Ухвала
від 17.11.2016 по справі 818/1552/16
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                                                          

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

17 листопада 2016 р.                                                                       Справа №818/1552/16

Суддя Сумського окружного адміністративного суду Соколов В.М., перевіривши матеріали адміністративного позову Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області до виробничо-торгівельного колективного підприємства "Роменський меблевий комбінат" про застосування заходів реагування,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області , звернувся до Сумського окружного адміністративного суду з позовною заявою до виробничо-торгівельного колективного підприємства "Роменський меблевий комбінат" про застосування заходів реагування у вигляді часткового зупинення роботи виробничо- торгівельного колективного підприємства "Ромєнський меблевий комбінат", яке зареєстроване за адресою: 42000, Сумська область, м Ромни, 1-й провулок бул. Свободи (стара назва Жовтневої революції), 10, а саме: повне зупинення роботи складу матеріалів та сировини виробничо-торгівельного колективного підприємства "Ромєнський меблевий комбінат", яке зареєстроване за адресою: 42000, Сумська область, м. Ромни, 1-й провулок бул. Свободи (стара назва Жовтневої революції), 10 до повного усунення порушень вимог нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки, виявлених під час перевірки, а саме пунктів 2-7 порушень, розділу порушень "Склад матеріалів та сировини" Акту № 581 від 10.11.2016.

Разом з позовною заявою подана заява про відстрочення сплати судового збору.

Адміністративний позов відповідає вимогам статей 105, 106, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до ч. 1 ст. 8 Закону України "Про судовий збір" враховуючи майновий стан сторони, суд може своєю ухвалою відстрочити або розстрочити сплату судового збору на певний строк, але не довше ніж до ухвалення судового рішення у справі.

З огляду на зазначене, перешкоди для прийняття позовної заяви та відкриття скороченого провадження по справі Сумським окружним адміністративним судом відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст. 8 Закону України "Про судовий збір", ст.ст. 88, 106, 107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Відстрочити позивачу сплату судового збору до ухвалення судового рішення у справі.

2. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі №818/1552/16 за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області до виробничо-торгівельного колективного підприємства "Роменський меблевий комбінат" про застосування заходів реагування (Номер категорії справи 5.1.2)

3. Відповідачу надати до канцелярії Сумського окружного адміністративного суду особисто або поштою письмові заперечення проти позову та докази, якими вони обґрунтовуються або заяву про визнання позову у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали та копій документів.

4. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки.

5. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                   В.М. Соколов

                                                                                          

СудСумський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.11.2016
Оприлюднено23.11.2016
Номер документу62807718
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —818/1552/16

Постанова від 05.12.2016

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Ухвала від 17.11.2016

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні