Постанова
від 15.11.2010 по справі 4-717/10
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа №4-717/10

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 листопада 2010 р. м.Чернігів

Новозаводський районний суд міста Чернігова

В складі: головуючого судді КУЗЬМІНА М.В.

при секретарі ГРИЩЕНКО Н.С.

за участю прокурора БІЛЯКОВИЧА О.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за поданням заступника начальника СВ ПМ ДПА в Чернігівській області капітана податкової міліції ОСОБА_1, погодженого із заступником прокурора Чернігівської області про надання дозволу на проведення обшуку,

ВСТАНОВИВ:

Заступник начальника СВ ПМ ДПА в Чернігівській області ОСОБА_1 звернувся до суду з даними поданням, в якому просить винести постанову про проведення обшуку на території яка належить ОСОБА_2, розташованій за адресою: Чернігівська область, м. Семенівка, вул. Польова, 3, на якій згідно договору оренди з Семенівською міською радою б/н від 12.03.2006 року, розташований пункт прийому металобрухту ТОВ «Канталь», мотивуючи свої вимоги тим, що в провадженні знаходиться кримінальна справа №901/734, порушена відносно директора ТОВ «Канталь» ОСОБА_3 за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Проведеним досудовим слідством встановлено, що директор ТОВ «Канталь» ОСОБА_3, являючись службовою особою підприємства, будучи відповідальним за фіксування всіх фактів здійснення фінансово-господарської діяльності підприємства в документах бухгалтерського та податкового обліку, правильність нарахування та своєчасність сплати податків, шляхом використання первинних бухгалтерських документів «фіктивних» суб'єктів господарської діяльності від ТОВ «Потенціал» (код 32973998) та ТОВ «НМП-2009» (код 36408567), забезпечуючи тим самим безпідставне штучне право підприємства на формування податкового кредиту з податку на додану вартість, з корисливих мотивів, шляхом заниження об'єкту оподаткування, умисно ухилився від сплати податків, внаслідок чого до державного бюджету не надійшло ПДВ в розмірі 3 765 965 грн., що є особливо великим розміром.

Під час досудового слідства отримано оперативну інформацію, що в місці прийому металобрухту, орендованим ТОВ «Канталь», за адресою: Чернігівська область, м. Семенівка, вул. Польова, 3, знаходяться документи та предмети, які викривають злочинну діяльність ОСОБА_3 Також отримано інформацію про те, що документи та предмети, які мають значення по справі можуть бути знищені працівниками ТОВ «Канталь» у випадку наявності інформації про порушення кримінальної справи.

Крім цього встановлено, що пункт прийому металобрухту, розташований за адресою: Чернігівська область, м. Семенівка. вул. Польова, 3, який орендує ТОВ «Канталь» у Семенівській міській раді згідно договору оренди б/н від 12.03.2009 року, належить на праві власності ОСОБА_2 .

Вислухавши в судовому засіданні слідчого, який подання підтримав та просив його задовольнити, вивчивши матеріали справи, вислухавши думку прокурора, який вважав, що подання обґрунтоване та підлягає задоволенню, суд вважає, що подання підлягає задоволенню, тому що є достатні підстави вважати, що документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «Канталь», речі, цінності та інші предмети, що мають значення для встановлення істини по кримінальній справі, знаходяться в місці прийому металобрухту, орендованим ТОВ «Канталь», за адресою: Чернігівська область, м. Семенівка, вул. Польова, 3.

Керуючись ст. ст. 177 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Подання задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку на території, яка належить ОСОБА_2, розташованій за адресою: Чернігівська область, м. Семенівка, вул. Польова, 3, на якій згідно договору оренди з Семенівською міською радою б/н від 12.03.2006 року, розташований пункт прийому металобрухту ТОВ «Канталь».

Обшук за адресою: Чернігівська область, м. Семенівка, вул. Польова, 3 проводити в присутності власника.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя: М.В. Кузьмін

СудНовозаводський районний суд м.Чернігова
Дата ухвалення рішення15.11.2010
Оприлюднено06.07.2016
Номер документу58720804
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-717/10

Постанова від 15.11.2010

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Кузьмін М. В.

Постанова від 22.12.2010

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Шиян В. М.

Постанова від 22.06.2010

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Малюк В. М.

Постанова від 19.11.2010

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Одеси

Чванкін Сергій Анатолійович

Постанова від 06.09.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Мягкий Олексій Вікторович

Постанова від 03.11.2010

Кримінальне

Центральний районний суд м. Сімферополя

Малухін Валерій Володимирович

Постанова від 19.11.2010

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Одеси

Чванкін Сергій Анатолійович

Постанова від 03.11.2010

Кримінальне

Центральний районний суд м. Сімферополя

Малухін Валерій Володимирович

Постанова від 19.08.2010

Кримінальне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Романенко Володимир Вікторович

Постанова від 08.04.2010

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Карабань Володимир Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні