Ухвала
від 31.10.2016 по справі 392/1550/15-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Апеляційний суд Кіровоградської області

№ провадження 22-ц/781/2108/16 Головуючий у суді І-ї інстанції Березій Ю. А.

Доповідач Чорнобривець О. С.

УХВАЛА

31.10.2016 року суддя Апеляційного суду Кіровоградської області Чорнобривець О.С., розглянувши матеріали апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард» на рішення Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 20 липня 2016 року, у справі за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард», треті особи Реєстраційна служба Маловисківського районного управління юстиції Кіровоградської області, Маловисківське районне управління юстиції Кіровоградської області про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки і скасування державної реєстрації,,-

ВСТАНОВИЛА:

ТОВ «СТОВ «Авангард» подало апеляційну скаргу на рішення Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 20 липня 2016 року, яким задоволений позов ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард», треті особи Реєстраційна служба Маловисківського районного управління юстиції Кіровоградської області, Маловисківське районне управління юстиції Кіровоградської області про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки і скасування державної реєстрації.

14 вересня 2016 року ухвалою Апеляційного суду Кіровоградської області апеляційну скаргу залишено без руху та надано п'ятиденний строк з дня отримання копії ухвали для усунення недоліків апеляційної скарги.

15 вересня 2016 року копії ухвали направлені на адреси заявника рекомендованими листами з повідомленням: у АДРЕСА_1; у АДРЕСА_4; представника ТОВ - ОСОБА_3 АДРЕСА_2.

Відповідно ч. 5 ст. 74 ЦПК України, у разі ненадання особами, які беруть участь у справі, інформації щодо їх адреси, судова повістка надсилається юридичним особам та фізичним особам - підприємцям - за адресою місцезнаходження (місця проживання), що зазначена в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців. У разі відсутності осіб, які беруть участь у справі, за такою адресою, вважається, що судовий виклик або судове повідомлення вручене їм належним чином.

В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців адреса ТОВ "СТОВ "Авангард" зазначена АДРЕСА_4

До суду повернулись конверти з відміткою: повернуто «за терміном зберігання», з м. Черкаси - «фірма вибула».

10 жовтня 2016 року Апеляційний суд Кіровоградської області повторно направив копію ухвали від 14 вересня 2016 року про залишення апеляційної скарги без руху, для виконання у встановлений термін на адресу ТОВ СТОВ «Авнгард» АДРЕСА_3.

Особи, які беруть участь у справі, а також свідки, експерти, спеціалісти і перекладачі можуть бути повідомлені або викликані в суд телеграмою, факсом чи за допомогою інших засобів зв'язку, які забезпечують фіксацію повідомлення або виклику ( ч.6 ст. 74 ЦПК України).

11 жовтня 2016 року представник ТОВ СТОВ «Авангард» - ОСОБА_3, яка представляє інтереси товариства на підставі доручення від 11 червня 2016 року, була повідомлена телефонограмою про залишення апеляційної скарги без руху та необхідність усунення її недоліків.

Повторно направлений конверт на адресу заявника у м. Кропивницькому повернувся з відміткою «за не запитом», що вказує на відсутність бажання особи, яка подала апеляційну скаргу отримувати копію ухвали суду.

Відповідно до ч.1 ст.77 ЦПК України, сторони та інші особи, які беруть участь у справі, зобов'язані повідомляти суд про зміну свого місця проживання (перебування, знаходження) або місцезнаходження під час провадження справи.

Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов'язки (ч.3 ст.27 ЦПК України)

Враховуючи вищевикладене, відповідно до ст. 121 ЦПК України, апеляційна скарга ТОВ СТОВ «Авангард» вважається неподаною та повертається.

У Х В А Л И Л А:

Апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард» на рішення Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 20 липня 2016 року вважати неподаною та повернути скаржнику.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення і може бути оскаржена до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ протягом 20 днів з дня набрання нею законної сили.

Суддя апеляційного суду

Кіровоградської області О.С. Чорнобривець

СудАпеляційний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення31.10.2016
Оприлюднено04.11.2016
Номер документу62399687
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —392/1550/15-ц

Ухвала від 31.10.2016

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Чорнобривець О. С.

Ухвала від 14.09.2016

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Чорнобривець О. С.

Рішення від 20.07.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Березій Ю. А.

Ухвала від 20.07.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Березій Ю. А.

Ухвала від 17.05.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Березій Ю. А.

Ухвала від 16.12.2015

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Березій Ю. А.

Рішення від 21.10.2015

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Березій Ю. А.

Ухвала від 23.09.2015

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Бугайченко Т. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні