Ухвала
від 12.10.2016 по справі 2а-10520/09/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відновлення втраченого судового провадження

12 жовтня 2016 р.                                         Справа №2а-10520/09/0570

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого – судді Волгіної Н.П.,

при секретарі судового засідання – Маковецькій О.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду питання про відновлення повністю втраченого судового провадження в адміністративній справі № 2а-10520/09/0570

за позовом відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Червоногвардійському районі міста Макіївки Донецької області до Державного підприємства “Макіїввугілля” про стягнення заборгованості по страховим внескам, -

В С Т А Н О В И В:

Постановою суду від 20 липня 2009 року позовну заяву відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Червоногвардійському районі міста Макіївки Донецької області до Державного підприємства “Макіїввугілля” про стягнення заборгованості по страховим внескам - задоволено повністю. Судом прийнято рішення про стягнення з державного підприємства “Макіїввугілля” на користь відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання України у Червоногвардійському районі міста Макіївки Донецької області заборгованість по страховим внескам у розмірі 6 767,94 грн.

19 серпня 2009 року на виконання постанови суду видано виконавчий лист у даній справі.

Наведе вище встановлено на підставі відомостей, наявних в програмному забезпеченні “Діловодство спеціалізованого суду” та Єдиному державному реєстрі судових рішень, оскільки адміністративна справа № 2а-10520/09/0570 втрачена внаслідок захоплення 16 вересня 2014 року невідомими озброєними угрупуваннями двох корпусів Донецького окружного адміністративного суду, розташованих у м. Донецьку.

28 вересня 2016 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшла заява Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Червоногвардійському районі м. Макіївки Донецької області про видачу дубліката виконавчого листа, виданого у даній адміністративній справі.

Ухвалою суду від 29 вересня 2016 року у зв'язку із втратою даної адміністративної справи відкрито провадження з відновлення повністю втраченого судового провадження по цій справі (а.с. 1).

Представники заявника та Державного підприємства “Макіїввугілля” до суду не з'явились, про дату час та місце судового розгляду заявник та підприємство повідомлялись судом належним чином. Причини неявки представників до суду не повідомлені.

Відповідно до ч. 1 ст. 41 КАС України суд під час судового розгляду адміністративної справи здійснює повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу. У разі неявки у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності осіб, які беруть участь у справі (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Враховуючи приписи ч. 1 ст. 41 КАС України та той факт, що представники заявника та осіб, що брали участь у справі, до судового засідання не з'явились, суд вважає за можливе провести судове засідання без здійснення фіксування звукозаписувальним технічним засобом.

Дослідивши матеріали адміністративної справи, суд встановив наступне.

За приписами ч. 1 ст. 273 КАС України відновлення повністю або частково втраченого судового провадження в адміністративній справі, закінченій ухваленням судового рішення або в якій провадження закрите, проводиться в порядку, встановленому цим Кодексом.

Згідно з ч. 1 ст. 274 КАС України втрачене судове провадження в адміністративній справі може бути відновлене за заявою осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 275 КАС України заява про відновлення втраченого судового провадження подається до суду, який ухвалив рішення по суті справи або постановив ухвалу про закриття провадження у справі.

Згідно з положеннями ч. 1 ст. 278 КАС України під час розгляду справи суд використовує ту частину провадження, що збереглася, документи, видані із справи фізичним чи юридичним особам до втрати провадження, копії цих документів, інші довідки, папери, відомості, що стосуються справи, виконавчого провадження.

Частиною 1 ст. 279 КАС України передбачено, що на підставі зібраних і перевірених матеріалів суд ухвалює рішення про відновлення втраченого провадження повністю або в частині, яку, на його думку, необхідно відновити.

Відповідно до ч. 2 ст. 279 КАС України у рішенні суду про відновлення втраченого судового провадження зазначається, на підставі яких конкретно даних, поданих до суду і досліджених у судовому засіданні за участю всіх учасників адміністративного процесу з втраченого провадження, суд вважає установленим зміст відновленого судового рішення, наводяться висновки суду про доведеність того, які докази досліджувалися судом і які процесуальні дії вчинялися з втраченого провадження.

Для відновлення повністю втраченого провадження у даній справі судом використано копію постанови Донецького окружного адміністративного суду від 20 липня 2009 року у справі № 2а-10520/09/0570 (а.с. 12-13).

Будь-які інші матеріали, що були предметом дослідження Донецького окружного адміністративного суду під час розгляду і вирішення по суті даної справи, суду не надані.

Досліджені судом документи свідчать про те, що 20 липня 2009 року за результатом розгляду даної справи прийнята постанова, якої позовні вимоги позивача задоволені.

19 серпня 2009 року на виконання постанови суду видано виконавчий лист у справі.

Зважаючи на те, що інших копій документів, доданих до адміністративного позову, супровідних листів до процесуальних документів, судових викликів та повідомлень, - суду не надані, в повному обсязі відновити повністю втрачене провадження у даній адміністративній справі не вбачається за можливе.

Водночас, наявних у суду копій документів в межах розгляду даної адміністративної справи достатньо для розгляду та вирішення заяви Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Червоногвардійському районі м. Макіївки Донецької області про видачу дубліката виконавчого листа, виданого у адміністративній справі № 2а-10520/09/0570.

Враховуючи наведене вище, беручи до уваги приписи ст.ст. 274-275, 278 КАС України, суд дійшов висновку про наявність підстав для часткового відновлення повністю втраченого судового провадження в адміністративній справі № 2а-10520/09/0570.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 160, 165, 254, 273, 274, 275, 278, 279 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

Відновити втрачене провадження в адміністративній справі № 2а-10520/09/0570 за позовом відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Червоногвардійському районі міста Макіївки Донецької області до Державного підприємства “Макіїввугілля” про стягнення заборгованості по страховим внескам - в частині постанови Донецького окружного адміністративного суду від 20 липня 2009 року.

Ухвала складена у нарадчій кімнаті, її вступна те резолютивна частини проголошені у судовому засіданні.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складений та підписаний 17 жовтня 2016 року.

Суддя                                                             Волгіна Н.П.

Дата ухвалення рішення12.10.2016
Оприлюднено20.10.2016
Номер документу62025102
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по страховим внескам

Судовий реєстр по справі —2а-10520/09/0570

Ухвала від 20.07.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т.В.

Ухвала від 16.04.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

Ухвала від 18.01.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

Ухвала від 18.01.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

Ухвала від 20.12.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

Ухвала від 27.11.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

Ухвала від 12.10.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

Ухвала від 12.10.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

Ухвала від 29.09.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні