Ухвала
від 12.08.2016 по справі 652/340/16-ц
ВИСОКОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12.08.2016

Справа №652/340/16-ц

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 серпня 2016 року Суддя Високопільського районного суду Херсонської області Дригваль В.М., за участю секретаря Гапич В.М., розглянувши у попередньому розгляді позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про розірвання договору оренди землі,-

В С Т А Н О В И В

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1, за довіреністю, ОСОБА_3, позов підтримав та просить суд задовольнити на підставі наданих до позову доказів.

В судовому засіданні, представник відповідач ОСОБА_2, за довіреністю, ОСОБА_4, позов не визнав та просить суд відмовити позивачу у задоволенні позовних вимог, зобов’язався надати заперечення на позов у письмовому вигляді та надати докази на підтвердження заперечення на позовні вимоги до початку розгляду справи по суті. При цьому заявив клопотання про залучення до справи в якості третіх, осіб, оскільки постановлене рішення по справі може вплинути на їх права, обов’язки та інтереси, а саме ТОВ «Кочубеївка» та Кочубеївську сільську раду об’єднаної територіальної громади Високопільського району Херсонської області.

За таких обставин, суд вважає за можливим залучити до справи в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Товариства з Обмеженою Відповідальністю «Кочубеївка» м.Кривий Ріг та Кочубеївську сільську раду об’єднаної територіальної громади Високопільського району Херсонської області, яким необхідно до початку розгляду справи по суті надати письмові заперечення з посиланням на докази (за наявності).

Враховуючи викладене, та приймаючи до уваги, що підготовка справи до судового розгляду закінчена, суд вважає призначити справу до судового розгляду на підставі наявних у справі доказів, а також просить суд представників позивача та відповідача забезпечити явку безпосередньо для участі у справі позивача ОСОБА_1 та відповідача ОСОБА_2, а також додатково надати додатки до договорів оренди земельної ділянки.

Керуючись ст.ст.35, 130, 156 ЦПК України,-

У Х В А Л И В :

Залучити до справи в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Товариство з Обмеженою Відповідальністю «Кочубеївка» м.Кривий Ріг та Кочубеївську сільську раду об’єднаної територіальної громади Високопільського району Херсонської області, яким необхідно до 21 вересня 2016 року надати письмові заперечення з посиланням на докази (за наявності).

Копію Ухвали направити ТОВ «Кочубеївка» (Код ЄДРПОУ-38789287 м.Кривий Ріг вул.Соборності(Косіора) буд.54 прим.34 Дніпропетровської області, індекс:50065) та Кочубеївську сільську раду об’єднаної територіальної громади Високопільського району Херсонської області (с.Кочубеївка Високопільського району Херсонської області)

Призначити справу до судового розгляду на 22 вересня 2016 року о 11.00 год.

В судове засідання викликати: сторони та третіх осіб. Явка позивача ОСОБА_1 та відповідача ОСОБА_2 в судове засідання є обов’язковою.

Суддя В.М. Дригваль

Дата ухвалення рішення12.08.2016
Оприлюднено17.08.2016
Номер документу59673413
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання договору оренди землі

Судовий реєстр по справі —652/340/16-ц

Рішення від 25.10.2016

Цивільне

Високопільський районний суд Херсонської області

Дригваль В. М.

Ухвала від 12.08.2016

Цивільне

Високопільський районний суд Херсонської області

Дригваль В. М.

Ухвала від 15.07.2016

Цивільне

Високопільський районний суд Херсонської області

Дригваль В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні