Ухвала
від 18.07.2016 по справі 810/2174/16
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про прийняття адміністративної справи до провадження

18 липня 2016 року           810/2174/16

Суддя Київського окружного адміністративного суду Горобцова Я.В., розглянувши у м. Києві матеріали адміністративної справи

за позовом Вишгородської ОДПІ ГУ ДФС України у Київській області

до Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробничого підприємства «Лісозаводчик»

про стягнення коштів, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Київського окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовом Вишгородської ОДПІ ГУ ДФС України у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробничого підприємства «Лісозаводчик» про стягнення коштів (головуючий – суддя Лапій С.М.).

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 06 липня 2016 року відкрито скорочене провадження в адміністративній справі.

Згідно з підпунктами 2.3.3, 2.3.50, пункту 2.3 Положення про автоматизовану систему документообігу суду призначено повторний автоматичний розподіл справи №810/2174/16 у зв'язку з тимчасовим відстороненням судді Лапія С.М. від здійснення правосуддя.

Відповідно до ч. 2 ст. 26 КАС України, у разі неможливості продовження розгляду адміністративної справи одним із суддів до розгляду залучається інший суддя, який визначається в порядку, встановленому частиною третьою статті 15-1 цього Кодексу.

15 липня 2016 року, в порядку ст. 15-1 Кодексу адміністративного судочинства України адміністративній справі №810/2174/16, розподілена судді Київського окружного адміністративного суду Горобцовій Я.В.

За приписами ч. 1-2 ст. 26 КАС України склад суду під час розгляду і вирішення адміністративної справи в суді однієї інстанції незмінний, крім випадків, встановлених законом. У разі неможливості продовження розгляду адміністративної справи одним із суддів до розгляду залучається інший суддя, який визначається в порядку, встановленому частиною третьою статті 15-1 цього Кодексу. Якщо нового суддю залучено під час судового розгляду, судовий розгляд адміністративної справи починається спочатку.

Відповідно до частини четвертої статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України суддя розглядає справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. За результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Враховуючи наведене, суд дійшов висновку про необхідність проведення судового засідання для ухвалення законного та обгрунтованого судового рішення.

Керуючись ст.ст. 26, 160, 165, 183-2 КАС України, суддя,-

у х в а л и в:

1. Прийняти до провадження адміністративну справу №810/2174/16 за позовом Вишгородської ОДПІ ГУ ДФС України у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробничого підприємства «Лісозаводчик» про стягнення коштів.

2. Призначити судове засідання на 08 серпня 2016 року о 17:00год., яке буде проводитись суддею Горобцовою Я.В. одноособово в приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під'їзд, 10-й поверх.

3. У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя Я.В. Горобцова

Суддя                                                                                 Горобцова Я.В.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.07.2016
Оприлюднено26.07.2016
Номер документу59104104
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/2174/16

Постанова від 08.08.2016

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Горобцова Я.В.

Ухвала від 18.07.2016

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Горобцова Я.В.

Ухвала від 06.07.2016

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лапій С.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні