Ухвала
від 21.06.2016 по справі 0670/5296/12,
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про заміну сторони виконавчого провадження)

21 червня 2016 року Житомир Справа № 0670/5296/12,

Категорія 10.1

Суддя Житомирського окружного адміністративного суду Капинос О.В., розглянувши у письмовому провадженні заяву про заміну позивача у адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Брусилівському районі Житомирської області до Приватного підприємця ОСОБА_1 про стягнення 4010,30 грн..

в с т а н о в и в:

Коростишівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області звернулося до суду із заявою, у якій просить замінити сторону виконавчого провадження, а саме: стягувача - Управління Пенсійного фонду України в Брусилівському районі Житомирської області на його правонаступника - Коростишівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Сторони в судове засідання не з"явилися, повідомлені про розгляд справи у передбаченому законом порядку.

Відповідно до ч.2 чт.263 КАС України неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду справи, не перешкоджає судовом урозгляду.

Згідно з частиною статті 128 КАС України, суд вважає за можливе розглянути заяву у письмовому провадженні.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що заява Коростишівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області підлягає задоволенню з наступних підстав.

Постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 07.09.2012 адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Брусилівському районі Житомирської області до Приватного підприємця ОСОБА_1 про стягнення 4010,30 грн. задоволено.

З матеріалів справи вбачається, що 10.10.2012 Житомирським окружним адміністративним судом було видано позивачу виконавчий лист № 4022/12, у зв"язку з чим Брусилівським РВДВС ГТУЮ в Житомирській області було відкрито виконавче провадження №41656721..

Відповідно до частини 1 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1055 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України", реорганізовано шляхом злиття Управління Пенсійного фонду України в Коростишівському районі, Управління Пенсійного фонду України в Брусилівському районі та утворено нову юридичну особу - Коростишівське об'єднане управління Пенсійного фонду України, що є правонаступником ліквідованих управлінь.

Таким чином, оскільки сторона виконавчого провадження Управління Пенсійного фонду України в Брусилівському районі Житомирської області вибула, а його правонаступником є Коростишівське об'єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області, тому суд вважає вимоги заяви про заміну сторони виконавчого провадження обґрунтованими і такими, що підлягають задоволенню.

Керуючись ст.ст.160,165,264 КАС України,

у х в а л и в:

Заяву Коростишівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження при виконанні виконавчого листа № 4022/12 від 10.10.2012 з Управління Пенсійного фонду України в Брусилівському районі Житомирської області на його правонаступника - Коростишівське об'єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя О.В. Капинос

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.06.2016
Оприлюднено24.06.2016
Номер документу58459938
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0670/5296/12,

Ухвала від 26.02.2020

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

Ухвала від 21.06.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

Ухвала від 08.06.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні