Ухвала
від 25.10.2011 по справі 6-61/11
КАРЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Карлівський районний суд Полтавської області

м. Карлівка, вул. Першотравнева, 4, 39500, (05346) 2-20-92

Справа № 6-61/11

УХВАЛА

25 жовтня 2011 року Карлівський районний суд Полтавської області у складі:

головуючого-судді Жмурка П.Я.

при секретарі Шаршонь Т.М.

представника заявника ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засідання в залі суду у м.Карлівка заяву ОСОБА_2 про скасування ухвали суду щодо тимчасового обмеження у праві виїзду з України та надання дозволу на виїзд з України,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_2 звернувся до суду з заявою про скасуванню ухвали суду щодо тимчасового обмеження у праві виїзду з України та надання дозволу на виїзд з України, посилаючись на слідуючі обставини.

15 серпня 2011 року Карлівським районним судом Полтавської області було винесено ухвалу про тимчасове обмеження ОСОБА_2 у праві виїзду за межі України без вилучення паспортного документу до вирішення питання по сплаті заборгованості по аліментам.

Заявник вказує, що на момент винесення ухвали, 15 серпня 2011 року у Карлівському районному суді знаходилась і по цей час знаходиться цивільна справа про встановлення батьківства , яке знаходиться на генетикоскопічній експертизі в ТОВ «Гентрікс ЛТД». По результатам експертизи якщо встановлять , що він є батьком дитини , він збирається виплатити аліменти і в подальшому їх виплачувати. На даний час він працює по контракту в республіці Росії а саме в Ханти - Мансійському АО, і йому потрібно ви*їжати на місце роботи ,28.10.2011 року , що стверджується відповідними документами які він представив суду. У зв'язку з цим виникла необхідність тимчасово виїхати за межі , внаслідок того , що він не виїде на роботу він втратить місце роботи і не зможе сплачувати аліменти, просить суд скасувати вищевказану ухвалу щодо тимчасового його обмеження у праві виїзду за межі України та надати йому дозвіл на виїзд з України.

Представник ВДВС Карлівського районного управління юстиції Полтавської області в судове засідання не з'явилась.

Перевіривши матеріали справи, суд вважає, що заява підлягаю задоволенню.

Згідно картки федеральної міграційної служби «Дозволу на роботу іностранному громадянину , серії 86 № 110062182, ОСОБА_3 , працює машиністом підйомником по опробуванню скважин в ООО «КНГ - Сервіс» в Ханти - Мансійському АО, що свідчить про те , що він має постійну роботу .

Відповідно до відмітки в заяві адресованій директору ТОВ «Гентрікс ЛТД» , заявник здав для проби кров по справі про встановлення батьківства , що свідчить , що він не ухилився від експертизи.

Відповідно до ст. 377-1 Цивільно-процесуального кодексу, питання про тимчасове обмеження боржника - фізичної особи або керівника боржника - юридичної особи у праві виїзду за межі України при виконанні судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) вирішується судом за місцезнаходженням органу державної виконавчої служби за поданням державного виконавця, погодженим з начальником відділу державної виконавчої служби.

Суд вважає можливим задовольнити заяву ОСОБА_2 та скасувати ухвалу Карлівського районного суду Полтавськоїобласті від 15.08.2011 року про його тимчасове обмеження управі виїзду за межі України без вилучення паспортного документу у зв'язку з встановленням його батьківства.

Окрім цього , враховуючи терміновість виїзду за межі України , ОСОБА_2 , суд вважає за доцільне скориставшись правом , згідно ст. 214 п. 7 ЦПК України допустити негайне виконанняданого рішення .

Керуючись ст. 377-1 ЦПК України, п.2 ст. 6 ЗУ "Про порядоквиїзду з України та в'їзду в Україну громадян України" суд,

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_2 про скасування ухвали суду щодо тимчасового обмеження у праві виїзду з України та надання дозволу на виїзд з України - задовольнити.

Скасувати ухвалу Карлівського районного суду Полтавської області від 15.08.2011 року про тимчасове обмеження ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 у праві виїзду за межі України без вилучення паспортного документу.

Допустити негайне виконання даного рішення.

Ухвалу може бути оскаржено до апеляційного суду Полтавської області через Карлівський районний суд протягом 5 днів з дня її проголошення, а особою, без участі якої булопостановлено ухвалу протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя П.Жмурко

СудКарлівський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення25.10.2011
Оприлюднено08.12.2016
Номер документу63174056
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-61/11

Ухвала від 13.12.2011

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Ліпчанський С. М.

Ухвала від 05.09.2011

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Ухвала від 25.10.2011

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Жмурко П. Я.

Ухвала від 19.10.2011

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Жмурко П. Я.

Ухвала від 27.06.2011

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Калитка О. М.

Ухвала від 04.07.2011

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Калитка О. М.

Ухвала від 23.11.2011

Цивільне

Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області

Шевчук Л. П.

Ухвала від 16.05.2011

Цивільне

Овруцький районний суд Житомирської області

Кондратюк В. І.

Ухвала від 26.09.2011

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Малярчук В. В.

Ухвала від 01.08.2011

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Таранкова І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні