Ухвала
від 20.10.2016 по справі 666/116/16-ц
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 666/116/16-ц

н/п 2/766/2510/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 жовтня 2016 року Херсонський міський суд Херсонської області у складі:

головуючого судді Майдан С.І.,

при секретарі Матієнко А.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Херсоні клопотання представника позивача про залучення співвідповідача у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДСМ-Україна» про захист гідності, честі, ділової репутації, зобов'язання спростувати недостовірну інформацію та стягнення моральної шкоди,

в с т а н о в и в :

В провадженні Херсонського міського суду Херсонської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДСМ-Україна» про захист гідності, честі, ділової репутації, зобов'язання спростувати недостовірну інформацію та стягнення моральної шкоди.

Представник позивача за договором ОСОБА_1 в судовому засіданні заявила клопотання про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Флінк Україна» як співвідповідача.

Представник відповідача ТОВ «ДСМ-Україна» в судовому засіданні за довіреністю ОСОБА_2 при вирішенні питання покладався на розсуд суду.

Дослідивши матеріали справи, судом встановлено, що 01.09.2015р. між ТОВ «Флінк Україна» (виконавець) та ТОВ «ДМС-Україна» (замовник) було укладено договір надання рекламних послуг, згідно умов якого ТОВ «Флінк-Україна» є власником інтернет-сайту http://kherson.net.ua та надає замовнику можливість розміщення власної рекламної інформації останнього та рекламної інформації залученої замовником від третіх осіб в Інтернеті, на власному сайті за адресою http://kherson.net.ua у текстовому та/або графічному вигляді, на умовах, визначених у Додатках до договору.

Відповідно до ч.1 ст.33 ЦПК, суд за клопотанням позивача, не припиняючи розгляду справи, замінює первісного відповідача належним відповідачем, якщо позов пред'явлено не до тієї особи, яка має відповідати за позовом, або залучає до участі у справі іншу особу як співвідповідача.

Враховуючи вимоги ст.33 ЦПК України та те, що предметом розгляду справи є захист гідності, честі, ділової репутації та спростування недостовірної інформації щодо позивача, яка була розповсюджена через мережу Інтернет, а саме розміщена на сайті http://kherson.net.ua, власником якого є ТОВ «Флінк-Україна», суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання представника позивача та залучення до участі у справі ТОВ «Флінк-Україна» як співвідповідача.

Керуючись ст.33 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Залучити в якості співвідповідача до участі у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДСМ-Україна» про захист гідності, честі, ділової репутації, зобов'язання спростувати недостовірну інформацію та стягнення моральної шкоди Товариство з обмеженою відповідальністю «Флінк Україна» (ЄДРПОУ 38971451, м.Херсон, вул.Промислова, 41).

Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, що відповідно до ч.2 ст.33 ЦПК України, після заміни відповідача або залучення до участі у справі співвідповідача справа за клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розглядається спочатку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.І.Майдан

СудХерсонський міський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення20.10.2016
Оприлюднено25.10.2016
Номер документу62102296
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —666/116/16-ц

Ухвала від 06.06.2017

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Майдан С. І.

Ухвала від 20.10.2016

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Майдан С. І.

Ухвала від 15.01.2016

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Херсона

Іванищук А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні