Ухвала
від 06.09.2016 по справі 265/4293/16-ц
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа № 265/4293/16-ц

Провадження № 2/265/1738/16

У Х В А Л А

попереднього судового засідання

06 вересня 2016 року місто Маріуполь

Орджонікідзевський районний суд міста Маріуполя Донецької області у складі:

головуючого судді Мельник І.Г.,

за участю секретаря Цепи К.С.,

розглянувши у попередньому судовому засіданні в залі суду в м. Маруполі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Відокремленного підрозділу «Шахта імені ХІХ з,їзду КПРС «Державного підприємства «Луганськвугілля», третя особа: Маріупольський центр зайнятості, про встановлення факту звільнення, зобов,язання внести до трудової книжки відомості про звільнення,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернулась до суду з вищезазначеною позовною заявою до Відокремленного підрозділу «Шахта імені ХІХ з,їзду КПРС «Державного підприємства «Луганськвугілля», третя особа: Маріупольський центр зайнятості, про встановлення факту звільнення, зобов,язання внести до трудової книжки відомості про звільнення.

У попереднє судове засіданні позивач зявилась та просила суд призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Відповідач та представник третьої особи у попереднє судове засідання не з,явились по не відомим суду причинам, про день та час слухання справи були повідомлені належним чином та своєчасно.

Відповідно ч. 1 ст. 130 ЦПК України, у разі неявки у попереднє судове засідання сторони без поважних причин або не повідомлення нею причин неявки зясування обставин у справі проводиться на підставі доказів, які було подано до або під час попереднього судового засідання.

Під час проведення попереднього судового засідання було вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі; було зясовано, які докази подані до попереднього судового засідання для обґрунтування своїх доводів чи заперечень щодо невизнаних обставин.

Враховуючи, що судом виконано всі необхідні дії, повязані з підготовкою даної справи для розгляду, суд вважає можливим закінчити підготовчі дії та призначити справу до судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 130, 156 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Закінчити підготовчі дії у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Відокремленного підрозділу «Шахта імені ХІХ з,їзду КПРС «Державного підприємства «Луганськвугілля», третя особа: Маріупольський центр зайнятості, про встановлення факту звільнення, зобов,язання внести до трудової книжки відомості про звільнення .

Призначити справу до розгляду на 10 жовтня 2016 року о 10:30 год. в приміщенні Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя Донецької області.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.Г.Мельник

СудОрджонікідзевський районний суд м.Маріуполя
Дата ухвалення рішення06.09.2016
Оприлюднено14.09.2016
Номер документу61218381
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —265/4293/16-ц

Ухвала від 06.01.2017

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Мельник І. Г.

Рішення від 10.10.2016

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Мельник І. Г.

Ухвала від 06.09.2016

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Мельник І. Г.

Ухвала від 17.08.2016

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Мельник І. Г.

Ухвала від 28.07.2016

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Мельник І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні