Ухвала
від 27.09.2016 по справі 210/130/16-к
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КРИВОГО РОГУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

іменем України

Справа № 210/130/16-к

Провадження № 1-кс/210/1121/16

"27" вересня 2016 р. Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участі слідчого ОСОБА_3 ,

прокурора ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання старшого слідчого СВ ФР Криворізької південної ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області старшого ОСОБА_3 , погодженого з прокурором Криворізької місцевої прокуратури № 1 ОСОБА_4 про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В:

27 вересня 2016 року слідчий звернувся з клопотанням погодженим прокурором про надання дозволу на проведення обшуку.

В обґрунтування заявленого клопотання слідчий посилався на наступне.

В провадженні слідчого відділу фінансових розслідувань Криворізької південної ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області знаходяться матеріали кримінального провадження за №32015040230000040 від 12.12.2015 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Службові особи ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109», (код 31102612) в період з 01.04.2012р. по 31.12.2014р. шляхом відображення в бухгалтерському та податковому обліках підприємства безтоварних господарських операцій з придбання товарів (робіт, послуг) від суб`єктів господарської діяльності з ознаками фіктивності, а саме: ТОВ «НВП «НЬЮТЕК» (ЄДРПОУ 31142723),ТОВ «ДНЕПР» (ЄДРПОУ 21897371),ТОВ «СВС» (ЄДРПОУ 32882602),ТОВ «ДІКСІ БУД» ( ЄДРПОУ 38113479),ПАТ «СПЕЦБУДМОНТАЖ» (ЄДРПОУ 30289207),ТОВ «ТЕХКОМВ» (ЄДРПОУ 32448145),ПП «МЕТАЛУРГ-ІНВЕСТ» ( ЄДРПОУ 38300217),ТОВ «ГЛОБАЛБУД» (ЄДРПОУ 37731566),ТОВ «БК «ГЕФЕСТ АЛЬЯНС» (ЄДРПОУ 37312719),ТОВ «ТРЕЙД ЛАЙН М» ( ЄДРПОУ 38355381),ТОВ «БІЗНЕС ЛІДЕР ЛТД»( ЄДРПОУ 38591266),ТОВ «ПРОМБУД МАРКЕТ» (ЄДРПОУ 38654416), ТОВ «ВЕНЦЕДОР КОМПАНІ» ( ЄДРПОУ 38834486),ТОВ «АЛЬКОМ БІЗНЕС» (ЄДРПОУ 38902367),ТОВ «УКРЕЛЕКТРОСТАНДАРТ» (ЄДРПОУ 35262331),ТОВ «ВАЙТ ГРУП» (ЄДРПОУ 38702845),ТОВ «СПЕЦ-ГРУПП» ( ЄДРПОУ 38591004),ТОВ «АСТЕКС ГАРАНТ» ( ЄДРПОУ 39267679), ТОВ «ПРІМАРІ БІЛДІНГ» (ЄДРПОУ 39241252), в порушення ст.ст. 135, 138, 139, 185, 198 та 201 Податкового кодексу України зі змінами та доповненнями, ухилилися від сплати до державного бюджету податку на додану вартість в сумі 2430718,0 грн. та податку на прибуток в сумі 1802161,0 грн., а всього на загальну суму 4232879 грн. що складає більше 5000 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян і є особливо великим розміром.

В ході розслідування встановлено, що ТОВ «ВЕНЦЕДОР КОМПАНІ» за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 1 особа (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ «СВС» - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 5 осіб (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ «ДІКСІ БУД» колишня назва ПП «Дузер» - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 4-5 осіб (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ПП «МЕТАЛУРГ-ІНВЕСТ» - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 7 особи, відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ НВП «НЬЮТЕК» - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 1 особа (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).У підприємства відсутні документи на провадження робіт що підлягає ліцензуванню (відсутня ліцензія на здійснення будівельно-монтажних робіт та дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки, що виключає фізичну можливість здійснювати такі роботи.

ТОВ «АЛЬКОМ БІЗНЕС» - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 6 осіб(незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ "УКРЕЛЕКТРОСТАНДАРТ" - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 5 осіб (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ «АСТЕКС ГАРАНТ» - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 3 особи (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).У підприємства відсутні документи на провадження робіт що підлягає ліцензуванню (відсутня ліцензія на здійснення будівельно-монтажних робіт).

ТОВ "БІЗНЕС ЛІДЕР ЛТД" - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 1 особа (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ "Трейд Лайн М" - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 7-9 осіб, відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ "ВАЙТ ГРУП" - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 1 особа (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ «ПРОМБУД МАРКЕТ» - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 13-16 осіб, відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).У підприємства відсутні документи на провадження робіт що підлягає ліцензуванню (відсутня ліцензія на здійснення будівельно-монтажних робіт).

ТОВ "МОНОЛІТ ТРЕЙД СИСТЕМ" - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 5-7 осіб (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

ТОВ «ПРІМАРІ БІЛДІНГ» - за податковою (юридичною) адресою не знаходилось, кількість працюючих на підприємстві становило 5 осіб (незначний штат працюючих осіб), відсутні технічні та технологічні можливості до здійснення господарських операцій (відсутність виробничих дільниць, складських приміщень, основні фонди, транспортні засоби, тощо).

Таким чином, вказані підприємства не мали засоби та можливості здійснювати постачання ТМЦ, виконувати роботи та надавати послуги.

Також встановлено, що службові особи ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» в теперішній час продовжують здійснювати свій намір та дії, які направлені на ухилення від сплати податків та приховування об`єктів оподаткування.

Так, на протязі 2015 - 2016 років службові особи ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» сформували податковий кредит з ПДВ та валових витрат використовуючи субпідрядні організації - підприємства «ризикової групи», для прикриття незаконної діяльності пов`язаної з переведенням безготівкових грошових коштів в готівку та мінімізацією податків, шляхом використання документально оформлених безтоварних операцій від підприємств: ТОВ "ОМЕГА РІ" (код 39967430), ТОВ "УКР-ІНТОРГ" (код 38075051), ТОВ "ДЕРРІС" (38939381), ТОВ "ЦЕНТР ІНВЕСТ ЛТД", колишня назва - "Д І С Л А В", потім "УКР-ІНТОРГ" ( 38075051), ТОВ "ПРИВАТ ІНВЕСТ-2015" ( 40029638).

Вказані підприємства мають наступні ознаки «ризиковості» :відсутній рух активів, зобов`язань (власного капіталу) у процесі здійснення господарських операцій; відсутні фізичні, технічні та технологічні можливості до вчинення задекларованих господарських операцій, а саме: незначний штат працюючих осіб при тому, що статутна діяльність потребує участі більшої кількості людей, в т.ч. за спеціальною освітою; відсутні основні фонди (за умови, що вони необхідні для здійснення операцій), у тому числі: транспортні засоби, приміщення для зберігання товарів, тощо. Відсутність зв`язку між фактом придбання товарів (робіт, послуг), спорудженням основних фондів, понесенням інших витрат і господарською діяльністю платника податку: придбання послуг, використання яких не може мати позитивного впливу на результати господарської діяльності платника податків.

Таким чином, в результаті проведених заходів встановлено, що підроблені документи бухгалтерського та податкового обліку підприємств з ознаками фіктивності, службові особи ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» в теперішній час продовжують використовувати, для прикриття незаконної діяльності пов`язаної з мінімізацією податків, шляхом використання документально оформлених безтоварних операцій від підприємств з ознаками «фіктивності».

Вказані підроблені документи передаються кур`єрами або представниками підприємств з ознаками «фіктивності» за адресою фактичного місце розташування офісу ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» : Дніпропетровська область, м. Нікополь, вул. Героїв Чорнобиля, будинок 23А.

Також встановлено, що документи з ознаками підробки, документи з відбитками печаток «фіктивних» СГД, чорнові бухгалтерські записи, інші документи, які підтверджують приховування об`єктів оподаткування ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» можуть зберігатися та знаходитись за місцями мешкання службових осіб ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» : директора підприємства ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ( АДРЕСА_1 та АДРЕСА_1 ) та головного бухгалтера ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ( АДРЕСА_2 ).

Згідно інформаційних довідок з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єктів нерухомого майна:

- № 65820725 від 15.08.2016 року - власником нерухомості (житловий будинок з надвірними будівлями) за адресою : АДРЕСА_1 - є ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ;

- № 65977058 від 16.08.2016 року - власником нерухомості (будинок з надвірними будівлями) за адресою : АДРЕСА_1 - є ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , РНОКПП НОМЕР_2 (батько - ОСОБА_5 ;

- № 63512650 від 14.07.2016 року - власником нерухомості (житловий будинок з надвірними будівлями) за адресою : АДРЕСА_2 - є ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_3 .

Ухвалою слідчого судді Дзержинського районного суду м.Кривого Рогу від 15.01.2016 року по даному кримінальному провадженню зобов`язано службових осіб ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109», надати слідчому тимчасовий доступ до речей і документів. Не зважаючи на це, службовими особами ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» листом від 24.02.2016 року відмовлено у наданні тимчасового доступу, мотивуючи це викраденням документів.

По кримінальному провадження необхідно провести почеркознавчу та судово-економічну експертизи, у зв`язку з чим експертам необхідно надати оригінали первинних бухгалтерських та інших документів по фінансово-господарським відносинам ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» з переліченими контрагентами.

Таким чином, з метою виявлення та фіксації речей, предметів і документів, які використовують службові особи ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109» для прикриття незаконної діяльності пов`язаної з переведенням безготівкових грошових коштів в готівку та мінімізацією податків, шляхом використання документально оформлених безтоварних операцій від підприємств з ознаками «фіктивності», упередження знищення вказаних речей, предметів і документів, встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення, повного кола осіб, причетних до його вчинення та реального обсягу збитків, заподіяних злочинними діями винних осіб, руйнування схем мінімізації податкових зобов`язань, припинення в подальшому втрат до бюджету, проведення почеркознавчої та судово-економічної експертизи, виникла необхідність в проведенні обшуку за місцем проживання головного бухгалтера підприємства ОСОБА_6 АДРЕСА_2 .

У зв`язку з викладеним, маються всі підстави вважати, що первинні бухгалтерські документи ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109», по фінансово-господарським взаємовідносинам з ТОВ «ВЕНЦЕДОР КОМПАНІ» ( ЄДРПОУ 38834486), ТОВ «ДНЕПР» (ЄДРПОУ 21897371), ТОВ «СВС» (ЄДРПОУ 32882602), ТОВ «ДІКСІ БУД» ( ЄДРПОУ 38113479), ПП «МЕТАЛУРГ-ІНВЕСТ» ( ЄДРПОУ 38300217), ТОВ «ТРЕЙД ЛАЙН М» ( ЄДРПОУ 38355381), ТОВ «НВП «НЬЮТЕК» (ЄДРПОУ 31142723), ТОВ «АЛЬКОМ БІЗНЕС» (ЄДРПОУ38902367), ТОВ «УКРЕЛЕКТРОСТАНДАРТ» (ЄДРПОУ 35262331), ТОВ «АСТЕКС ГАРАНТ» ( ЄДРПОУ 39267679), ТОВ «БІЗНЕС ЛІДЕР ЛТД»( ЄДРПОУ 38591266), ТОВ «ВАЙТ ГРУП» (ЄДРПОУ 38702845), ТОВ «ПРОМБУД МАРКЕТ» (ЄДРПОУ 38654416), ТОВ «МОНОЛІТ ТРЕЙД СИСТЕМ» ( ЄДРПОУ 38747781), ТОВ «ПРІМАРІ БІЛДІНГ» (ЄДРПОУ 39241252), ТОВ "ОМЕГА РІ" (код 39967430), ТОВ "УКР-ІНТОРГ" (код 38075051), ТОВ "ДЕРРІС" (38939381), ТОВ "ЦЕНТР ІНВЕСТ ЛТД", колишня назва - "Д І С Л А В", потім "УКР-ІНТОРГ" ( 38075051), ТОВ "ПРИВАТ ІНВЕСТ-2015" ( 40029638). за період з 01.04.2012р. по 31.08.2016р. а саме: договорів та додатків до них,угод з додатками, довідок про вартість товарів (робіт, послуг, видаткових накладних, актів приймання-передачі товарів/робіт (в т.ч. Ф-2), товарно-транспортних накладних, податкових накладних, банківських виписок, платіжних доручень, рахунків-фактур, журналів-ордерів, оборотно-сальдових відомостей, книги реєстрації, довіреностей, книг складського обліку, актів звірок, банківських виписок та платіжних доручень, реєстрів отриманих податкових накладних, даних аналітичного обліку, вхідну та вихідну кореспонденцію, документів, що підтверджують проходження товарів чи осіб через об`єкти пропускного режиму підприємства та інших документів, що свідчать про результати даних взаємовідносин в повному обсязі, перебувають у місці проживання ОСОБА_6 за адресою: АДРЕСА_2 та можуть бути знищенні з метою приховання слідів вчинення злочину.

У судовому засіданні слідчий та прокурор, кожен окремо, клопотання підтримали та просили його задовольнити.

Суд, вислухавши слідчого, прокурора, дослідивши матеріали кримінального провадження, приходить до висновку, що клопотання підлягає частковому задоволенню з урахуванням наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до Конституції України кожному гарантується недоторканність житла. Не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.

Відповідно до ст. 8 Європейської конвенції про захист прав людини і основоположних свобод від 04 листопада 1950 року (Конвенція) кожен має право на повагу до свого приватного і сімейного життя, до свого житла і кореспонденції. Органи державної влади не можуть втручатись у здійснення цього права, за винятком випадків, коли втручання здійснюється згідно із законом і є необхідним у демократичному суспільстві в інтересах національної та громадської безпеки чи економічного добробуту країни, для запобігання заворушенням чи злочинам, для захисту здоров`я чи моралі або для захисту прав і свобод інших осіб.

Слідчий в клопотанні просить дозвіл на проведення обшуку за адресою: Дніпропетровська область, м. Нікополь, вул. Ватутіна, буд. 13б. з метою відшукання та вилучення зазначених у клопотанні документів, а також інших предметів і документів, що мають значення для розкриття кримінального правопорушення за період з 01.04.2012р. по 31.08.2016р., однак з фабули з фабули витягу з кримінального провадження, внесеного до ЄРДР вбачається, що службові особи ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109», (код 31102612) саме в період з 01.04.2012р. по 31.12.2014р. шляхом відображення в бухгалтерському та податковому обліках підприємства безтоварних господарських операцій з придбання товарів (робіт, послуг) від суб`єктів господарської діяльності з ознаками фіктивності, а саме: ТОВ «НВП «НЬЮТЕК» (ЄДРПОУ 31142723),ТОВ «ДНЕПР» (ЄДРПОУ 21897371),ТОВ «СВС» (ЄДРПОУ 32882602),ТОВ «ДІКСІ БУД» ( ЄДРПОУ 38113479),ПАТ «СПЕЦБУДМОНТАЖ» (ЄДРПОУ 30289207),ТОВ «ТЕХКОМВ» (ЄДРПОУ 32448145),ПП «МЕТАЛУРГ-ІНВЕСТ» ( ЄДРПОУ 38300217),ТОВ «ГЛОБАЛБУД» (ЄДРПОУ 37731566),ТОВ «БК «ГЕФЕСТ АЛЬЯНС» (ЄДРПОУ 37312719),ТОВ «ТРЕЙД ЛАЙН М» ( ЄДРПОУ 38355381),ТОВ «БІЗНЕС ЛІДЕР ЛТД»( ЄДРПОУ 38591266),ТОВ «ПРОМБУД МАРКЕТ» (ЄДРПОУ 38654416), ТОВ «ВЕНЦЕДОР КОМПАНІ» ( ЄДРПОУ 38834486),ТОВ «АЛЬКОМ БІЗНЕС» (ЄДРПОУ 38902367),ТОВ «УКРЕЛЕКТРОСТАНДАРТ» (ЄДРПОУ 35262331),ТОВ «ВАЙТ ГРУП» (ЄДРПОУ 38702845),ТОВ «СПЕЦ-ГРУПП» ( ЄДРПОУ 38591004),ТОВ «АСТЕКС ГАРАНТ» ( ЄДРПОУ 39267679), ТОВ «ПРІМАРІ БІЛДІНГ» (ЄДРПОУ 39241252), в порушення ст.ст. 135, 138, 139, 185, 198 та 201 Податкового кодексу України зі змінами та доповненнями, ухилилися від сплати до державного бюджету податку на додану вартість в сумі 2430718,0 грн. та податку на прибуток в сумі 1802161,0 грн., а тому слідчий суддя не вбачає підстав для задоволення клопотання в частині доступу до речей і документів за інший період, ніж за той, який зазначений у фабулі з витягу кримінального провадження.

Також слідчий суддя не вбачає підстав для відшукання та вилучення грошових коштів, інших предметів і документів, які вказують чи можуть вказувати на вчинення злочинів службовими особами ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109», оскільки відсутні об`єктивні дані вважати, що дані предмети потрібні для проведення експертиз та інших слідчих дій та не погоджується з виправданістю ступеню втручання у права та свободи даного товариства.

Вивчивши надані матеріали кримінального провадження № 32015040230000040 від 12.12.2015 року, вважаю клопотання слідчого таким, що підлягає частковому задоволенню, оскільки дані, викладені у матеріалах кримінального провадження дають підстави для висновку, що з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення цього кримінального провадження, необхідно провести зазначену слідчу дію.

Враховуючи викладене, з метою досягнення дієвості кримінального провадження, керуючись ст.ст.110, 234, 369-372 та 395 КПК України,-

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого слідчого відділу фінансових розслідувань Криворізької південної ОДПІ ГУДФС у Дніпропетровській області ОСОБА_3 - задовольнити частково.

Надати дозвіл старшому слідчому СВ ФР Криворізької південної ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області ОСОБА_3 , слідчим слідчої групи по кримінальному провадженню №320150402300000340 від 12.12.2015 року провести обшук об`єкту нерухомого майна - будинку з наддвірними будівлями за адресою АДРЕСА_2 , з метою відшукання та вилучення предметів і документів, що мають значення для розкриття кримінального правопорушення, а саме: ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109», по фінансово-господарським взаємовідносинам з ТОВ «ВЕНЦЕДОР КОМПАНІ» ( ЄДРПОУ 38834486), ТОВ «ДНЕПР» (ЄДРПОУ 21897371), ТОВ «СВС» (ЄДРПОУ 32882602), ТОВ «ДІКСІ БУД» ( ЄДРПОУ 38113479), ПП «МЕТАЛУРГ-ІНВЕСТ» ( ЄДРПОУ 38300217), ТОВ «ТРЕЙД ЛАЙН М» ( ЄДРПОУ 38355381), ТОВ «НВП «НЬЮТЕК» (ЄДРПОУ 31142723), ТОВ «АЛЬКОМ БІЗНЕС» (ЄДРПОУ38902367), ТОВ «УКРЕЛЕКТРОСТАНДАРТ» (ЄДРПОУ 35262331), ТОВ «АСТЕКС ГАРАНТ» ( ЄДРПОУ 39267679), ТОВ «БІЗНЕС ЛІДЕР ЛТД»( ЄДРПОУ 38591266), ТОВ «ВАЙТ ГРУП» (ЄДРПОУ 38702845), ТОВ «ПРОМБУД МАРКЕТ» (ЄДРПОУ 38654416), ТОВ «МОНОЛІТ ТРЕЙД СИСТЕМ» ( ЄДРПОУ 38747781), ТОВ «ПРІМАРІ БІЛДІНГ» (ЄДРПОУ 39241252), ТОВ "ОМЕГА РІ" (код 39967430), ТОВ "УКР-ІНТОРГ" (код 38075051), ТОВ "ДЕРРІС" (38939381), ТОВ "ЦЕНТР ІНВЕСТ ЛТД", колишня назва - "Д І С Л А В", потім "УКР-ІНТОРГ" ( 38075051), ТОВ "ПРИВАТ ІНВЕСТ-2015" ( 40029638) за період з 01.04.2012р. по 31.12.2014р., а саме: договорів та додатків до них,угод з додатками, довідок про вартість товарів (робіт, послуг, видаткових накладних, актів приймання-передачі товарів/робіт (в т.ч. Ф-2), товарно-транспортних накладних, податкових накладних, банківських виписок, платіжних доручень, рахунків-фактур, журналів-ордерів, оборотно-сальдових відомостей, книги реєстрації, довіреностей, книг складського обліку, актів звірок, банківських виписок та платіжних доручень, реєстрів отриманих податкових накладних, даних аналітичного обліку, вхідну та вихідну кореспонденцію, документів, що підтверджують проходження товарів чи осіб через об`єкти пропускного режиму підприємства та інших документів, що свідчать про результати даних взаємовідносин в повному обсязі, чорнові записи, телефони, системні блоки комп`ютерів,засоби друку, моноблоки, неттопи, ноутбуки, планшети, накопичувачі інформації, печатки, штампи, кліше зазначених підприємств контрагентів, чисті аркуші чи незаповнені бланки з відбитками печаток та штампів зазначених підприємств, чисті аркуші чи незаповнені бланки з відбитками печаток та штампів інших підприємств, печатки, штампи, кліше, факсиміле інших суб`єктів господарської діяльності, що незаконно використовуються ДП «Будівельне управління «Стальмонтаж-109» ТОВ «Стальконструкція-109».

У задоволенні іншої частини клопотання слідчого- відмовити.

Строк дії даної ухвали складає 1 місяць з дня її постановлення.

Ця ухвала окремому оскарженню не підлягає і заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення27.09.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу61647126
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —210/130/16-к

Ухвала від 28.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 11.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 11.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 11.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 11.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 03.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 03.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 03.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 03.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 03.10.2016

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні