Ухвала
від 19.09.2016 по справі 392/550/16-ц
МАЛОВИСКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 392/550/16-ц Номер провадження 2/392/462/16

У Х В А Л А

19 вересня 2016 рокуМаловисківський районний суд Кіровоградської області у складі:

Головуючої: судді Кавун Т.В.

при секретарі Стець Т.М.

з участю позивача

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Мала Виска справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю В«АвангардВ» , третя особа Маловисківська районна державна адміністрація, про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

20.04.2016 року позивач звернувся до суду з вказаним позовом, посилаючись на те, що договора оренди без номеру від 17.07.2015 року укладені між ОСОБА_1 і ТОВ " СТОВ " Авангард", які зареєстровано реєстраційною службою Маловисківського РУЮ він не підписував, а тому просить визнати їх недійсними та скасувати державну реєстрацію.

Від представника відповідача надійшло до суду клопотанням про призначення почеркознавчої експертизи для встановлення чи дійсно виконано підпис розташований в графі В«орендодавець В» в договорах оренди землі , що зареєстровані Реєстраційною службою Маловисківського районного управління юстиції ОСОБА_1 чи іншою особою.

Вислухавши думку позивача, представника позивача, які не заперечили проти задоволення даного клопотання, суд дійшов висновку, що з"ясування чи виконаний підпис у графі орендодавець позивачем чи іншою особою має важливе значення для справи та приймаючи до уваги, що для встановлення виконанавця рукописного тексту необхідні спеціальні знання, вважає, що клопотання представника відповідача підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 143,144, 209, 210 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Призначити по справі судово- почеркознавчу експертизу, проведення якої доручити експертам Кіровоградського відділення Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз ( м. Кіровоград вул. Волкова,2), попередивши їх про кримінальну відповідальність за дачу суду завідомо неправдивого висновку та відмову без поважних причин від виконання покладених на них обов'язків.

На вирішення експертизи поставити наступні питання.

1.Чи виконаний підпис в графі В«орендодавецьВ» в договорах оренди землі укладені між ОСОБА_1 та ТОВ " СТОВ" Авангард", зареєстровані Реєстраційною службою Маловисківського РУЮ ОСОБА_1 миколою Івановичем чи іншою особою?

На дослідження експертам надати:

- зразки вільних підписів ОСОБА_1, що містяться на квитанціях в абонентських розрахункових книжках в кількості 2-х штук, посвідченні депутата, особистій карточкі водія,зобов"язанні -порукі № 000027,дорученні від 17.06.1999 року,

-відібрані експереминтальні зразки підпису ОСОБА_1, що є особою похилого віку, ІНФОРМАЦІЯ_1, які виконано ним в сидячому положенні на 10- ти аркушах,

-а також оригінали досліджуваних договорів оренди землі без номеру та без дати укладення в 2-х примірниках.

Витрати понесені в зв"язку з проведенням судово- почеркознавчої експертизи покласти на відповідача ТОВ " СТОВ " Авангард".

До отримання експертного висновку провадження в справі зупинити.

Ухвалу в частині зупинення провадження може бути оскаржено до апеляційного суду Кіровоградської області шляхом подання до Маловисківського районного суду Кіровоградської області апеляційної скарги на ухвалу суду протягом 5 днів з дня її проголошення.

Суддя Т.В. Кавун

СудМаловисківський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення19.09.2016
Оприлюднено22.09.2016
Номер документу61374054
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —392/550/16-ц

Рішення від 22.12.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 28.11.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 19.09.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 05.09.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні