Постанова
від 29.03.2011 по справі 4-778/11
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 4-778/11

П О С Т А Н О В А

28 березня 2011 року суддя Галицького районного суду м.Львова Ванівський О.М., з участю прокурора Дрозюк М.В., розглянувши подання начальника ВСУ ГУМВСУ у Львівській області ОСОБА_1 про надання згоди на проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю,

в с т а н о в и в :

Старшим слідчим в ОВС СУ ГУМВСУ України у Львівській області ОСОБА_2 порушена кримінальна справа за ч.3 ст.190 КК України.

Начальник ВСУ ГУМВСУ у Львівській області ОСОБА_1 звернувся в суд з поданням, погодженим першим заступником прокурора Львівської області про надання дозволу на проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю у АТ «Ерсте Банк»Львівське міжрегіональне управління, якого знаходиться в м.Львові по вул.. Й.Сліпого, 7.

Заслухавши пояснення начальника відділу, думку прокурора на підтримання подання, вивчивши матеріали кримінальної справи № 141-3097, вважаю, що дане подання підлягає задоволенню.

Суд приходить до даного висновку на підставі того, що згідно ст.178 КПК України виїмка проводиться у випадках, коли є точні дані, що предмети чи документи, які мають значення для встановлення істини по справі, знаходяться в певної особи чи в певному місці. Відповідно до ч.3 ст.178 КПК України виїмка документів, що становлять державну та/або банківську таємницю, проводиться тільки за вмотивованою постановою судді і в порядку, погодженому з керівником відповідної банківської установи.

Приймаючи до уваги, що є точні дані, що вказана інформація, яка має важливе значення для встановлення істини та документування протиправної діяльності причетних до можливого скоєння злочину осіб, тому вважаю за можливе надати згоду на проведення примусової виїмки даних документів, в порядку, погодженому з керівником даної установи, з мотивів, викладених у поданні та встановлених судом.

Керуючись ст.178, 187-1 КПК України, суддя, -

п о с т а н о в и в :

подання начальника ВСУ ГУМВСУ у Львівській області ОСОБА_1 -задоволити.

Надати згоду на проведення виїмки у АТ «Ерсте Банк»Львівське міжрегіональне управління, якого знаходиться в м.Львові по вул.. Й.Сліпого, 7. наступних документів, що становлять банківську таємницю:

- матеріалів кредитних справ за кредитним договором, укладеними за період 2006-2011 років між вказаним банком та ОСОБА_3 ( ід.код. НОМЕР_1), в оригіналах, в повному обсязі, в тому числі документів, що стали підставою для укладення кредитних договорів; кредитних договорів; договорів застави та іпотеки; документів щодо перевірки предмету застави (іпотеки); протоколів засідання кредитного комітету банківської установи; документів щодо видачі та використання кредитних коштів, а також підтверджуючихї ( касових) документів стосовно погашення зазначених кредитів; відсотків та комісії, переписки між банківською установою та позичальником, поручителем за кредитом; інформацію про погашення кредитів із зазначенням дат та сум сплат за ними;

- інформації про стан заборгованості по кредитах наданих АТ «Ерсте Банк»ОСОБА_3

Постанова суду оскарженню не підлягає.

Суддя О.М.Ванівський

Дата ухвалення рішення29.03.2011
Оприлюднено16.11.2016
Номер документу62660545
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-778/11

Постанова від 16.02.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Постанова від 29.03.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Ванівський О. М.

Постанова від 01.06.2011

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Губко А. О.

Постанова від 19.09.2011

Кримінальне

Комсомольський районний суд м.Херсона

Дзиговський Ю. В.

Постанова від 09.04.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Журба С. О.

Постанова від 26.09.2011

Кримінальне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Чуприна А. П.

Постанова від 01.03.2012

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Косик Л. Г.

Постанова від 30.06.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Федченко(Павленко) І. М.

Постанова від 25.06.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Федченко(Павленко) І. М.

Постанова від 16.09.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Кореняк В. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні