Ухвала
від 11.02.2010 по справі 2а-381/10/2370
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

11 лютого 2010 року справа № 2а-381/10/2370

м. Черкаси

Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Гаращенко В.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Корсунь-Шевченківського районного центру зайнятості до ОСОБА_1 про стягнення коштів, виплачених як допомога по безробіттю,

ВСТАНОВИВ:

Корсунь-Шевченківський районний центр зайнятості звернувся до суду з адміністративним позовом до ОСОБА_1 про стягнення коштів, виплачених як допомога по безробіттю в сумі 201 грн. 72 коп.

Позивач стверджує, що відповідач в період перебування на обліку як безробітна, приховувала той факт, що зареєстрована як суб’єкт підприємницької діяльності, а тому виплачені кошти як допомога по безробіттю підлягають поверненню.

На підставі наведених обставин позивач просить задовольнити його вимоги та стягнути з відповідача 201 грн. 72 коп.

Відповідно до ч. З ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України, до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів, документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати.

В порушення вищезазначених вимог КАС України позивачем не надано копії всіх документів, що приєднуються до позовної заяви, відповідно до кількості відповідачів.

За таких обставин позовна заява не відповідає вимогам адміністративного процесуального законодавства, а тому, згідно ст.108 КАС України, підлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку до 19 лютого 2010 року для усунення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ч. З ст.106, ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Корсунь-Шевченківського районного центру зайнятості до ОСОБА_1 про стягнення коштів, виплачених як допомога по безробіттю - залишити без руху.

Надати Корсунь-Шевченківському районному центру зайнятості строк до 19 лютого 2010 року для усунення виявлених недоліків позовної заяви.

Роз’яснити позивачу, що у разі невиконання вимог цієї ухвали позовна заява буде вважатись неподаною та повернута позивачеві.

Копію ухвали надіслати Корсунь-Шевченківському районному центру зайнятості.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків подання заяви про апеляційне оскарження та апеляційної скарги, якщо вони не були подані у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Київського апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-ти денний строк з дня постановлення ухвали заяви про апеляційне оскарження і подання після цього протягом 10 днів апеляційної скарги, з подачею її копій відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Суддя В.В. Гаращенко

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.02.2010
Оприлюднено28.07.2016
Номер документу59162979
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-381/10/2370

Ухвала від 19.02.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 11.02.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Постанова від 05.03.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Постанова від 05.03.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Гаращенко Валентин Валентинович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні