Ухвала
від 03.11.2016 по справі 330/2076/16-ц
ЯКИМІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

iменем України

Справа № 330/2076/16-ц

2/330/743/2016

"03" листопада 2016 р. суддя Якимівського районного суду Запорізької області Гусарова В.В., перевіривши виконання вимог ст. ст. 118-121 ЦПК України по справі за позовною заявою Комунального закладу «Якимівський цент первинної медико - санітарної допомоги» до ОСОБА_1 про відшкодування збитку, заподіяного працівником при виконанні трудових обов'язків..

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовною заявою Комунального закладу «Якимівський цент первинної медико - санітарної допомоги» до ОСОБА_1 про відшкодування збитку, заподіяного працівником при виконанні трудових обов'язків.

Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 14.11.2016 року 09-00 годину за адресою: Запорізька обл., смт Якимівка, вул. Пушкіна.25. у складі суду: головуючий суддя Гусарова В.В., секретаря Саркісовой І.О.. Згідно до ст. 128 ЦПК України, відповідачі та треті особи, зацікавлені особи вправі подати в суд письмове заперечення проти позовної заяви. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.В. Гусарова

У відповідності до ст. 27. ЦПК України

особи, які беруть участь у справі, мають право ознайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішення, ухвал, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти клопотання, доводів і міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою, знайомитися з журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, оскаржувати рішення і ухвали суду, користуватися іншими процесуальними правами, встановленими законом.

Особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати усі наявні у них докази до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться - до початку розгляду справи по суті.

Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов'язки .

У відповідності до ст. 31 ЦПК України

Сторони мають рівні процесуальні права та обов'язки.

Крім прав та обов'язків, визначених у статті 27 цього Кодексу, позивач має право протягом усього часу розгляду справи збільшити або зменшити розмір позовних вимог, відмовитися від позову, а відповідач має право визнати позов повністю або частково. До початку розгляду судом справи по суті позивач має право шляхом подання письмової заяви змінити предмет або підставу позову, а відповідач - пред'явити зустрічний позов.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії цивільного процесу.

Кожна із сторін має право вимагати виконання судового рішення в частині, що стосується цієї сторони. Заявник та заінтересовані особи у справах окремого провадження мають права та обов'язки сторін, за винятками, встановленими у розділі 4 цього Кодексу

У відповідності до ст. 77 ЦПК України

Сторони та інші особи, які беруть участь у справі, зобов'язані повідомляти суд про зміну свого місця проживання (перебування, знаходження) або місцезнаходження під час провадження справи. У разі відсутності заяви про зміну місця проживання або місцезнаходження судова повістка надсилається на останню відому судові адресу і вважається доставленою, навіть якщо особа за цією адресою більше не проживає або не знаходиться.

Сторони та інші особи , які беруть участь у справі, зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що сторони та інші особи, які беруть участь у справі, не з'явилися в судове засідання без поважних причин

СудЯкимівський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення03.11.2016
Оприлюднено08.11.2016
Номер документу62444104
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —330/2076/16-ц

Рішення від 09.12.2016

Цивільне

Якимівський районний суд Запорізької області

Гусарова В. В.

Рішення від 09.12.2016

Цивільне

Якимівський районний суд Запорізької області

Гусарова В. В.

Ухвала від 03.11.2016

Цивільне

Якимівський районний суд Запорізької області

Гусарова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні