Ухвала
від 24.10.2016 по справі 816/1785/16
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження і

призначення справи до судового розгляду

24 жовтня 2016 рокум. ПолтаваСправа № 816/1785/16

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Єресько Л.О., в ході підготовчого провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 селищного комбінату комунальних підприємств до ОСОБА_1 районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, третя особа: Новасанжарська селищна рада Новосанжарського району Полтавської області про визнання протиправною иа скасування постанови, зобов'язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В:

10 жовтня 2016 року позивач ОСОБА_1 селищний комбінат комунальних підприємств звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до ОСОБА_1 районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, третя особа: Новасанжарська селищна рада Новосанжарського району Полтавської області , в якій просили:

- визнати незаконною та скасувати постанову державного виконавця Новосанжарського районного відділу ДВС ОСОБА_2 про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження від 23 вересня 2016 року;

- зобов'язати державного виконавця Новосанжарського районного відділу ДВС ОСОБА_2 вжити заходи щодо зняття арешту на майно.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 24 жовтня 2016 року провадження у справі за даним адміністративним позовом відкрито.

Під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи: запропоновано відповідачу подати заперечення проти позову в разі їх наявності та докази в обґрунтування заперечень, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, сторонам направлено інформації, якими роз'яснено їхні процесуальні права і обов'язки, з'ясовано питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, а також вирішено інші питання, необхідні для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтею 121 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 селищного комбінату комунальних підприємств до ОСОБА_1 районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, третя особа: Новасанжарська селищна рада Новосанжарського району Полтавської області про визнання протиправною иа скасування постанови, зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду на 11:00 31 жовтня 2016 року (за адресою: 36039, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26).

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Л.О. Єресько

Дата ухвалення рішення24.10.2016
Оприлюднено26.10.2016
Номер документу62160303
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною иа скасування постанови, зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —816/1785/16

Постанова від 31.10.2016

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.О. Єресько

Ухвала від 24.10.2016

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.О. Єресько

Ухвала від 24.10.2016

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.О. Єресько

Ухвала від 12.10.2016

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.О. Єресько

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні