Ухвала
від 21.10.2016 по справі 760/17467/16-к
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

№ 760/17467/16-к

№1-кс/760/13922/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21. 10. 2016 року слідчий суддя Солом`янського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні, в залі суду, в м. Києві клопотання слідчого Солом`янського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором Київської місцевої прокуратури №9 міста Києва ОСОБА_4 - про тимчасовий доступ до речей і документів, на підставі матеріалів кримінального провадження, зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за №12016100090009534 від 16 серпня 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 176 КК України,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою слідчого судді від 18. 10. 2016 року задоволено клопотання слідчого Солом`янського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором Київської місцевої прокуратури №9 міста Києва ОСОБА_4 - про тимчасовий доступ до речей і документів, на підставі матеріалів кримінального провадження, зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за №12016100090009534 від 16 серпня 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 176 КК України.

Вбачається, що у вищезазначеній ухвалі слідчого судді були допущені наступні описки, а саме.

В абзаці четвертому мотивувальної частини ухвали слідчого судді не вірно зазначено зміст клопотання експерта, щодо надання необхідних матеріалів для дослідження, так в ухвалі не вірно вказано: -

«Реєстраційної інформації, що необхідна для коректної інсталяції комп`ютерної програми «Delta/Digitals, програмне забезпечення для створення і редагування цифрових карт і планів», яка міститься на CD-диску, що знаходився в копії заявки на державну реєстрацію виключної правомочності (ВП) особи на твір, свідоцтво про державну реєстрацію виключної правомочності особи на твір ВП № 573, від 17.07.2000; Ліцензійних договорів на передачу прав на використання об`єктів права інтелектуальної власності та додатків до них; Оборотньо сальдовових відомостей за бухгалтерськими рахунками: Рах. 28 товари; Рах. 28 готова продукція; Податкових декларацій; Заповнених форм державного статистичного спостереження N1-наука «Звіт про виконання наукових та науково-технічних робіт» (квартальна) та №3 наука (річна) або №7 (ліцензії) «Звіт про укладання договорів стосовно розпорядження майновими правами інтелектуальної власності»; Звіту про оцінку прав на об`єкт інтелектуальної власності; Техніко-економічне обґрунтування, бізнес-план, фінансовий план (для доведення можливості отримання майбутніх економічних прибутків від реалізації або використання створеного на підприємстві об`єкта права інтелектуальної власності); Висновки аудиторських перевірок; Висновки податкових перевірок; Висновки судових експертиз; Обсяги виготовлення, ціни та доходи від реалізації виробів, виготовлених з порушенням авторських прав на об`єкт права інтелектуальної власності (офіційні довідки).».

В той час, як вірним є: «Надання відповідного ключа захисту, що необхідний для коректної інсталяції комп`ютерної програми «Delta/digitals» створення цифрових карт і планів, обробки геодезичних вимірювань та підготовки землевпорядної документації», яка міститься на CD-диску, що знаходився в копії заявки на реєстрацію авторського права на службовий твір, свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 35853 від 29.10.2010; Ліцензійних договорів на передачу прав на використання об`єктів права інтелектуальної власності та додатків до них; Оборотньо сальдовових відомостей за бухгалтерськими рахунками: Рах. 28 товари; Рах. 28 готова продукція; Податкових декларацій;Заповнених форм державного статистичного спостереження N1-наука «Звіт про виконання наукових та науково-технічних робіт» (квартальна) та №3 наука (річна) або №7 (ліцензії) «Звіт про укладання договорів стосовно розпорядження майновими правами інтелектуальної власності»;Звіту про оцінку прав на об`єкт інтелектуальної власності; Техніко-економічне обґрунтування, бізнес-план, фінансовий план (для доведення можливості отримання майбутніх економічних прибутків від реалізації або використання створеного на підприємстві об`єкта права інтелектуальної власності);Висновки аудиторських перевірок;

Висновки податкових перевірок; Висновки судових експертиз; Обсяги виготовлення, ціни та доходи від реалізації виробів, виготовлених з порушенням авторських прав на об`єкт права інтелектуальної власності (офіційні довідки).»

В абзаці п`ятому мотивувальної частини ухвали слідчого судді помилко не вірно вказано у чиєму володінні перебувають речі і документи тимчасовий доступ до яких слідчий просив надати, оскільки зазначено «ДНВП « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (Код ЄДРПОУ НОМЕР_1 )», замість вірного «ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (Код ЄДРПОУ НОМЕР_2 )».

Окрім того, в абзаці другому резолютивної частини ухвали слідчого судді помилково не вірно зазначено до яких саме речей та документів надано дозвіл на тимчасовий доступ, а також не вірно зазначено володільця вказаних речей та документів.

Відповідно до ст. 379 КПК України, суд має право за власною ініціативою, або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Вивчивши та дослідивши матеріали клопотання, приходжу до висновку про необхідність виправлення вищезазначених описок в ухвалі слідчого судді.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 379 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В:

Виправити описки в ухвалі слідчого судді від 18. 10. 2016 року по справі №1-кс/760/13922/16 (№760/17467/16-к), а саме:

Абзац четвертий мотивувальної частини ухвали слідчого судді викласти в наступній редакції:

«В подальшому на адресу СВ Солом`янського УП ГУ НП у м. Києві надійшло клопотання експерта, щодо надання додаткових матеріалів дослідження, а саме: Надання відповідного ключа захисту, що необхідний для коректної інсталяції комп`ютерної програми «Delta/digitals» створення цифрових карт і планів, обробки геодезичних вимірювань та підготовки землевпорядної документації», яка міститься на CD-диску, що знаходився в копії заявки на реєстрацію авторського права на службовий твір, свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 35853 від 29.10.2010; Ліцензійних договорів на передачу прав на використання об`єктів права інтелектуальної власності та додатків до них; Оборотньо сальдовових відомостей за бухгалтерськими рахунками: Рах. 28 товари; Рах. 28 готова продукція; Податкових декларацій;Заповнених форм державного статистичного спостереження N1-наука «Звіт про виконання наукових та науково-технічних робіт» (квартальна) та №3 наука (річна) або №7 (ліцензії) «Звіт про укладання договорів стосовно розпорядження майновими правами інтелектуальної власності»;Звіту про оцінку прав на об`єкт інтелектуальної власності; Техніко-економічне обґрунтування, бізнес-план, фінансовий план (для доведення можливості отримання майбутніх економічних прибутків від реалізації або використання створеного на підприємстві об`єкта права інтелектуальної власності);Висновки аудиторських перевірок; Висновки податкових перевірок; Висновки судових експертиз; Обсяги виготовлення, ціни та доходи від реалізації виробів, виготовлених з порушенням авторських прав на об`єкт права інтелектуальної власності (офіційні довідки).».

Абзац п`ятий мотивувальної частини ухвали слідчого судді викласти в наступній редакції:

«Слідчий зазначав, що з метою документування протиправної діяльності невстановлених осіб та встановлення істини у кримінальному провадженню, необхідно отримати тимчасовий доступ до документів зазначених у клопотанні експерта, які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (Код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) з можливістю вилучення завірених належним чином їх копій.».

Абзац другий резолютивної частини ухвали слідчого судді викласти в наступній редакції:

«Надати дозвіл слідчому Солом`янського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 , або за дорученням ст. о/у в ОВС ДЗЕ НП України майору поліції ОСОБА_5 , на тимчасовий доступ до речей та документів, а саме до відомостей про ключі захисту, що необхідний для коректної інсталяції комп`ютерної програми «Delta/digitals» створення цифрових карт і планів, обробки геодезичних вимірювань та підготовки землевпорядної документації», яка міститься на CD-диску, що знаходився в копії заявки на реєстрацію авторського права на службовий твір, свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 35853 від 29.10.2010; Ліцензійних договорів на передачу прав на використання об`єктів права інтелектуальної власності та додатків до них; Оборотньо сальдовових відомостей за бухгалтерськими рахунками: Рах. 28 товари; Рах. 28 готова продукція; Податкових декларацій; Заповнених форм державного статистичного спостереження N1-наука «Звіт про виконання наукових та науково-технічних робіт» (квартальна) та №3 наука (річна) або №7 (ліцензії) «Звіт про укладання договорів стосовно розпорядження майновими правами інтелектуальної власності»; Звіту про оцінку прав на об`єкт інтелектуальної власності; Техніко-економічне обґрунтування, бізнес-план, фінансовий план (для доведення можливості отримання майбутніх економічних прибутків від реалізації або використання створеного на підприємстві об`єкта права інтелектуальної власності); Висновки аудиторських перевірок; Висновки податкових перевірок; Висновки судових експертиз; Обсягів виготовлення, ціни та доходи від реалізації виробів, виготовлених з порушенням авторських прав на об`єкт права інтелектуальної власності (офіційні довідки), які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (Код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) з можливістю вилучення завірених належним чином їх копій.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її оголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції. Якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання копії судового рішення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення21.10.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу62256040
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей і документів, на підставі матеріалів кримінального провадження, зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за №12016100090009534 від 16 серпня 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 176 КК України

Судовий реєстр по справі —760/17467/16-к

Ухвала від 21.10.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 24.10.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 18.10.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні