Ухвала
від 28.11.2016 по справі 822/2363/16
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 822/2363/16

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

28 листопада 2016 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Майстер П.М., ознайомившись з позовною заявою Комунального підприємства "Відродження" до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання протиправними та зобов'язання вчинити дії, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся в суд з позовом до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання протиправними та зобов'язання вчинити дії.

Згідно п.3 ч.1 ст.107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Нормами ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України визначені вимоги щодо позовної заяви, зокрема п.2, п.3 ч.1 - у позовній заяві зазначаються ім'я (найменування) позивача, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є; ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі.

В силу ч.3 ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України, до позовної заяви додається також документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати.

Згідно ч.1 ст.4 Закону України "Про судовий збір" від 08.07.2011 №3674-VI в редакції, що набрала чинності з 01.09.2015 (далі - Закон №3674-VI), судовий збір справляється у відповідному розмірі від мінімальної заробітної плати у місячному розмірі, встановленої законом на 1 січня календарного року, в якому відповідна заява або скарга подається до суду, - у відсотковому співвідношенні до ціни позову та у фіксованому розмірі.

Відповідно до пп.1 п.3 ч.2 ст.4 Закону України "Про судовий збір" за подання до адміністративного суду адміністративного позову немайнового характеру, який подано суб'єктом владних повноважень, юридичною особою або фізичною особою підприємцем ставка судового збору становить 1 розмір мінімальної заробітної плати.

Статтею 8 Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" передбачено, що розмір мінімальної заробітної плати з 01.01.2016 року встановлено у розмірі 1 378 грн..

Оглядом адміністративного позову та доданих до нього матеріалів, встановлено, що до позовної заяви додано квитанцію №0.0.656517650.1 від 21 листопада 2016 року про сплату судового збору в розмірі 1378,00 грн..

Предметом даного позову є вимоги немайнового характеру. При цьому відповідно до змісту позовних вимог, позивачем заявлено 2 немайнові вимоги. Отже, за подання до адміністративного суду даного позову ставка судового збору становить 2756,00 грн..

При подачі позову в Хмельницький окружний адміністративний суд судовий збір належить перераховувати за наступними реквізитами: отримувач коштів - УК у м.Хмельницькому/м.Хмельницький/22030001; код отримувача (код за ЄДРПОУ) - 38045529; рахунок отримувача - 31217206784002; банк отримувача - ГУ ДКСУ у Хмельницькій області; код банку отримувача - 815013; *;101; (код клієнта за ЄДРПОУ для юридичних осіб (доповнюється зліва нулями до восьми цифр, якщо значущих цифр менше 8), реєстраційний номер облікової картки платника податків - фізичної особи (завжди має 10 цифр); Судовий збір, за позовом (ПІБ чи назва установи, організації позивача), Хмельницький окружний адміністративний суд (назва суду, де розглядається справа).

Крім того, у позовній заяві не зазначено номеру засобу зв'язку, адреси електронної пошти позивача, якщо такі є, адреси електронної пошти відповідача, якщо така відома.

Відповідно до ст.108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

За таких обставин адміністративний позов належить залишити без руху. Вказані недоліки повинні бути усунені позивачем протягом семи днів з дня отримання даної ухвали шляхом подання доказів сплати судового збору в розмірі, встановленому Законом України "Про судовий збір", зазначення у позовній заяві номеру засобу зв'язку, адреси електронної пошти позивача, якщо такі є, адреси електронної пошти відповідача, якщо така відома.

Керуючись статтями 106, 108 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Комунального підприємства "Відродження" до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання протиправними та зобов'язання вчинити дії, залишити без руху.

Позивачу надати докази сплати судового збору в розмірі, встановленому Законом України "Про судовий збір".

Зазначити у позовній заяві номер засобу зв'язку, адресу електронної пошти позивача, якщо такі є, адресу електронної пошти відповідача, якщо така відома.

Вказані недоліки повинні бути усунені позивачем протягом семи днів з дня отримання копії даної ухвали.

Ухвала суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 254 КАС України.

Суддя /підпис/ "Згідно з оригіналом" Суддя П.М. Майстер

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.11.2016
Оприлюднено01.12.2016
Номер документу62987574
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —822/2363/16

Постанова від 12.01.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

Ухвала від 14.12.2016

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

Ухвала від 28.11.2016

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні