Ухвала
від 19.09.2016 по справі 126/842/16-ц
БЕРШАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 126/842/16-ц

Провадження № 2-п/126/7/2016

"19" вересня 2016 р.

м. Бершадь

Бершадський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Гуцола В. І.

із секретарем Притуляк І.І.

за участі представника позивача ОСОБА_1, представника

відповідача ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Бершадь заяву відповідача ФГ "Агроновація" про перегляд заочного рішення,

ВСТАНОВИВ:

Заочним рішення Бершадського районного суду Вінницької області від 16 червня 2016 року задоволений позов ОСОБА_3 до фермерського господарства «Агроновація», відділу Держгеокадастру у Бершадському районі, реєстраційної служби Бершадського РУЮ про визнання недійсними договорів оренди землі та скасування державної реєстрації права оренди.

Відповідач ФГ «Агроновація» звернулося до суду із заявою про перегляд цього рішення з тих підстав, що як стверджує, уповноважена особа господарства не отримувала належним чином судових повісток про виклик, тому не мала можливості брати участь у судових засіданнях та захистити свої права. Крім того, стверджує, що відсутні допустимі докази про відсутність підписів позивача в договорах оренди земельних ділянок.

Заслухавши сторін та дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява підлягає задоволенню, оскільки в справі наявні докази, що свідчать про поважність причини неявки в судові засідання представника відповідача і докази, на які він посилається, мають істотне значення для правильного вирішення справи.

Керуючись ст. ст. 231,232 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву відповідача ФГ «Агроновація» про перегляд заочного рішення за позовом ОСОБА_3 до фермерського господарства «Агроновація», відділу Держгеокадастру у Бершадському районі, реєстраційної служби Бершадського РУЮ про визнання недійсними договорів оренди землі та скасування державної реєстрації права оренди задовольнити.

Заочне рішення Бершадського районного суду Вінницької області від 16 червня 2016 року за позовом ОСОБА_3 до фермерського господарства «Агроновація», відділу Держгеокадастру у Бершадському районі, реєстраційної служби Бершадського РУЮ про визнання недійсними договорів оренди землі та скасування державної реєстрації права оренди скасувати, справу призначити до розгляду в загальному порядку на 11 годин 30 хвилин 3 жовтня 2016 року в залі судових засідань Бершадського районного суду Вінницької області.

Суддя В. І. Гуцол

СудБершадський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення19.09.2016
Оприлюднено07.10.2016
Номер документу61736097
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —126/842/16-ц

Рішення від 18.10.2016

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Гуцол В. І.

Ухвала від 19.09.2016

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Гуцол В. І.

Рішення від 16.06.2016

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Гуцол В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні