Ухвала
від 10.10.2016 по справі 812/1611/15
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

3.7

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

10 жовтня 2016 року СєвєродонецькСправа № 812/1611/15

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Ковальова Т.І., розглянувши заяву місцевого благодійного фонду В«Григорія СковородиВ» сприяння розвитку освіти та підтримки молоді щодо винесення додаткового судового рішення у справі № 812/1611/15 за адміністративним позовом місцевого благодійного фонду В«Григорія СковородиВ» сприяння розвитку освіти та підтримки молоді до Територіального сервісного центра № 8046 Регіонального сервісного центра Міністерства внутрішніх справ України в м. Києві, Територіального сервісного центра № 4442 Регіонального сервісного центра Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області про скасування державної реєстрації, зобов’язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

07 жовтня 2015 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшла заява місцевого благодійного фонду В«Григорія СковородиВ» сприяння розвитку освіти та підтримки молоді щодо винесення додаткового судового рішення у справі № 812/1611/15 за адміністративним позовом місцевого благодійного фонду В«Григорія СковородиВ» сприяння розвитку освіти та підтримки молоді до Територіального сервісного центра № 8046 Регіонального сервісного центра Міністерства внутрішніх справ України в м. Києві, Територіального сервісного центра № 4442 Регіонального сервісного центра Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області про скасування державної реєстрації, зобов’язання вчинити певні дії.

Відповідно до положень ст. 168 Кодексу адміністративного судочинства України суд, що ухвалив судове рішення, може за заявою особи, яка брала участь у справі, чи з власної ініціативи прийняти додаткову постанову чи постановити додаткову ухвалу у випадках, якщо: щодо однієї із позовних вимог, з приводу якої досліджувалися докази, чи одного з клопотань не ухвалено рішення; суд, вирішивши питання про право, не визначив способу виконання судового рішення; судом не вирішено питання про судові витрати.

Питання про ухвалення додаткового судового рішення може бути заявлено до закінчення строку на виконання судового рішення.

Суд ухвалює додаткове судове рішення після розгляду питання в судовому засіданні з повідомленням осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання.

Про відмову в ухваленні додаткового рішення суд постановляє ухвалу.

Додаткове судове рішення або ухвала суду про відмову в ухваленні додаткового судового рішення можуть бути оскаржені.

З огляду на вищенаведене, суд вважає за необхідне призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні заяву щодо винесення додаткового судового рішення.

Керуючись статтями 160, 165, 168 Кодексу адміністративного судочинства України,-

УХВАЛИВ:

Призначити заяву місцевого благодійного фонду В«Григорія СковородиВ» сприяння розвитку освіти та підтримки молоді щодо винесення додаткового судового рішення у справі № 812/1611/15 за адміністративним позовом місцевого благодійного фонду В«Григорія СковородиВ» сприяння розвитку освіти та підтримки молоді до Територіального сервісного центра № 8046 Регіонального сервісного центра Міністерства внутрішніх справ України в м. Києві, Територіального сервісного центра № 4442 Регіонального сервісного центра Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області про скасування державної реєстрації, зобов’язання вчинити певні дії,- до розгляду у відкритому судовому засіданні на 27 жовтня 2016 року о 13:30 год., у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: 1 поверх, просп. Космонавтів, 18, м. Сєвєродонецьк, Луганська область.

Заява щодо винесення додаткового судового рішення розглядатиметься суддею Луганського окружного адміністративного суду Ковальовою Т.І., одноособово.

Викликати для участі в судовому засіданні сторони (їх представників).

Копію ухвали суду надіслати сторонам у справі.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.10.2016
Оприлюднено17.10.2016
Номер документу61923013
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/1611/15

Постанова від 27.10.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

Ухвала від 10.10.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

Постанова від 25.12.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

Ухвала від 01.12.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

Ухвала від 23.11.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні