клопотання віднесли на розсуд суду.

Заслухавши пояснення осіб, які беруть участь у розгляді справи, вивчивши подане клопотання, суд приходить до висновку, що таке підлягає до задоволення.

Частиною 6 статті 11 Закону України «Про судоустрій та статус суддів» передбачено, що учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Відповідно до ст.158-1 ЦПК України, суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за сім днів до дня проведення судового засідання, в якому відбуватиметься така участь. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніш як за п`ять днів до дня проведення такого судового засідання.

Відтак, на підставі вище наведеного та з метою забезпечення рівності сторін та змагальності під час розгляду даної цивільної справи, вважаю за необхідне призначити судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «Львівська хвиля», Приватного підприємства Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», товариства з обмеженою відповідальністю "Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про захист честі, гідності та ділової репутації, в режимі відеоконференції.

Забезпечення проведення відеоконференції за участю свідка ОСОБА_5 (місце служби у 73-й морському центрі спеціалізованих операцій ВМС ЗСУ, Гарнізон/ Штаб за адресою: Миколаївська область, м.Очаків, в/ч НОМЕР_1 ), слід доручити Сєверодонецькому міськрайонному суду Луганської області, що знаходиться за адресою: 93400, м. Сєверодонецьк, бульвар Дружби Наробів, 19.

Керуючись ст.ст.158-1 ЦПК України,суд,-

у х в а л и в :

Призначити розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «Львівська хвиля», Приватного підприємства Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», товариства з обмеженою відповідальністю "Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про захист честі, гідності та ділової репутації на 30 червня 2016 р. на 10 год. 00 хв. в режимі відеоконференції з Сєверодонецьким міськрайонним судом Луганської області, що знаходиться за адресою: 93400, м. Сєверодонецьк, бульвар Дружби Наробів, 19.

Доручити Сєверодонецькому міськрайонному суду Луганської області, що знаходиться за адресою: 93400, м. Сєверодонецьк, бульвар Дружби Наробів, 19, проведення відеоконференцзв`язку з Галицьким районним судом м.Львова 30 червня 2016 р. о 10 год. 00 хв. по розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «Львівська хвиля», Приватного підприємства Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», товариства з обмеженою відповідальністю "Агенція регіональної інформації та аналітики «Гал-Інфо», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про захист честі, гідності та ділової репутації.

Копію ухвали скерувати Сєверодонецький міськрайонний суд Луганської області, що знаходиться за адресою: 93400, м. Сєверодонецьк, бульвар Дружби Наробів, 19, для виконання та особам, які беруть участь у справі для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.Ф. Романюк

Дата ухвалення рішення02.06.2016
Оприлюднено29.09.2022
Номер документу58141896
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист честі, гідності та ділової репутації

Судовий реєстр по справі —461/1070/16-ц

Рішення від 18.10.2016

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Романюк В. Ф.

Рішення від 18.10.2016

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Романюк В. Ф.

Ухвала від 02.06.2016

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Романюк В. Ф.

Ухвала від 02.06.2016

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Романюк В. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні