Ухвала
від 07.11.2016 по справі 462/5834/16-ц
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/5834/16-ц

УХВАЛА

07 листопада 2016 року м.Львів

суддя Залізничного районного суду м. Львова Кирилюк А.І., розглянувши позовну заяву ТзОВ «ТЕЛЛУС КАПІТАЛ» до ОСОБА_1, Спільне Українсько-Польське підприємство у формі ТзОВ «ГЕРМЕС-Україна», ОСОБА_2 про визнання недійсним правочинів,

встановив:

Позивач звернувся до суду з позовом, у якому просить визнати недійсною довіреність від 22 квітня 2008 року, визнати недійсним договір купівлі продажу приміщення промислового корпусу від 23 жовтня 2008 року та визнати за позивачем право власності на приміщення промислового комплексу № 2, за адресою: м. Львів, вул. Патона, 1.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 119 - 120 ЦПК України.

Керуючись ст. ст. 11, 122 ЦПК України,

ухвалив:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ТзОВ «ТЕЛЛУС КАПІТАЛ» до ОСОБА_1, Спільне Українсько-Польське підприємство у формі ТзОВ «ГЕРМЕС-Україна», ОСОБА_2 про визнання недійсним правочинів.

Призначити судове засідання на 14 год. 10 хв. 11 січня 2017 р.

Направити відповідачеві копію позовної заяви запропонувати подати у строк до 10 жовтня 2016 р. письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Згідно з ч.1 ст. 27 ЦПК України особи, які беруть участь у справі, мають право знайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішень, ухвал, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою, знайомитися з журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, оскаржувати рішення і ухвали суду, користуватися іншими процесуальними правами, встановленими законом.

Відповідно до ч. 2 ст. 27 ЦПК України особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати усі наявні у них докази до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться - до початку розгляду справи по суті.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій її частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: / підпис /

З оригіналом згідно.

Суддя: А.І. Кирилюк

Дата ухвалення рішення07.11.2016
Оприлюднено10.11.2016
Номер документу62513735
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним правочинів

Судовий реєстр по справі —462/5834/16-ц

Рішення від 04.12.2017

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Кирилюк А. І.

Рішення від 04.12.2017

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Кирилюк А. І.

Ухвала від 07.11.2016

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Кирилюк А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні