Ухвала
від 13.07.2016 по справі 161/8322/16-к
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/8322/16-к

Провадження № 1-кс/161/2885/16

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 13 липня 2016 року

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 , з участю секретаря ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , представника юридичної особи щодо якої здійснюється кримінальне провадження адвоката ОСОБА_4 , розглянувши скаргу ОСОБА_4 в інтересах ТзОВ «Ютрейд» на бездіяльність слідчого, яка полягає у нездійсненні інших процесуальних дій, які він зобов`язаний вчинити у визначений КПК України строк, -

В С Т А Н О В И В:

До Луцького міськрайонного суду Волинської області надійшла скарга представника юридичної особи щодо якої здійснюється кримінальне провадження адвоката ОСОБА_4 на бездіяльність старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Волинській області ОСОБА_5 , яка полягає у нездійсненні інших процесуальних дій, які він зобов`язаний вчинити у визначений КПК України строк.

В судовому засіданні представник ОСОБА_4 відмовився від поданої скарги, оскільки прокурором припинено бездіяльність слідчого, яка ним оскаржується.

Прокурор просила закрити провадження за скаргою, оскільки вона припинила бездіяльність слідчого, яка оскаржується представником юридичної особи.

Згідно ч.2 ст.305 КПК України слідчий чи прокурор можуть самостійно скасувати рішення, передбачені пунктами 1, 2, 5 і 6 частини першої статті 303 цього Кодексу, припинити дію чи бездіяльність, які оскаржуються, що тягне за собою закриття провадження за скаргою.

Прокурор може самостійно скасувати рішення, що передбачене пунктом 3 частини першої статті 303 цього Кодексу і оскаржується в порядку, передбаченому частиною пятою статті 284 цього Кодексу, що тягне за собою закриття провадження за скаргою.

Оскільки прокурор самостійно припинив бездіяльність слідчого, яка оскаржується, надав представнику копії документів, про надання яких останній ставив питання у скарзі, а тому провадження за даною скаргою слід закрити.

Керуючись ст.ст.303-307 КПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Провадження за скаргою представника юридичної особи щодо якої здійснюється кримінальне провадження адвоката ОСОБА_4 на бездіяльність старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Волинській області ОСОБА_5 , яка полягає у нездійсненні інших процесуальних дій, які він зобов`язаний вчинити у визначений КПК України строк - закрити.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення13.07.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу58911210
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —161/8322/16-к

Ухвала від 13.07.2016

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Ясельський І. В.

Ухвала від 30.06.2016

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Ясельський І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні