Ухвала
від 09.11.2016 по справі 522/10183/16-к
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/10183/16-к

Провадження № 1-«кс»/522/20453/16

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 листопада 2016 року м. Одеса

Слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , за участю прокурора ОСОБА_2 , розглянувши клопотання ст. слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погодженого із прокурором прокуратури Одеської області ОСОБА_2 , про надання тимчасового доступу до речей та документів, у кримінальному провадженні зареєстрованому в ЄРДР за №42016160000000432 від. 03.06.2016 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 191 ч. 5 КК України,, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Одеській області здійснюється досудове слідство у кримінальному проваджені № 42016160000000432 від. 03.06.2016 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Досудовим слідством встановлено, що ОСОБА_4 . Наказом №3-К від 03.02.2014 призначено на посаду Голови Правління Публічного акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ЄДРПОУ НОМЕР_1 АДРЕСА_1 (надалі за текстом ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » або Товариство).

Згідно Статуту ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » затвердженого позачерговими зборами акціонерів Товариства 31.01.2014 до повноважень Голови Правління віднесено, зокрема:

- без довіреності діяти від імені Товариства, відповідно до рішень Правління Товариства, в тому числі представляти інтереси Товариства у відносинах з усіма без винятку органами державної ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та до їх кола належали, серед інших: влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, а також у відносинах з фізичними та юридичними особами, приймати рішення про вчинення правочинів (укладання договорів), що вчиняються Товариством, окрім правочинів, вчинення яких потребує прийняття рішення Загальними зборами або Наглядовою Радою Товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов`язкові для виконання всіма працівниками Товариства;

- розподіляти обов`язки між членами Товариства та керівниками структурних підрозділів Товариства

- приймати та звільняти працівників Товариства, застосовувати до них заходи заохочення та стягнення, визначати сферу компетенції, права і відповідальність працівників Товариства; приймати будь які кадрові рішення щодо працівників Товариства.

Тобто відповідно до примітки 1 до ст. 364 КК України, ОСОБА_4 виконуючи функції Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 фактичного управління підприємством здійснює організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функцій, тобто є службовою особою.

У невстановлений на даному етапі слідства час у ОСОБА_4 виник злочинний умисел спрямований на протиправне збагачення за рахунок активів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». На реалізацію цього злочинного умислу ОСОБА_4 розробив злочинний план, згідно якого передбачалося укладення угод з продажу нерухомого майна Товариства стороннім господарюючим суб`єктам за заниженими цінами, або шляхом підписання угод, які не передбачали здійснення фактичної оплати за ними, з одночасною відмовою, на користь цих господарюючих суб`єктів, від права користування земельною ділянкою.

Розуміючи, що його повноважень, як Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », недостатньо для самостійної реалізації розробленого злочинного плану по особистому збагаченню з використанням службових повноважень, через те, що будь які правочини від імені ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », згідно вимог Статуту Товариства, можуть бути вчинені виключно на виконання рішень Правління Товариства, а також розуміючи, що інші члени Правління не підуть на вчинення протизаконних дій, а у разі повідомлення їм про свої на міри він може бути викритий, ОСОБА_4 вирішив залучити до його реалізації сторонніх осіб, але які мали реальну можливість сприяти ОСОБА_4 в реалізації цього злочинного плану.

У невстановлений на даному етапі слідства час на початку 2015 року ОСОБА_4 повідомив деталі розробленого ним злочинного плану зі збагачення за рахунок Товариства невстановленим на даному етапі особам, які погодились з розробленим злочинним планом та надали свою згоду ну участь у ньому розподіливши при цьому ролі. Кожний з співучасників повинен був виконувати певні дії для досягнення злочинного результату, та узгодили механізм координування своїх зусиль для досягнення результату, який охоплювався єдиним злочинним умислом, ролі яких полягали в наступному.

ОСОБА_4 шляхом використання підробленого невстановленими особами документу, дотримуючись злочинного плану з корисних мотивів необхідно було звернувся з відповідним позовом до суду з метою поновлення за судовим рішенням на посаду Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Після поновлення на посаді Голови Правління Товариства та набуття незаконно відповідних службових повноважень, ОСОБА_4 , на виконання своєї ролі в реалізації спільного з невстановленими особами злочинного плану, не доводячи до відома жодного працівника Товариства про своє поновлення та використовуючи повноваження службової особи Товариства, необхідно було вчинити в стислий термін низьку угод, з метою продажу активів Товариства на підприємства, підконтрольні невстановленим особам.

Одночасно відповідно до ролі невстановлених на даному етапі осіб, їм необхідно було підшукати підприємство, яке виступило покупцем активів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та здійснити інші корегувальні дії.

Після доведення до кожного з учасників деталей розробленого злочинного плану та остаточного розподілу ролей, ОСОБА_4 та невстановлені особи приступили до виконання своїх ролей.

Так, невстановлені на даному етапі особи виготовили офіційний документ - Угоду про припинення договору від 03.02.2014, яка була датована 25.02.2015 в яку внесли завідомо неправдиві відомості, які передбачали зворотне поновлення ОСОБА_4 на посаді Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » у разі не дотримання ПАТ " ІНФОРМАЦІЯ_2 ", до якого переводився ОСОБА_4 умов розміру заробітної плати, яку останній отримував, працюючи на ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». При цьому, в цієї підробленій угоді були зазначені завідомо неправдиві відомості про те, що у разі такого недотримання, перевід ОСОБА_4 вважається незаконним. При цьому, невстановлені особи підробили та відобразили печатку ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » і підпис Голови Наглядової Ради ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_5 , після чого вказаний підроблений документ підписав особисто ОСОБА_4 .

Після виконання вказаних дій, дотримуючись розробленого злочинного плану ОСОБА_4 , 16.05.2016 подано позовну заяву до Приморського районного суду м. Одеса, про визнання незаконним переведення і поновлення на роботі на посаді Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Розуміючи, що у разі прибуття повноважних представників ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » в судове засідання з розгляду трудового спору ОСОБА_4 та невстановлені особи можуть бути викрити, а їх спільний злочинний план буде зірвано, останній вирішив вчинити певні дії з метою розгляду справи в найкоротший термін, та без належного повідомлення про судовий розгляд з приводу трудового спору ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

У зв`язку з чим разом з позовною заявою ОСОБА_4 про поновлення на його роботі, яка була подана до суду 16.05.2016, останній подав клопотання про призначення розгляду справи на 24.06.2016, мотивуючи його необхідністю терміново виїхати за кордон. На підставі вказаного клопотання судовий розгляд справи призначено вже на24.05.2016.Прицьому, ОСОБА_4 , дотримуючись свого злочинного плану умовив невстановлених на даному етапі слідства співробітників суду, замість направлення ухвали про відкриття провадження по справі на адресу ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », віддати вказану ухвалу особисто під розписку ОСОБА_4 для нібито передачі її ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». Виконавши, таким чином, всі необхідні та достатні дії для того, щоб унеможливити присутність в судовому засіданні повноважних представників ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Далі, з метою надання своїм діям офіційності ОСОБА_4 залучив до свого злочинного плану особу яка не була обізнана про істини наміри останнього, та користуючись своїм авторитетом, службовими повноваженнями наказав своєму знайомому працівнику ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_6 , виступити представником інтересів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на підставі довіреності від 28.11.2014 та заперечити проти задоволення вимог ОСОБА_4 у суді, що останній і виконав.

24.05.2014 суддя Приморського районного суду м. Одеси виніс ухвалу, якою поновив ОСОБА_4 на посаді Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». Відповідно до постановленого рішення поновлення на посаді, Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_4 необхідно здійснити шляхом внесення відповідного запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Ухвалюючи судове рішення про поновлення ОСОБА_4 на посаді Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » суддя спирався на заздалегідь підготовлений ОСОБА_4 та невстановленими особами підроблений документ - Угоду про припинення договору від 03.02.2014, яка датована 25.02.2015.

Таким чином, після отримання судового рішення про поновлення на роботі, ОСОБА_4 виконав всі підготовчі дії по заволодінню майном ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », згідно із злочинним планом.

Тим часом невстановлені особи на виконання своєї ролі в спільному з ОСОБА_4 злочинному плані, з метою підшукування підприємства, яке може бути задіяно в протиправному заволодінні майном ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » звернулись до засновника та директора ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_3 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 , місцезнаходженням АДРЕСА_2 ), ОСОБА_7 , який одночасно працює на посаді начальника служби безпеки ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_4 ". Якому довели до відома інформацію про необхідність здійснити купівлю активів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », на що ОСОБА_7 погодився.

Таким чином, невстановлені особи також виконали всі необхідні та можливі дії для вчинення злочину, та які були обумовлені їх роллю в злочинному плані.

Далі, отримавши у володіння рішення

ІНФОРМАЦІЯ_5 про поновлення ОСОБА_4 на посаді шляхом внесення відповідного запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань співучасники заздалегідь розробленого злочинного плану звернулися до приватного нотаріуса Київського міського округу ОСОБА_8 (номер свідоцтва 6354) з вимогою внести відповідний запис у Реєстр.

26.05.2016 нотаріусом ОСОБА_8 , внесені відповідні записи в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Внаслідок таких дій нотаріуса ОСОБА_8 , ОСОБА_4 здобув з 26.05.2016 року службові повноваження Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », обумовлені Статутом Товариства та отримав право вчиняти від імені Товариства правочини на виконання рішень Правління Товариства.

З метою маскування своєї причетності до розкрадання майна ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ОСОБА_4 вирішив залучити до участі в злочинному плані привласнення майна необізнану про істини наміри особу ОСОБА_9 , колишнього працівника ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », якому надав довіреність на відчуження майна Товариства в день свого поновлення на посаді.

Також до злочинної схеми розробленої ОСОБА_4 , невстановленими особами залучено особу ОСОБА_10 який не обізнаний про істини наміри останніх який прийняв участь у ланцюжку протиправних перепродажів майна ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » з метою надання йому статусу доброчесного покупця.

Так, ОСОБА_9 , виконуючи інструкції та вказівки ОСОБА_4 , який використовував для цього свої службові повноваження Голови Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », вчинив продаж майна ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » за довіреністю, наданої останнім, на користь ОСОБА_10 . При цьому в порушення Статуту та Положення про Наглядову раду ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » такий продаж вчинено без відповідного рішення Правління ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Згідно договору купівлі продажу ОСОБА_4 діючи на підставі Статуту здійснив відчуження майна ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , що складається з будівель та споруд виробничої бази (будівлі адміністративно-побутового корпусу, А загальною площею 954 м2; будівлі виробничого корпусу (АЦ), Б загальною площею 1162,3 м2; будівлі для зберігання вапна (у складі БСУ),Д загальною площею 101,5 м2; будівлі цеху РМЦ, Л загальної площею 261,8 м2; будівлі ТП-4037, Р загальною площею 22,5 м2; деревообробного цеху (ДОЦ), С загальною площею 606,4 м2; будівлі котельної, Т загальною площею 59,3 м2; будівлі прохідної лабораторії, електроділянки та охорони, Ч, будівлі спостережного посту № 2, Є загальною площею 5,8 м2; залізобетонної огорожі, 1; полігону № 1,2; полігону № 2,3; майданчику для зберігання металобрухту, 8,9; еталонного майданчику, 11; підвищеного путі для розвантажування вагонів; 22,23,24; воріт, 15,16,17,18,19, підкранової колії 25,30,31; труди котельні, 29, І мощення) загальною площею 3454,3 м2 за загальну суму 1164000,00 грн.. Відповідно до звіту про оцінку

№ RS27-160516-001 від 16.05.2016 проведеного ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » ринкова вартість вказаного майна складає 967204, 00 грн.

Грошові кошти отримані внаслідок купівлі продажу вказаного майна на рахунок ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » не надходили.

В той же день 26.05.2016 ОСОБА_9 , вчинив продаж придбаного майна ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » громадянину ОСОБА_10

Громадянин ОСОБА_10 , в свою чергу, в цей же день, тобто 26.05.2016, продав майно ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » заздалегідь підшуканому та визначеному співучасниками злочину товариству - ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 ».

Після вчинення останнього продажу в сконструйованому для прикриття своєї злочинної діяльності ланцюжку перепродажів майна ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », співучасники злочину невстановлені особи та ОСОБА_4 отримали реальну можливість розпорядження вилученим із володіння ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » майном.

Крім того, завершуючи спільний злочинний план по заволодінню майном ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та земельною ділянкою, на якій дане майно розташоване, ОСОБА_4 в порушення Статуту та Положення про Наглядову раду ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » особисто, як Головою Правління Товариства, починаючи з 26.05.2016 подав до ІНФОРМАЦІЯ_7 документи щодо припинення права Товариства на користування трьома земельними ділянками у м. Чорноморськ.

Таким чином ОСОБА_4 , зловживаючи своїми повноваженнями Голови Правління Товариства, з виключною метою отримання неправомірної вигоди для себе вчинив дії, які завдали шкоди інтересам Товариства.

Згідно проведеної судової оціночно-будівельної експертизи

№ 3280/4865/4866/24 від 12.10.2016 ринкова вартість майна ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , що складається з будівель та споруд виробничої бази (будівлі адміністративно-побутового корпусу, А загальною площею 954 м2; будівлі виробничого корпусу (АЦ), Б загальною площею 1162,3 м2; будівлі для зберігання вапна (у складі БСУ),Д загальною площею 101,5 м2; будівлі цеху РМЦ, Л загальної площею 261,8 м2; будівлі ТП-4037, Р загальною площею 22,5 м2; деревообробного цеху (ДОЦ), С загальною площею 606,4 м2; будівлі котельної, Т загальною площею 59,3 м2; будівлі прохідної лабораторії, електроділянки та охорони, Ч, будівлі спостережного посту № 2, Є загальною площею 5,8 м2; залізобетонної огорожі, 1; полігону № 1,2; полігону № 2,3; майданчику для зберігання металобрухту, 8,9; еталонного майданчику, 11; підвищеного путі для розвантажування вагонів; 22,23,24; воріт, 15,16,17,18,19, підкранової колії 25,30,31; труди котельні, 29, І мощення) загальною площею 3454,3 м2 станом на 16.05.2016 становить 63630 438 грн.

Крім того, відповідно до проведеної експертизи звіт № RS27-160516-001 проведеного ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » про оцінку майно ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , що складається з будівель та споруд виробничої бази загальною площею 3454,3 м2 не відповідає вимогам нормативно правових актів з оцінки майна, є неякісним і не може бути використаний.

Вказані умисні дії ОСОБА_4 фактично призвели до незаконного заволодіння майном належним ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на загальну суму 63630 438 грн.

07.09.2016 на адресу Чорноморської міської ради слідчим СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 направлено запит щодо надання копій заяв ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_4 чи інших осіб до ІНФОРМАЦІЯ_7 щодо зміни орендаря наступних земельних ділянок, які знаходяться у користуванні в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »:

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0283, загальною площею 0.08 га;

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0285, загальною площею 5.8887 га;

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0284, загальною площею 0.483 га;

19.09.2016 ІНФОРМАЦІЯ_8 надіслано відповідь щодо відмови в наданні копій затребуваних документів, так як відповідно до частини 1 статті 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей та документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом вилучити їх.

Крім цього, в вищезазначеній відповіді вказано, що 10.06.2016 на адресу ІНФОРМАЦІЯ_9 надійшли заяви від ОСОБА_4 та від ОСОБА_7 з пропозицією: видати рішення про передачу земельних ділянок з вищезазначеними кадастровими номерами в оренду на 49 років.

Листом від 22.06.2016 виконавчими органами ІНФОРМАЦІЯ_7 було відмовлено у вищезазначеному проханні.

У судовому засіданні прокурор підтримав клопотання та просив його задовольнити з наведених підстав, та довів наявність достатніх підстав вважати, що виклик особи у якої знаходиться зазначена інформація, може мати негативні наслідки.

Заслухавши думку прокурора також дослідивши надані матеріали, якими обґрунтовано доводи клопотання, приходжу до висновку, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 160 КПК України сторони кримінального провадження мають право звернутися до слідчого судді під час досудового провадження із клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, які мають значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні, у випадку можливості використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та у разі неможливості іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а також у випадку подання клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Наявні у кримінальному провадженні матеріали дають достатні підстави вважати, що на теперішній час в органу досудового розслідування виникла необхідність отримання оригіналів заяв, а також доданих до них документів, які надавалися ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_4 , ОСОБА_7 чи інших осіб, які надавалися в червні 2016 року до ІНФОРМАЦІЯ_7 щодо зміни орендаря наступних земельних ділянок, які знаходяться у користуванні в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »:

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0283, загальною площею 0.08 га;

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0285, загальною площею 5.8887 га;

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0284, загальною площею 0.483 га.

Крім цього, в органу досудового розслідування виникла необхідність отримання в ІНФОРМАЦІЯ_10 копії протоколів сесії ІНФОРМАЦІЯ_7 , на якій можливо розглядалося питання щодо зміни орендаря вищезазначених земельних ділянок, а також копії документів щодо відмови у вищезазначеному проханні, у тому числі листа від 22.06.2016 на адресу заявників.

За таких обставин, є підстави, передбачені ст. 159-163 КПК України, для надання тимчасового доступу до зазначених у клопотанні речей та документів.

У зв`язку із вищевикладеним, керуючись ст. ст. 40, 131, 132, 159-166 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання ст. слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 - задовольнити

Надати тимчасовий доступ до оригіналів заяв, а також доданих до них документів, які зберігаються в приміщенні ІНФОРМАЦІЯ_9 на АДРЕСА_3 , та які надавалися ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_4 , ОСОБА_7 чи інших осіб, які надавалися в червні 2016 року до ІНФОРМАЦІЯ_7 щодо зміни орендаря наступних земельних ділянок, які знаходяться у користуванні в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »:

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0283, загальною площею 0.08 га;

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0285, загальною площею 5.8887 га;

?земельної ділянки за кадастровим номером 5110800000:03:001:0284, загальною площею 0.483 га, а також копії протоколів сесії ІНФОРМАЦІЯ_7 , на якій можливо розглядалося питання щодо зміни орендаря вищезазначених земельних ділянок, а також копії документів щодо відмови у вищезазначеному проханні, у тому числі листа від 22.06.2016 на адресу заявників

Тимчасовий доступ до документації з можливістю зняття копій надати старшому слідчому СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , слідчим слідчої групи по кримінальному провадженню, співробітникам УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НПУ за дорученням слідчого ОСОБА_3 .

Встановити строк дії ухвали протягом одного місяця з дня її постановлення тобто до 09.12.2016 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

09.11.2016

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення09.11.2016
Оприлюднено16.03.2023
Номер документу63047443
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —522/10183/16-к

Ухвала від 21.02.2017

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 16.03.2017

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 16.03.2017

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 06.06.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 18.10.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 22.12.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 20.12.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 09.11.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 09.11.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

Ухвала від 09.11.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні