Ухвала
від 26.07.2016 по справі 815/3139/16
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/3139/16

УХВАЛА

26 липня 2016 року м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Корой С.М., розглянувши матеріали адміністративного позову Головного управління Держпраці в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Фининвест» про зобов’язання вчинити певні дії,-

В С Т А Н О В И В:

До Одеського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Головного управління Держпраці в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Фининвест» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до товариства з обмеженою відповідальністю «Фининвест» (код ЄДРПОУ 34380372, юридична адреса: 65009, АДРЕСА_1) шляхом зобов’язання товариства з обмеженою відповідальністю «Фининвест» (код ЄДРПОУ 34380372) повністю зупинити експлуатацію складу зберігання небезпечних речовин за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Єгорівська сільська рада, комплекс будівель і споруд № 6, у зв’язку із загрозою життю та здоров’ю людей.

Відповідно до ч.4 ст.71 КАС України суб'єкт владних повноважень повинен подати суду всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. У разі невиконання цього обов'язку суд витребовує названі документи та матеріали.

Відповідно до п.5 ч.5 ст.107 КАС України в ухвалі зазначаються пропозиція відповідачу подати в зазначений строк письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є (для суб'єкта владних повноважень - відповідача зазначається про його обов'язок надати у визначений судом строк у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов).

Відповідно до положень п.1 ч.2 ст.110 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку. З цією метою суд може прийняти рішення про витребування документів та інших матеріалів.

Відповідно до положень ст.114 КАС України суд може запропонувати особам, які беруть участь у справі, доповнити чи пояснити певні обставини, а також надати суду додаткові докази у строк, встановлений судом. Питання про прийняття доказів, наданих з порушенням строку, встановленого судом, вирішується судом з урахуванням поважності причин несвоєчасного надання доказів.

Ухвалою суду від 25.07.2016 року відкрито провадження по справі. З метою всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи протягом розумного строку, судом в ході підготовчого провадження, запропоновано позивачу надати до суду наявні в нього раніше не подані письмові докази, а відповідачу надати до суду заперечення на заявлений адміністративний позов, у разі їх наявності.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 121 КАС України суд за наслідками підготовчого провадження у порядку письмового провадження або в судовому засіданні на розсуд суду постановляє ухвалу про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

Відповідно до положень ч. 2 ст. 121 КАС України в ухвалі про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду зазначається, які підготовчі дії проведені, і встановлюються дата, час та місце розгляду справи.

Керуючись ст.ст. 71, 107, 110, 114,121, 160, 165 КАС України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у адміністративній справі за позовом Головного управління Держпраці в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Фининвест» про зобов’язання вчинити певні дії та призначити справу до судового розгляду на 11 годину 30 хвилин 09 серпня 2016 року.

Запропонувати особам які беруть участь у справі подати до суду всі наявні та раніше не подані докази, а також повідомити суд про поважні причини неможливості прибуття до суду у разі їх наявності.

Судовий розгляд справи відбудеться в приміщенні Одеського окружного адміністративного суду за адресою м. Одеса вул. Фонтанська дорога, 14, в залі судових засідань №15.

Про час і місце судового засідання повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили, відповідно до приписів ст. 254 КАС України.

Суддя С.М. Корой

Дата ухвалення рішення26.07.2016
Оприлюднено29.07.2016
Номер документу59191896
СудочинствоАдміністративне
Сутьзобов’язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —815/3139/16

Постанова від 12.10.2016

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Корой С. М.

Ухвала від 09.08.2016

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Корой С. М.

Ухвала від 25.07.2016

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Корой С. М.

Ухвала від 26.07.2016

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Корой С. М.

Ухвала від 11.07.2016

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Корой С. М.

Ухвала від 04.07.2016

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Корой С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні