Ухвала
від 23.07.2015 по справі 923/1074/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18

тел. /0552/ 49-31-78

Веб сторінка : ks.arbitr.gov.ua/sud5024/


У Х В А Л А

"23" липня 2015 р. справа № 923/1074/15

Господарський суд Херсонської області у складі судді Немченко Л.М. при секретарі Івлевій В.О., розглянувши справу

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Херсонтара", м. Херсон

до: Публічного акціонерного товариства "Банк "Фінанси і Кредит" в особі Філії

"Південне регіональне управління " Банк "Фінанси і Кредит", м. Миколаїв

про усунення перешкод в користуванні власністю

за участю представників сторін:

від позивача - ОСОБА_1,представник за довіреністю б/н від 02.06.2015р.

від відповідача - ОСОБА_2,представник за довіреністю від 02.12.2014р. № 5715.

в с т а н о в и в :

Товариство з обмеженою відповідальністю "Херсонтара" (позивач) звернулось з позовом, яким просить зобов'язати Публічне акціонерне товариство "Банк "Фінанси і Кредит" в особі Філії "Південне регіональне управління "Банк "Фінанси і Кредит" (відповідач) усунути перешкоди Товариству з обмеженою відповідальністю "Херсонтара" яке знаходиться за адресою місто Херсон, вул. Янтарна, 2, код ЄДРПОУ 32125520 в розпорядженні та користуванні рухомим та нерухомим майном, а саме: цілісним майновим комплексом по виробництву та сілікату натрію яке знаходиться за адресою місто Херсон, вул. Янтарна,2, шляхом зняття приватної охорони Публічного акціонерного товариства "Банк "Фінанси і Кредит", зняття опломбування на рухомому та нерухомому майні та надати безперешкодний доступ до власного майна для здійснення своєї підприємницької діяльності.

Ухвалою суду від 06.07.2015 року порушено провадження у справі та розгляд справи призначений на 23.07.2015р. із зобов'язанням сторін забезпечити явку представників у судове засідання.

Представником позивача 17.07.2015 року подано заяву про забезпечення позову, а саме заборонити Публічному акціонерному товариству "Банк "Фінанси і Кредит" в особі Філії "Південне регіональне управління "Банк "Фінанси і Кредит" та виконавчій службі Головного Управління юстиції в Херсонській області вчиняти дії щодо продажу або відчуженню у будь - який інший спосіб цілісний майновий комплекс (рухоме та нерухоме майно), що знаходиться за адресою: місто Херсон, вул. Янтарна, 2 власником якого є ТОВ "Херсонтара".

У зв'язку з необхідністю витребування додаткових доказів, суд відкладає розгляд заяви про забезпечення позову на наступне судове засідання.

Також представником позивача надано клопотання про залучення третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог - Управління ДВС ГУЮ в Херсонській області.

Представник відповідача надав відзив на позов, яким заперечує проти позовних вимог у повному обсязі.

Відповідно до ст. 27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

У зв'язку з необхідністю повідомлення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Управління державної виконавчої служби Головного Управління юстиції в Херсонській області про розгляд справи, суд відкладає розгляд справи.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 77, 86, 27 ГПК України, суд -

у х в а л и в :

1. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Управління державної виконавчої служби Головного Управління юстиції в Херсонській області (73000, м. Херсон, вул. Комкова, 87, корпус 2).

2. Розгляд справи відкласти.

3. Призначити розгляд справи на "05" серпня 2015 р. об 11:00 за адресою: м. Херсон, вул. Горького, 18, зал судових засідань № 209.

4. Явку в засідання представників сторін з доказами про повноваження, визначеними ст. 28 ГПК України, визнати обов'язковою.

5. Зобов'язати третю особу до 04.08.2015 року через канцелярію господарського суду Херсонської області, з супровідним листом, подати:

- відзив на позов з документальним обґрунтуванням викладених в ньому обставин;

- копії реєстраційних документів.

Суддя Л.М. Немченко

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення23.07.2015
Оприлюднено21.07.2016
Номер документу59005214
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —923/1074/15

Ухвала від 23.07.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Немченко Л.М.

Рішення від 05.08.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Немченко Л.М.

Ухвала від 06.07.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Немченко Л.М.

Ухвала від 07.07.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Немченко Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні