Ухвала
від 25.10.2012 по справі 1522/14681/12
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

25.10.2012

Справа №1522/14681/12

Номер провадження 2/1522/9125/12

УХВАЛА

25 жовтня 2012 року Приморський районний суд міста Одеси в складі:

головуючого -судді Свяченої Ю.Б.

при секретарі -Шеян І.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Одесі заяву ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_2, приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_3, відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8 про відшкодування збитків, -

В с т а н о в и в:

В провадженні Приморського районного суду м. Одеси знаходиться на розгляді цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_2, приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_3, відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8 про відшкодування збитків.

Ухвалою Приморського районного суду м. Одеси від 17 лютого 2011 року відкрито провадження у справі.

До суду надійшло клопотання представника позивача, в якому він просить витребувати з Департаменту архівної справи та діловодства Одеської міської ради копії всіх документів, що передавалися під час та після ліквідації ТОВ В«Діамант Ко ЛДТВ» , зобов'язати КП В«МБТІ та РОНВ»надати на огляд до судового засідання інвентаризаційні справи на нежитлове приміщення, розташованого в м. Одесі по вул. Комітетській, 10-а та нежитлове приміщення, що знаходиться по вул. Базарній, буд. 1 в м. Одесі, витребувати з відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради відомості щодо засновників ТОВ В«Чайка ЕйдженсіВ» , код ЄДРПОУ 31795603 від створення по теперішній час, витребувати з відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради відомості щодо засновників ТОВ В«Інтегрований транспортний сервісВ» , код ЄДРПОУ 35768641 від створення по теперішній час.

В судовому засіданні представник позивача підтримав заяву про витребування доказів та наполягав на її задоволенні.

Представники відповідачів ОСОБА_5, ОСОБА_4 та ОСОБА_6 в судовому засіданні заперечували проти задоволення клопотання.

Вислухавши присутніх в судовому засідання учасників процесу, дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що клопотання представника позивача про витребування з Департаменту архівної справи та діловодства Одеської міської ради копії всіх документів, що передавалися під час та після ліквідації ТОВ В«Діамант Ко ЛДТВ» , зобов'язати КП В«МБТІ та РОНВ»надати на огляд до судового засідання інвентаризаційні справи на нежитлове приміщення, розташованого в м. Одесі по вул. Комітетській, 10-а та нежитлове приміщення, що знаходиться по вул. Базарній, буд. 1 в м. Одесі, витребувати з відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради відомості щодо засновників ТОВ В«Чайка ЕйдженсіВ» , код ЄДРПОУ 31795603 від створення по теперішній час, витребувати з відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради відомості щодо засновників ТОВ В«Інтегрований транспортний сервісВ» , код ЄДРПОУ 35768641 від створення по теперішній час, - слід задовольнити.

Це клопотання представник позивача обґрунтовує тим, що особисто отримати ці докази неможливо.

На підставі ч.1 ст. 137 ЦПК України, у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.

Таким чином, враховуючи вищенаведене, ретельно оглянувши клопотання про витребування доказів, а також на підставі чинного цивільного процесуального законодавства України, суд вважає цілком доцільним клопотання задовольнити та витребувати зазначені документи.

Керуючись ст.137 ЦПК України, -

У х в а л и в:

Задовольнити клопотання представника позивача.

Витребувати із Департаменту архівної справи та діловодства Одеської міської ради копії всіх документів, що передавалися під час та після ліквідації ТОВ В«Діамант Ко ЛДТВ» , зобов'язати КП В«МБТІ та РОНВ»надати на огляд до судового засідання інвентаризаційні справи на нежитлове приміщення, розташованого в м. Одесі по вул. Комітетській, 10-а та нежитлове приміщення, що знаходиться по вул. Базарній, буд. 1 в м. Одесі, витребувати з відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради відомості щодо засновників ТОВ В«Чайка ЕйдженсіВ» , код ЄДРПОУ 31795603 від створення по теперішній час, витребувати з відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради відомості щодо засновників ТОВ В«Інтегрований транспортний сервісВ» , код ЄДРПОУ 35768641 від створення по теперішній час

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.Б.Свячена

Дата ухвалення рішення25.10.2012
Оприлюднено09.08.2016
Номер документу59475360
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування збитків

Судовий реєстр по справі —1522/14681/12

Ухвала від 25.10.2012

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Рішення від 28.12.2012

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні