Ухвала
від 21.11.2016 по справі 175/3048/16-ц
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 175/3048/16-ц

Провадження № 2/175/1231/16

У Х В А Л А

21 листопада 2016 року Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючої судді Озерянської Ж.М.

з участю секретаря Рись Н.Ю.

розглянув у судовому засіданні в смт. Слобожанське цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 сільської ради Дніпропетровського району Дніпропетровської області, третя особа: Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Дніпропетровській області про визнання права власності на житловий будинок, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 сільської ради Дніпропетровського району Дніпропетровської області, третя особа: Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Дніпропетровській області про визнання права власності на житловий будинок.

Представник відповідача ОСОБА_2 сільської ради Дніпропетровського району Дніпропетровської області не з'явився в судове засідання, про поважність причини неявки в судове засідання не повідомив.

Вивчивши матеріали справи, вислухавши думку представника позивача в судовому засіданні, суд вважає, що слід визнати явку представника відповідача ОСОБА_2 сільської ради Дніпропетровського району Дніпропетровської області в судове засідання обов'язковою з наступних підстав.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 169 ЦПК України суд відкладає розгляд справи, у разі якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення.

Статтею 129 Конституції України передбачено, що однією з основних засад судочинства є змагальність сторін та свобода в наданні ними своїх доказів і доведення перед судом їх переконливості.

Зважаючи на вищевикладене з метою повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи, суд вважає за необхідне визнати явку представника відповідача ОСОБА_2 сільської ради Дніпропетровського району Дніпропетровської області, обов'язковою.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 169, 209 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Визнати обов'язковою явку в судове засідання представника відповідача ОСОБА_2 сільської ради Дніпропетровського району Дніпропетровської області по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 сільської ради Дніпропетровського району Дніпропетровської області, третя особа: Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Дніпропетровській області про визнання права власності на житловий будинок.

Розгляд справи відкласти до 12 год. 00 хв. 21 грудня 2016 року.

Копію ухвали направити ОСОБА_2 сільській раді Дніпропетровського району Дніпропетровської області.

Ухвала остаточна, оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя Озерянська Ж.М.

СудДніпропетровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення21.11.2016
Оприлюднено06.12.2016
Номер документу63111235
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —175/3048/16-ц

Рішення від 11.05.2017

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 21.11.2016

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 22.08.2016

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 15.08.2016

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні