Ухвала
від 28.11.2016 по справі 317/2732/16-а
ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 317/2732/16-а

№/п 2-а во/317/4/2016

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 листопада 2016 року Запорізький районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді Громової І.Б.

при секретарі: Коваль В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяви ОСОБА_1 Державної казначейської служби України у Запорізькому районі Запорізької області про виправлення описки в постанові Запорізького районного суду Запорізької області від 26.10.2016 року, яка була винесена по адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 до Володимирівської сільської ради Запорізького району Запорізької області про скасування частини рішення органу місцевого самоврядування та стягнення частини заробітної плати (невиплаченої премії), -

ВСТАНОВИВ:

В листопаді 2016 року до Запорізького районного суду Запорізької області надійшла заява ОСОБА_1 Державної казначейської служби України у Запорізькому районі Запорізької області про виправлення описки в постанові Запорізького районного суду Запорізької області від 26.10.2016 року, яка була винесена по адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 до Володимирівської сільської ради Запорізького району Запорізької області про скасування частини рішення органу місцевого самоврядування та стягнення частини заробітної плати (невиплаченої премії).

Відповідно до вимог ст. 169 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або іншої заінтересованої особи, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні, про що виноситься ухвала. Особи, які беруть участь у справі, повідомляються про час і місце засідання. Їх неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

При цьому суд зазначає, що заява, з якою звертається особа до суду повинна відповідати вимогам чинного законодавства, а саме повинна мати вигляд заяви, а не листа, як це зробив заявник. Вказана заява повинна містити:

1) найменування адміністративного суду, до якого подається позовна заява;

2) ім'я (найменування) позивача, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є;

3) ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі.

Заявник повинен подати вказану заву у тій кількості примірників, скільки сторін було при розгляді справи.

Крім того, заявник ОСОБА_1 Державної казначейської служби України у Запорізькому районі Запорізької області не є стороною по справі, а тому не може звертатись до суду з такою заявою.

Керуючись ст.169 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

В заяві ОСОБА_1 Державної казначейської служби України у Запорізькому районі Запорізької області про виправлення описки в постанові Запорізького районного суду Запорізької області від 26.10.2016 року, яка була винесена по адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 до Володимирівської сільської ради Запорізького району Запорізької області про скасування частини рішення органу місцевого самоврядування та стягнення частини заробітної плати (невиплаченої премії) - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І.Б.ГРОМОВА

СудЗапорізький районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення28.11.2016
Оприлюднено05.12.2016
Номер документу63069861
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —317/2732/16-а

Ухвала від 28.11.2016

Адміністративне

Запорізький районний суд Запорізької області

Громова І. Б.

Ухвала від 28.11.2016

Адміністративне

Запорізький районний суд Запорізької області

Громова І. Б.

Постанова від 26.10.2016

Адміністративне

Запорізький районний суд Запорізької області

Громова І. Б.

Ухвала від 24.06.2016

Адміністративне

Запорізький районний суд Запорізької області

Громова І. Б.

Ухвала від 02.08.2016

Адміністративне

Запорізький районний суд Запорізької області

Громова І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні