Ухвала
від 13.06.2016 по справі 820/5590/14
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

про заміну сторони виконавчого провадження

"13" червня 2016 р.                                                             № 820/5590/14

Харківський окружний адміністративний суд у складі

Головуючого судді Спірідонов М.О.,

розглянувши в порядку письмового провадження заяву Житомирського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження з адміністративної справи № 820/5590/14

за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Зигзаг Удачі-Україна" в особі філії ТОВ "Зигзаг Удачі-Україна" у м. Житомирі

про стягнення заборгованості

ВСТАНОВИВ:

Постановою Харківського окружного адміністративного суду від 23 квітня 2014 року позовні вимоги по справі № 820/5590/14 за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Зигзаг Удачі-Україна" в особі філії ТОВ "Зигзаг Удачі-Україна" у м. Житомирі про стягнення заборгованості задоволено повністю.

06 червня 2016 року до суду надійшла заява Житомирського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження стягувача Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області на Житомирське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Сторони у судове засідання не з'явилися, та у відповідності до ч. 2 ст. 264 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Судом встановлено, що 23.06.2014 року набрала законної сили постанова суду від 23 квітня 2014 року по справі № 820/5590/14 та за даною справою було видано виконавчий лист про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "Зигзаг Удачі-Україна" в особі філії ТОВ "Зигзаг Удачі-Україна" у м. Житомирі на користь Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області заборгованості у загальній сумі 105,86 грн.

Відповідно до ч.1 ст. 264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

З матеріалів справи вбачається, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 року №1055 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України» управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області та управління Пенсійного фонду України в Житомирському районі Житомирської області ліквідовані шляхом злиття та утворення з 30.03.2016 року Житомирського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Відповідно до статті 104 Цивільного кодексу України у разі реорганізації юридичних осіб майно, права та обов'язки переходять до їх правонаступників, таким чином Чугуївське об'єднане управління Пенсійного фонду України Харківської області є правонаступником всіх прав та обов'язків Управління Пенсійного фонду України в Чугуївському районі Харківської області.

Отже заява про заміну сторони виконавчого провадження підлягає задоволенню.

Керуючись положеннями ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України суддя,

У Х В А Л И В:

Заяву Житомирського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області - задовольнити.

Замінити сторону - стягувача Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області у виконавчому провадженні, відкритому на підставі виконавчого листа № 820/5590/14 на правонаступника Житомирське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, код ЄДРПОУ 33527154.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя                                                   Спірідонов М.О.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.06.2016
Оприлюднено15.06.2016
Номер документу58270331
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/5590/14

Ухвала від 13.06.2016

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 28.03.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мороко А.С.

Постанова від 23.04.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мороко А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні