Ухвала
від 02.11.2016 по справі 392/2062/15-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Апеляційний суд Кіровоградської області

№ провадження 22-ц/781/2114/16 Головуючий у суді І-ї інстанції Кавун Т. В.

Доповідач Фомічов С. Є.

УХВАЛА

02.11.2016 року суддя Апеляційного суду Кіровоградської області Фомічов С.Є., розглянувши матеріали цивільної справи за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард» на рішення Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 04 серпня 2016 року у справі за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард» про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В :

Товариство з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард» подало апеляційну скаргу на рішення Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 04 серпня 2016 року, яким позов ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард» про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки задоволено.

Ухвалою Апеляційного суду Кіровоградської області від 15 вересня 2016 року апеляційну скаргу залишено без руху та запропоновано протягом п'яти днів з моменту отримання ухвали усунути вказані недоліки апеляційної скарги, а саме: сплатити судовий збір у розмірі 535 грн. 92 коп., надати належним чином оформлену апеляційну скаргу у якій зазначити:

- повну і точну назву всіх осіб, які беруть участь у справі, їх місце проживання або місцезнаходження;

- додати до апеляційної скарги її копії в кількості примірників відповідно до кількості осіб, що беруть участь у справі.

Також запропоновано заявнику надати відомості щодо дати отримання судового рішення.

Роз'яснено, що в разі невиконання вимог ухвали суду апеляційна скарга буде вважатись неподаною та повернута заявнику.

Як вбачається із матеріалів справи копія ухвали суду була направлена на адреси заявника рекомендованим листом, а саме: АДРЕСА_2, в АДРЕСА_3, АДРЕСА_1, АДРЕСА_4, які зазначені у матеріалах справи та в апеляційній скарзі.

До Апеляційного суду Кіровоградської області були повернуті конверти із копіями ухвали Апеляційного суду про залишення апеляційної скарги без руху від 15.09.2016 року із зазначенням причини повернення «за закінченням терміну зберігання» та з відмітками за зазначеною адресою «СТОВ «Авангард» не має», що підтверджується зворотніми повідомленнями (а.с.73-76).

Відповідно до п.1 ст. 77 ЦПК України сторони та інші особи, які беруть участь у справі, зобов'язані повідомляти суд про зміну свого місця проживання (перебування, знаходження) або місцезнаходження під час провадження справи. У разі відсутності заяви про зміну місця проживання або місцезнаходження судова повістка надсилається на останню відому судові адресу і вважається доставлено, навіть якщо особа за цією адресою більше не знаходиться.

Апеляційним судом було здійснено всі заходи для вручення відповідачу копії ухвали від 15.09.2016 року про залишення апеляційної скарги без руху. Станом на теперішній час недоліки, зазначені в ухвалі суду від 15.09.2016 року ТОВ «СТОВ «Авангард» не усунуті. У зв'язку з чим є підстави для визнання апеляційної скарги неподаною та повернення її заявникові.

Відповідно до ст.ст.121, 297 ЦПК України в разі невиконання ухвали суду про залишення скарги без руху та усунення недоліків у встановлений строк, апеляційна скарга вважається неподаною і повертається особі, яка її подала

Керуючись ст.ст.121, 297 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю «Авангард» на рішення Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 04 серпня 2016 року, яким задоволено позов ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ «Авангард» про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, вважати неподаною та повернути заявникові.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту її проголошення та може бути оскаржена в касаційному порядку до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ протягом двадцяти днів з дня набрання нею законної сили.

Суддя Апеляційного суду

Кіровоградської області С.Є. Фомічов

СудАпеляційний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення02.11.2016
Оприлюднено08.11.2016
Номер документу62459866
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —392/2062/15-ц

Ухвала від 02.11.2016

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Фомічов С. Є.

Ухвала від 15.09.2016

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Фомічов С. Є.

Рішення від 04.08.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 04.08.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Рішення від 04.08.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 04.05.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 18.12.2015

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні