Ухвала
від 29.04.2013 по справі 138/517/13-ц
МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №138/517/13-ц

2/138/331/13

УХВАЛА

29 квітня 2013 року м. Могилів-Подільський

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді: Цибульського О.Є.,

з участю: секретаря Спічко А.В.,

позивача ОСОБА_1,

представника відповідача ОСОБА_2

психоневрологічного будинку-інтернату ОСОБА_3,

відповідача ОСОБА_4,

розглянувши в відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 психоневрологічного будинку-інтернату, ОСОБА_4 про відшкодування матеріальної і моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Могилів-Подільського міськрайонного суду з позовною заявою до ОСОБА_2 психоневрологічного будинку-інтернату, ОСОБА_4 про відшкодування матеріальної і моральної шкоди.

Позивач ОСОБА_1 в судовому засіданні заявив клопотання про залучення до участі в справі, в якості співвідповідача ПАТ В«Українська страхова компанія В«Гарант-АвтоВ» в зв’язку з тим, що ним укладено страховий поліс з даним товариством. Також, просить змінити процесуальне положення ОСОБА_4 із відповідача на третю особу без самостійних вимог на стороні відповідача - ОСОБА_2 психоневрологічного будинку-інтернату.

Представник відповідача ОСОБА_2 психоневрологічного будинку-інтернату ОСОБА_3, відповідач ОСОБА_4 в судовому засіданні не заперечували щодо задоволення клопотання.

Представник відповідача ОСОБА_2 психоневрологічного будинку-інтернату ОСОБА_3 в судовому засіданні заявила клопотання про залучення до участі в справі, в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідачів АТ В«Українська пожежно-страхова компаніяВ» в зв’язку з тим, що ОСОБА_2 психоневрологічним будинком-інтернатом укладено страховий поліс з даним товариством.

Відповідач ОСОБА_4 в судовому засіданні підтримав заявлене клопотання.

Позивач ОСОБА_1 в судовому засіданні не заперечував щодо задоволення клопотання.

Заслухавши сторони та представника, дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що необхідно клопотання позивача задовольнити частково, а клопотання представника відповідача задовольнити в повному обсязі. Залучити до участі в цивільній справі ПАТ В«Українська страхова компанія В«Гарант-АвтоВ» - в якості співвідповідача, АТ В«Українська пожежно-страхова компаніяВ» - в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідачів, оскільки рішення в даній справі може вплинути на їх права та обов’язки. Щодо зміни статусу ОСОБА_4 з відповідача на третю особу без самостійних вимог на стороні відповідача слід відмовити, оскільки така зміна не передбачена чинним законодавством.

Керуючись ст. 33,35,36 ЦПК України, -

УХВАЛИВ :

Залучити до участі в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 психоневрологічного будинку-інтернату, ОСОБА_4 про відшкодування матеріальної і моральної шкоди, ПАТ В«Українська страхова компанія В«Гарант-АвтоВ» - в якості співвідповідача, АТ В«Українська пожежно-страхова компаніяВ» - в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідачів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення29.04.2013
Оприлюднено26.08.2016
Номер документу59833699
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —138/517/13-ц

Ухвала від 29.04.2013

Цивільне

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області

Цибульський О. Є.

Рішення від 27.05.2013

Цивільне

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області

Цибульський О. Є.

Ухвала від 08.04.2013

Цивільне

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області

Цибульський О. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні