Ухвала
від 22.11.2016 по справі 803/1624/16
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

22 листопада 2016 року Справа № 803/1624/16

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого-судді Денисюка Р.С.,

розглянувши в порядку письмового провадження в місті Луцьку клопотання про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Ковельський хлібокомбінат» до Управління Держпраці у Волинській області, заступника начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Гані Н.В. про визнання протиправним та скасування припису,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ковельський хлібокомбінат» звернулося з позовом до Управління Держпраці у Волинській області, заступника начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Гані Н.В. про визнання протиправним та скасування припису від 30.09.2016 року № 04-0012/343-262.

22.11.2016 року до судового розгляду справи від позивача та відповідача Управління Держпраці у Волинській області надійшли клопотання про зупинення провадження в адміністративній справі. Позивач просив надати їм час для примирення до 05 грудня 2016 року.

Відповідач заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Ганя Н.В. в судове засідання не прибула, не повідомила суд про причини неприбуття, при цьому належним чином була повідомлена про дату, час та місце судового розгляду.

З урахуванням вимог частини першої статті 41, частини шостої статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), розгляд зазначеного клопотання проведено в порядку письмового провадження, без фіксування адміністративного процесу технічними засобами.

Дослідивши письмові докази, суд приходить до висновку, що клопотання про зупинення провадження у справі підлягає до задоволення.

Відповідно до пункту 4 частини першої статті 156 Кодексу адміністративного судочинства суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Оскільки, позивачем та відповідачем подано клопотання про надання їм часу для примирення, тому суд вважає за необхідне провадження у даній справі зупинити до 05.12.2016 року.

Керуючись частиною першою статті 41, частиною шостою статті 128, пунктом 4 частини першої статті 156, статтею 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання про зупинення провадження у справі задовольнити.

Провадження у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Ковельський хлібокомбінат» до Управління Держпраці у Волинській області, заступника начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Гані Н.В. про визнання протиправним та скасування припису, зупинити.

Надати сторонам час для примирення до 05 грудня 2016 року.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку повністю або частково шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду через Волинський окружний адміністративний суд. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Львівського апеляційного адміністративного суду.

Головуючий Р.С. Денисюк

Дата ухвалення рішення22.11.2016
Оприлюднено25.11.2016
Номер документу62883978
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування припису

Судовий реєстр по справі —803/1624/16

Ухвала від 12.12.2016

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Денисюк Руслан Степанович

Ухвала від 05.12.2016

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Денисюк Руслан Степанович

Ухвала від 05.12.2016

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Денисюк Руслан Степанович

Ухвала від 22.11.2016

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Денисюк Руслан Степанович

Ухвала від 09.11.2016

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Денисюк Руслан Степанович

Ухвала від 09.11.2016

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Денисюк Руслан Степанович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні