Ухвала
від 25.08.2016 по справі 812/925/16
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

5.1.2

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі після усунення недоліків позовної заяви

25 серпня 2016 року СєвєродонецькСправа № 812/925/16 Суддя Луганського окружного адміністративного суду Т.І. Ковальова, перевіривши матеріали адміністративного позову Головного управління Держпраці у Луганській області до приватного сільськогосподарського підприємства "Дніпро" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду, -

ВСТАНОВИВ:

10 серпня 2016 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов зазначений адміністративний позов.

10 серпня 2016 року ухвалою суду зазначений адміністративний позов був залишений без руху, оскільки не відповідав вимогам ст.106 КАС України з наданням строку для усунення недоліків.

22 серпня 2016 року недоліки позовної заяви позивачем були усунені в строк, встановлений ухвалою суду від 10 серпня 2016 року.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 183-2 КАС України скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо застосування у випадках, передбачених законом, заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), якщо вони можуть бути застосовані виключно за судовим рішенням.

Згідно ч. 4 ст. 183-2 КАС України, суддя розглядає справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. За результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Оскільки для розгляду даної справи недостатньо повідомлених позивачем обставин, неможливо ухвалення судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, тому позовну заяву слід розглядати в судовому засіданні.

Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства, позовна заява підсудна Луганському окружному адміністративному суду.

Підстав для повернення заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, немає.

Керуючись ст.ст. 106, 107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у адміністративній справі за адміністративним позовом Головного управління Держпраці у Луганській області до приватного сільськогосподарського підприємства "Дніпро" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 05 вересня 2016 року на 10 год. 30 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18.

Зобов'язати позивача надати оригінали документів, які додані до позовної заяви в копіях для огляду у судовому засіданні, у строк до 05 вересня 2016 року надати матеріали розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався у ПСП «Дніпро» (належним чином засвідчені копії - в матеріали справи, оригінали - для огляду у судовому засіданні).

Зобов'язати відповідача у разі невизнання адміністративного позову у строк до 05 вересня 2016 року подати письмові заперечення проти позову та докази, якими вони обґрунтовуються, або заяву про визнання адміністративного позову, надати установчі документи (належним чином засвідчені копії - в матеріали справи, оригінали - для огляду у судовому засіданні).

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Ковальовою Т. І.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

СуддяТ.І. Ковальова

Дата ухвалення рішення25.08.2016
Оприлюднено31.08.2016
Номер документу59959551
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/925/16

Постанова від 05.09.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

Ухвала від 25.08.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

Ухвала від 10.08.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні