Ухвала
від 07.11.2016 по справі 2а-6058/10/0470
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

копія ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА

07 листопада 2016 р. Справа № 2а-6058/10/0470 Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Олійника В.М. розглянувши у письмовому провадженні заявуСинельниківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в м. Синельникове Дніпропетровської області до державної спеціалізованої фірми "Тепломонтаж" про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 15 червня 2010 року позовні вимоги управління Пенсійного фонду України в м. Синельникове Дніпропетровської області були задоволені та вирішено стягнути з державної спеціалізованої фірми "Тепломонтаж" заборгованість зі сплати відшкодування на виплату та доставку пільгових пенсій за списком №2 у сумі 8 595,53 грн.

Постанова Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 15 червня 2010 року набрала законної сили 22 листопада 2011 року.

25 жовтня 2016 року на адресу суду від представника Синельниківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області надійшла заява про заміну сторони виконавчого провадження в якій останній просить замінити сторону у виконавчому провадженні за виконавчим листом № 2а-6058/10/0470, а саме замінити стягувача з управління Пенсійного фонду України в м. Синельникове Дніпропетровської області на Синельниківське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.

Заява обгрунтована реорганізацією органів Пенсійного фонду відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 року №1055.

Представник заявника просив розглянути заяву у письмовому провадженні.

Судом було направлено на адресу відповідача повістку про розгляд заяви про заміну сторони виконавчого провадження. Однак конверт повернувся на адресу суду з відміткою відділення Укрпошти "за закінченням терміну зберігання".

Згідно зі ст. 35 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач є належно повідомлений про розгляд заяви Дніпропетровським окружним адміністративним судом.

Відповідно до ч.6 ст.128 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Враховуючи вищевказане, суд ухвалив розглянути заяву в порядку письмового провадження.

Відповідно до ст. 264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку, що заява Синельниківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження - підлягає задоволенню.

Керуючись ст. ст. 165, 264 КАС України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву Синельниківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження - задовольнити.

Замінити сторону у виконавчому провадженні за виконавчим листом № 2а-6058/10/0470, а саме замінити стягувача з управління Пенсійного фонду України в м.Синельникове Дніпропетровської області на Синельниківське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили відповідно до вимог ст. 254 КАС України та може бути оскаржена в порядку та строки, передбачені ст. 186 КАС України, до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд.

Суддя (підпис) Ухвала не набрала законної сили 07 листопада 2016 року Суддя З оригіналом згідно Суддя В.М. Олійник В.М. Олійник В.М. Олійник

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.11.2016
Оприлюднено15.11.2016
Номер документу62652089
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6058/10/0470

Ухвала від 05.03.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

Ухвала від 02.03.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

Ухвала від 02.02.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

Ухвала від 23.11.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

Ухвала від 07.11.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Олійник Віктор Миколайович

Ухвала від 27.05.2010

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

Постанова від 22.06.2010

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

Постанова від 22.06.2010

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні