Ухвала
від 06.02.2011 по справі 2-831/11
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ПОЛТАВИ

Справа №2-831/11

Провадження №

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06.02.2011 року Київський районний суд м. Полтави в складі:

головуючого-судді Чумак О.В.,

розглянувши заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Студія В«МістоВ» , ОСОБА_2 про визнання недостовірною та такою, що порушує честь та ділову репутацію, інформацію та визнання рішення загальних зборів учасників товариства недійсними,-

ВСТАНОВИВ:

В лютому 2011 року ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Студія В«МістоВ» , ОСОБА_2 про визнання недостовірною та такою, що порушує честь та ділову репутацію, інформацію та визнання рішення загальних зборів учасників товариства недійсними.

Одночасно позивачкою була подана заява про забезпечення позову шляхом заборони ОСОБА_2 здійснювати від імені ТОВ Студія В«МістоВ»дії щодо прав та майна ТОВ Студія В«МістоВ» , яке знаходиться у його власності чи користуванні, в тому числі, приймати рішення та вчиняти будь-які дії по відчуженню, передачі у користування чи відмові від права на мовлення та майна товариства. Заборонити державному реєстратору виконавчого комітету Полтавської міської ради вчиняти будь-які реєстраційні дії та вносити будь-які записи до Єдиного Державного Реєстру щодо Товариства з обмеженою відповідальністю Студія В«МістоВ» . Вказана заява обгрунтована тим, що нею оскаржується рішення загальних зборів ТОВ Студія В«МістоВ»щодо переукладення трудового контракту з ОСОБА_2. Оскільки на даний час останній приступив до виконання обовВ»язків генерального директора ТОВ Студія В«МістоВ»та має можливість вчиняти від імені товариства будь-які дії, правочини, використовувати печатку та штампи товариства тощо, відновити становище, що існувало до його призначення на посаду та виконати рішення суду буде неможливим або утрудненим.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до висновку, що заява підлягає частковому задоволенню.

Відповідно до ст. 151 ЦПК України забезпечення позову за заявою осіб, які беруть участь у справі, допускається на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття заходів забезпечення позову може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

Згідно змісту позовних вимог позивачка ставить питання щодо визнання недостовірною та такою, що порушує її честь та ділову репутацію, інформацію, викладену в протоколі загальних зборів учасників ТОВ Студія В«МістоВ»від 28.02.2009 року № 2/2009 року щодо її участі в зборах, визнання рішення загальних зборів учасників товариства, оформлених протоколом загальних зборів учасників ТОВ Студія В«МістоВ» від 28.02.2009 року недійсними та припинення правовідносин ОСОБА_2, як представника ТОВ Студія В«МістоВ» , що виникли в результаті прийнятих рішеннь.

Приймаючи до уваги те, що невжиття заходів забезпечення позову може утруднити або зробити неможливим виконання рішення суду в подальшому, суд вважає за необхідне частково задовольнити заяву про забезпечення позову та заборонити ОСОБА_2 здійснювати дії від імені Товариства з обмеженою відповідальністю Студія В«МістоВ»щодо відчуження майна товариства.

При цьому суд враховує, що вказаний вид забезпечення позову є співрозмірним із заявленими позивачем вимогами.

В іншій частині заява про забезпечення позову задоволенню не підлягає, оскільки знаходиться поза межами позовних вимог, заявлених позивачкою.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 151-153 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову по справі за позовом ОСОБА_1 (прож: ІНФОРМАЦІЯ_1, місце та дата народження невідомі, місце роботи та інші дані невідомі) до Товариства з обмеженою відповідальністю Студія В«МістоВ» (місцезнаходження: м. Полтава, вул. Жовтнева, 77, р/р 26001363922067 в ПГРУ В«ПриватбанкВ»МФО 331401, код 31495587, інші дані недвідомі), ОСОБА_2 (проживає: ІНФОРМАЦІЯ_2, дата та місце народження невідомі, інші дані невідомі) про визнання недостовірною та такою, що порушує честь та ділову репутацію, інформацію та визнання рішення загальних зборів учасників товариства недійсними задовольнити частково.

Заборонити ОСОБА_2 здійснювати від імені Товариства з обмеженою відповідальністю Студія В«МістоВ»дії щодо відчуження майна ТОВ Студія В«МістоВ» .

Копію ухвали направити до Київського відділу ДВС Полтавського МУЮ для виконання.

Копію ухвали суду після її виконання направити відповідачам.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Строк предВ»явлення ухвали до виконання 3 роки.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Полтавської області через Київський районний суд м. Полтави шляхом подачі апеляційної скарги протягом пВ»яти днів з дня її проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення ухвали, можуть подати апеляційну скаргу протягом пВ»яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Київського районного ОСОБА_3

суду м. Полтави

Дата ухвалення рішення06.02.2011
Оприлюднено14.07.2016
Номер документу58874493
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недостовірною та такою, що порушує честь та ділову репутацію, інформацію та визнання рішення загальних зборів учасників товариства недійсними

Судовий реєстр по справі —2-831/11

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Аббасова Н. В.

Ухвала від 18.08.2011

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Мичка І. М.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Пономаренко Н. В.

Ухвала від 15.06.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Пономаренко Н. В.

Ухвала від 10.01.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 04.08.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 08.11.2011

Цивільне

Снятинський районний суд Івано-Франківської області

СОБКО В.

Ухвала від 28.12.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Рибак М. А.

Ухвала від 11.06.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 31.05.2021

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Борець Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні